Babam mezarıma bile gelmesin diyormuş

Sağ olun inşallah, gerçekten her evde olup biten şeyleri eşim ve ben abarttık, elbette babam da haklı fakat ben uzamasından gönlüm razı değil, birçok insan yerden yere vurma derdinde beni sizin gibi anlayanlar da oldu Allah razı olsun

Allah hepimizden razı olsun inşallah
Siz babanızı, babanız da sizi seviyor bazen sevgiden kaynaklı kırgınlıklar olabiliyor, hallolmayacak bir mesele değil üzülmeyin.
Sizi ilk gördüğünde yüzünü asıp iğneleyici sözler söyleyebilir malum pamuk kalpleri incinmiş oluyor kız babalarının, nasıl ki erkek anneleri oğullarına düşkün oluyor gelinle yarış olabiliyor kız babaları için de damat evdeki prensesi almış kötü kalpli cadı gibi:) tam kızlarının evlendiğini kabul etmeye başladıkları zaman damadın prenseslerine bağırdığını duyunca ovvv içlerinde fırtınalar kopuyor.

Kızsa da söylense de yürekten gelerek değil de dilinde olur gerçek duygularıysa sizi ne kadar özlediğidir, bir kere sarılana kadar her şey gerisi gelir

Haklı babanız. Çocuk oyuncağı mı bu, ikiniz de boşanmak istemiyormuş e boşanacam diyip koca koca insanları peşinize takmasaydınız. Üç yıl uzun bir süre ama hata ettim de sevmiyorsunuz. Hata ettim deyip bir özür dileyin torun ile gidin affeder. Ama önce şu üstten konuşmanızı bir atın üzerinizden. Gayet de haksızsınız.

Her evde olup biten şeyler kocaların ayı gibi bağırması değil önce bu algınızı bi değiştirin. Babanız haklı sizi seviyor ve çok kırılmış belli ki, adım atmaktan çekinmeyin annenizde alttan alta işlesin, başta tek gidin hemen eşinizide gözüne sokmayın adamın. Gönlünü alın illa yumuşar. Ne mutlu ki arkanda dağ gibi baban varmış, kocanla şuan ne kadar iyi olursan ol babanın rızasından vazgeçme.

Sağ olun inşallah, gerçekten her evde olup biten şeyleri eşim ve ben abarttık, elbette babam da haklı fakat ben uzamasından gönlüm razı değil, birçok insan yerden yere vurma derdinde beni sizin gibi anlayanlar da oldu Allah razı olsun
[/QUOTE]
Her

Buradaki kadınlarda bir düşünce var, anne babayı evliya gibi, haşa peygamber gibi görüyorlar. Kadının eşiyle nasıl evliliği olursa olsun. İnsan çocuğuna bu yüzden mezarıma gelmesin der mi? Anne baba hata yapamaz mı? Bir zavallı genç kız vardı, annesi tuvalete götürüp hortumla dövüyormuş, yapılan yorumlar "ama canım annelik de zor, o da üzülüyordur" vb saçma sapan duyar kasmalar. Buradaki baba da dengesiz.

Konu sahibi dengesiz adamı bu kadar kafaya takmayın, insan babasını seçemez, sizin de kıymetinizi böyle bir adam düşmüş. Ama eşinizi seçebilirsiniz, sorunlu bir adamsa çocuk falan olmadan boşanın, riske atmayın. Çocuk olunca kadına bir ayak bağı oluyor, boşansan çocukla geçinmek bir dert, çocuğu nereye bırakacağın ayrı dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…