- 1 Haziran 2022
- 3.934
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.815
- 138
- 34
gitmeyin. değerinizi düşürmeyin. Kız olan sizsiniz teamül gereği sizin ayağınıza gelmeliler. sevgilinizin görevi ailesini ikna etmek bu sizin göreviniz değil. Gidip beybabacım nolur evlenmemize izin mi verin diyeceksiniz amaç nedir? babacığına diş geçiremeyen, sevdiği kadın için onay almak zorunda olan erkek sünepesi zaten evlenmesin.Kizlar selam, dun bir konu acmistim evlilik teklifi ihtimali ve babamin sevgilimle henuz tanismamasiyla alakali. Orda erkek arkadasimin baska sehirde yasayan babasinin yanina tanismaya gidecegimizi soylemistim. Cogunluk bu konuya takildi, neden babasinin ayagina gidiyorsun dendi ve ben de size hak verdim. Sevgilime bu konuyu actim. Megersem babasina yakin zamanda yuzuk takma dusuncesi oldugunu soylemis ve kiyamet kopmus. Daha ben tanismadan evlilik teklifi edersen beni cignemis olursun demis. Genel olarak da alingan bir insan zaten. Simdi ben ne yapacagimi bilemiyorum. Kalkip ayagina gitsem bir turlu, inat etsem onlarin arasi bozulacak. Nasil davranmam gerek