Eşimle beraberiz bir oğlum varHanımlar bu aralar daha çok kafamı karıştıran bir şey var, eşimle ailemin rızasını alarak evlendik fakat bu süreçte ailevi yönden de çatışmalarım oldu fakat düğün dernekli allı duvaklı çıktım baba evinden, dört ay sonra tartıştık boşanma davası açıldı fakat sonuçlanmadan henüz ilk celse bile görülmeden bu süreçte ailem yanımdaydı fakat asla bir araya gelmememiz için işe bile babam beni bırakıp alıyordu, ben de eşim de ayrılmayı aslında içimizde istemiyorduk bu süreçte bir araya gelip konuştuk babam ise bir daha benimle görüşmeyeceğini söyledi ve üç senedir de öyle, çok kırgınım ona fakat ne yapmam gerekir bilmiyorum mezarıma bile gelmesin diyormuş eften püften sebeplerle hiçbir dini ya da hukuki temeli yokken sorunlar çıkarıyordu, beni eşime yalancı bile çıkardı elini öperek yanından ayrılmamıza rağmen buna devam ediyor ne yapmam gerekiyor
Babanıza eşiniz adım attı mıEşimle beraberiz bir oğlum var
O zaman boşanmak isteme sebebiniz neydi babanız kabullenemedi dönüşünüzü ?O sadece bir görüştükten sonra konuştu bir kez, fakat görüşmek istemediğini duyunca o da istemedi, biz ona ne yaptık rızasını alarak evlenmedik mi diyor benim görüşmeme bir şey demiyor fakat kendi istemiyor, ben istiyorum ama babam benimle de görüşmüyor
Kavga ederken çok bağırıyor diye işte ani fevri hareket bendekiO zaman boşanmak isteme sebebiniz neydi babanız kabullenemedi dönüşünüzü ?
Kararsızlık değil ama aileme yansıtmam konusunda haklısınız bir yol gösterenim gerçekten yoktu, benim aklıma takılan hala devam etmesi büyük bir durum olmadiği haldeDaha 4 aylıkken boşanmaya karar vermişsiniz ailen arkanda durmuş. Evlilik sürecinde ailenle çatışmalarınız olmuş. Hep böyle eserekli gibi kararsız davranıyorsan bıkmış olabilirler. İçinde istemiyorsan niye boşanmaya kalkıyorsun böyle bit durumda ailelere en son kendinden emin olunca söylemek lazım çünkü senin duyguların hızla değişiyorken onlar bu hıza ayak uyduramayabilir.barılmak için sen çaba göstermelisin
Yani belli ki babanız istememekte çok haksız değilmiş. Artık ne kadar bağırmışsa evi terk edip boşanma davası açmışsınızKavga ederken çok bağırıyor diye işte ani fevri hareket bendeki
Boşanma isteme nedeniniz neydi? Eşinizle babanız arasında sıkıntı mı var?Hanımlar bu aralar daha çok kafamı karıştıran bir şey var, eşimle ailemin rızasını alarak evlendik fakat bu süreçte ailevi yönden de çatışmalarım oldu fakat düğün dernekli allı duvaklı çıktım baba evinden, dört ay sonra tartıştık boşanma davası açıldı fakat sonuçlanmadan henüz ilk celse bile görülmeden bu süreçte ailem yanımdaydı fakat asla bir araya gelmememiz için işe bile babam beni bırakıp alıyordu, ben de eşim de ayrılmayı aslında içimizde istemiyorduk bu süreçte bir araya gelip konuştuk babam ise bir daha benimle görüşmeyeceğini söyledi ve üç senedir de öyle, çok kırgınım ona fakat ne yapmam gerekir bilmiyorum mezarıma bile gelmesin diyormuş eften püften sebeplerle hiçbir dini ya da hukuki temeli yokken sorunlar çıkarıyordu, beni eşime yalancı bile çıkardı elini öperek yanından ayrılmamıza rağmen buna devam ediyor ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?