- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.639
- 29
Her şeyi dört dörtlük de yapsan babalar yine sorun çıkarır stres yapma ve akışına bırakOyle mi oluyor ? Bilmedigim icin soruyorum aslinda
off babam cok ketum duruyor cunku. Beni korkutuyor sorun cikarabilirmis gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şeyi dört dörtlük de yapsan babalar yine sorun çıkarır stres yapma ve akışına bırakOyle mi oluyor ? Bilmedigim icin soruyorum aslinda
off babam cok ketum duruyor cunku. Beni korkutuyor sorun cikarabilirmis gibi
Dogru ya haklisinnHer şeyi dört dörtlük de yapsan babalar yine sorun çıkarır stres yapma ve akışına bırak
Bizim geleneğimizde böyledir. Kız gitmez hele arada nişan vs yokken asla gitmezOyle mi ? Ben istanbulda tek yasiyorum. Annesi buraya geldiginde tanismistik ama babasi biraz rahatsiz. Sizce gitmemem mi gerekir
Ben evlilik teklifi aldım 5 ay sonra istemeye geleceklerdi öyle söyledik babama biri var diye. Yani zaten çekinirdim öncesinde söylemeyeMerhaba kizlar, 8 aylık bir iliskim var ve evlilik konusu gündemde su siralar. Benim kasimda dogum gunum var ve icimden bir ses o gun teklif gelecek diyor. Cunku ekim ayinda babasiyla tanismak icin memleketine gidiyoruz. Ailenin diger uyeleriyle yemege ciktik ama babasiyla denk gelememistik. Kendisi de annem ve kardesimle tanisma firsati buldu. Simdi sorum şu;
Ben babama bu ilişkiyi anlatali henuz 1 ay oldu. Kasimdan once de bir araya gelmeleri pek mumkun degil. Cok uzak sehirlerdeyiz. Eger bu tanisma olmadan teklif alirsam ne yapacagim ? Babamin bu konuda ne dusunecegini kestiremiyorum. Sevgilime de renk veremedim cunku onun anladigimdan haberi yok. Baska sehirlerde olan arkadaslar siz bu surecte nasil ilerlediniz ?
Edit: teklifi tabi ki kabul edecegim. Sadece sonrasini kafamda oturtamiyorum. Babam sinirlenir veya antipati duyar mi emin olamadim. Yeterince stresli bir surec zaten evlilik hazirligi
Merhaba kizlar, 8 aylık bir iliskim var ve evlilik konusu gündemde su siralar. Benim kasimda dogum gunum var ve icimden bir ses o gun teklif gelecek diyor. Cunku ekim ayinda babasiyla tanismak icin memleketine gidiyoruz. Ailenin diger uyeleriyle yemege ciktik ama babasiyla denk gelememistik. Kendisi de annem ve kardesimle tanisma firsati buldu. Simdi sorum şu;
Ben babama bu ilişkiyi anlatali henuz 1 ay oldu. Kasimdan once de bir araya gelmeleri pek mumkun degil. Cok uzak sehirlerdeyiz. Eger bu tanisma olmadan teklif alirsam ne yapacagim ? Babamin bu konuda ne dusunecegini kestiremiyorum. Sevgilime de renk veremedim cunku onun anladigimdan haberi yok. Baska sehirlerde olan arkadaslar siz bu surecte nasil ilerlediniz ?
Edit: teklifi tabi ki kabul edecegim. Sadece sonrasini kafamda oturtamiyorum. Babam sinirlenir veya antipati duyar mi emin olamadim. Yeterince stresli bir surec zaten evlilik hazirligi
sen kabul et teklifi. babana da benim icin uc gunluk adam, senin kopeen olsun, birak dersen saniye dusunmem de :) adamin hosuna giderMerhaba kizlar, 8 aylık bir iliskim var ve evlilik konusu gündemde su siralar. Benim kasimda dogum gunum var ve icimden bir ses o gun teklif gelecek diyor. Cunku ekim ayinda babasiyla tanismak icin memleketine gidiyoruz. Ailenin diger uyeleriyle yemege ciktik ama babasiyla denk gelememistik. Kendisi de annem ve kardesimle tanisma firsati buldu. Simdi sorum şu;
Hadi ya hallederizBizim geleneğimizde böyledir. Kız gitmez hele arada nişan vs yokken asla gitmez
Bos bos konuşma ya sormadim iliskim var dedimHangi devirdeyiz ya, evlenme teklifinden once babaya sorulduğu mu var bu zamanda?
Madem o kadar gelenekselsiniz neden babanz onay vermeden adamın yedi ceddiyle tanışıyorsunuz?
Hayir ilk defa aciyorumAyni konuyu daha önce böyle acmistiniz galiba
Ben gitmezdim.Oyle mi ? Ben istanbulda tek yasiyorum. Annesi buraya geldiginde tanismistik ama babasi biraz rahatsiz. Sizce gitmemem mi gerekir
Ebeynlık damarlarım kabardıMerhaba kizlar, 8 aylık bir iliskim var ve evlilik konusu gündemde su siralar. Benim kasimda dogum gunum var ve icimden bir ses o gun teklif gelecek diyor. Cunku ekim ayinda babasiyla tanismak icin memleketine gidiyoruz. Ailenin diger uyeleriyle yemege ciktik ama babasiyla denk gelememistik. Kendisi de annem ve kardesimle tanisma firsati buldu. Simdi sorum şu;
Babanin oldugu yer bize yakin. Benim ailem cok uzakta oturuyorEbeynlık damarlarım kabardı
Teklıf ettı,kabul ettınız sonra aıleler tanısır.
SIz nıye o coook uzak memlekttekı babayla ekstra tanısmaya gıdıyorsunuz?
Sızın babanızla tanısmaya gelecek mı damat bey ?Nıye herkes ayrı ayrı tanısıyor?
Muhteesem Suleyman mı bu cocugun babası?Neden onden tanısmaaya gıdılıyor yanı?