Babam neden gittin neden bıraktın sahip çıkamadım kimsesiz gittin canım babam..

Allah rahmet eylesin arkadaşım
Allah sabır versin sizlere çok zor ölüm acısı..
Ama olan olmuş bundan sonrası için yapacağınız en güzel şey babanız için dua.
Şeytan sürekli geçmişte kalmanızı istiyor.Keşke şöyle yapsaydım,keşke gitseydim,sevseydim...
Ama keşke o kadar yararsız bir kelime ki...
Geçmişe takılmayın babanızın şuan sizin duanıza ihtiyacı var.Bizlerde dua edicez inşAllah.
Ama bu durum bize de ders olsun.
Sanıyoruz ki anne babamız birer kale,asla yıkılmayacak bir kale.
Ama işte yok hiç ummadığımız bir anda gidebiliyorlar.
Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Keşke'ler insanın aklını kemiriyor işte.. Bende babamı kaybettim 3 sene oldu ama şimdi gibi gözümün önünde..Hastayken elimi tuttu gözlerime bakarak 'ben gidince size ne olacak' dedi. Kızdım baba ne saçmalıyosun diye.. Toprağa koyduğumuz zamanda gözleri açıktı.. Ondandır babacığının da gözleri açık gitmesi.. Raabim yardımcın olsun, sabır versin sana..

Canim basin sag olsun.Allah sabir versin,cok uzuldum okuyuncaYalniz nolur kendini boyle sahip cikamadim diye suclama.toparlanmak tan baska care yok

uyan kalk babamm ne olur uyan kalk bırakma beni ne olur babam.. niye gittin babam kurban olduğum babam niye gittin bende gelecem yanına babam bilemedm kıymetini cok geç buldum erken kaybettim simdi kim üzülür benim için hı.. kim beni kızm gel bak sana yemek yaptım der kim sahip çıkar bana kim durur arkamda sen kalkta ben yatıyım babam ne olur babam kalk ne olur babamm ben gelim yanına babamm kimsesiz bıraktım seni güzel babam son anlarında yanında olamadım güzel babam

Basin sagolsun Allah rahmet eylesin..

Bazi seyler insanin elinde olmaz sen de isterdin ki guzel bir hayatiniz olaydi

Ama olmayinca olmuyor, kaderin onune gecemiyoruz

Artik yapacagin baban icin bol bol dua etmek

Cok kotu olmus, sen bulmussun onu o halde..

O hatirayi hafizandan silmek mumkun olmayacaktir

Dua et bol bol baban icin de kendi selametin icin de

Allah yardimcin olsun..

Baba candır , bütün anlarında sırtını yaşladığın koskoca dağdır. Sıkıntılı anlarında seni dallarının arasına alan koca çınardır.
Benim babam da 5 yıl önce kollarımın arasında çekti gitti .
Çok zor bi acı , şuan acının dili aynı . .
Ağlattın beni , Allah sana sabr versin .
Güçlü bi kız ol bırakma kendini .
Gün geliyor başka acılara da üzülüyosun unutulmuyo ama bu acıyla yaşamayı öğreniyo insan .

Kuzum ya, şok oldum okuyunca
Ben de nerelerde bu kız diyordum, meğer ateş düşmüş yüreğine
Kıyamam sana, ecel bu, suçlama kendini. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Acın çok büyük eminim, çok taze. Rabbim sabır versin güç versin.
Bırakma kendini. Dua et, yerinde rahat uyusun.

senin açından baban iyidir ama annen açısından sormak lazım , adamlar ölünce badem gözlü oluyor ,

Sende kendimi gordum resmen sanki benim hikayem bende baba sevgisi nedir hayatimda bir kere yasamadim ne yazikki benimannem ve babam da bosanmislardi babam bizi sormazdi hioc bi zaman bizde onu sormazdik dugunume bile gelmemisti ben gittim evlendikten 1 yil sonra gittim elini optum iyiydi babami son gorusum oldugunu bilseydim birakirmiydim hic öldu biz hic bi sey yasayamadan gitti babam hala ikna edemiyorum kendimi sanki olmemis gibi canim babamm gitti ben hic bi sey yapamadim ayni aciyi yasiyoruz malesef o yuzden sizi anliyorum gozumun onunden gitmiyor bir turlu acisi hep yuregimde vicdan azabim bir omur surecek

senin açından baban iyidir ama annen açısından sormak lazım , adamlar ölünce badem gözlü oluyor ,

benim canımdan can gitti sen ne diyorsun ya ne diyorsun annem içnde babam çok iyiydi anlıyormusun beni anlamassınız siz bilmessizin bu acıları cekmessiz babam benim için hep kıymetliydi hep değerliydi anladın mı ? anlayamassın ölüm acısını bilemesin hadi şimdi git ve birdaha da asal yorum yapma bana .!

ben ben yaşarken öldüm sanki.. öyle bir vicdan azabı çekiyorum ki cpok geç buldum onu cok geç anladım kıymetini benim güzel babama ölüm hiç yakışmadı hiç hiçç

kuzummm allah sabır versin baba başkadır bebeğim allahım peyganber sabrı versin sana allahım mekanını cennet eylesin(AMİN)

Kuzuumm üzme demiycem canını ama yorma canını dualarınla babanı öbür tarafta rahat ettir

Bende babamın kıymetini hiç bilmiyorum

ben ben yaşarken öldüm sanki.. öyle bir vicdan azabı çekiyorum ki cpok geç buldum onu cok geç anladım kıymetini benim güzel babama ölüm hiç yakışmadı hiç hiçç

Benimde icimde sonmek bitmek bilmeyen bir aci ve vicdan azabi var babam kanser di ve ben bunu babami kaybettikten sonra ogrendim bu kadar uzaktik iste birbirimize keske diyorum keske babamla daha cok seyi yasayabilseydim ama artik o donusu olmayan bi yolda anne ve babanin kiymetini bilmek lazim hayatta en kotu sey annesiz babasiz kalmakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…