• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Babam kanser ve ben ne yapacağımı bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

senin konunu takip ediyorum siin kaç ay oldu rahatsızlıgı ögreneli sanırım çok çabuk ilerliyor bize bu hastalıkta tecrübesi olanlar bir süre iyileşme süreci olacagını daha sonra çok çabuk ilrleyecegini söylüyor doktorlar dogru dürüst bilgi vermiyor sadece tedaviye olumlu yanıt veriyor diyorlar o kadar küçüldümü büyüdümü aynımı hiç birşey yok bizim birde böbrek üstü bezine sıçramış biraz kulakları duymuyor oda kemoterapinin etkisiymiş öyle dediler

benimde kayınvaldem akciger kanseri yaklaşık 3 ay oldu ögreneli 4.cü evrede sadece tuvalete gidip gelebiliyor aşırı halsizligi var onun dışında sürekli yatıyor hiç hali yok tuvaletten gelince bile nefes nefese önümüzdeki hafta 4.cü kemoterapiye gidecegiz beyinede sıçrama vardı 5 gün ışın aldı şimdi doktor tamamen geçmiş hiç kalmamış diyor bana hiç inandırıcı gelmiyor aslında iki doktorda aynısını söyledi aranızda gerçekten 5 gün ışınla geçen varmı.

canım herkesınkı aynı deıldır aynı tepkıyı vermez.bazı 4cu evrede olanlarda ıyılsme oluyor bazılarında olmuyor..doktorlar evet gectı dıyorsa gecmıstır cunku ınan yalan solemıyorlar cunku okadar cok hastaları varkı onlar ıcın normal bısey ..karsıdakını kandırıpda elıne ne gececek kı..kemo terapı surecınde evet cok halsız oluyorlar babmda cok halsızdı bana zehır verın oleyım dıyordu acısından dolayı..

ALLAHIM HER HASTAYA ŞİFA VERSIN TEZ ZAMANDA..BOL BOL DUA EDELIM ARKADASLAR VE DOKTORLARA INANALIM..BANA BIRSURU INSAN AAAA 4CU EVRE COK ZOR IYILESMEZZ FALAN DEDILER,KOTU KOTU HIKAYELER ANLATTILAR,,HERKESINKI FARKLI ..
UMUTLU OLALIM ARKADASLARR..

Bu konuda sizinle görüşmek isterim.Ne olur yardım edin.Herkes bişey diyor.Az önce elif hanımın sekreteri ile görüştüm.Buraya getirmeniz gerek diyor.Faydası olacağına inansam 1 dk durmam ama:((((
canım ben onlara içten inanırım eğer senin içn bişey yapabilirsem ne mutlu bana özelden ister burdan sor canım cevaplamaya ve yardımcı olmaya varım.

Nette gezerken herbalist atabay diye birinin sitesinde bu illetten iyileşmiş kişilerin yorumlarını okudum.Acaba denemeli miyiz diye düşünüyorum.Anneme söyledim sonunda.Üzerimden o yük gitti en azından.Böyle çaresiz kalmak ne kadar kötüymüş Allah'ım.Babamın durumu görüntüde kötü değil.Sadece halsiz.Yeni yürüyen çocuklar gibi yürüyor.Her an yüreği ağzında olmak çok zor.Allah herkese yardım etsin inşallah.Acaba bu bitkisel tedavi türlerini deneyenler var mı arkadaşlar????

canım allah büyüktür asla ümitsiz olmaz derim ben tıbba inandığım kadar alternatif tıbba daha çok inanıyorum dedimya ben faydasını gördüm kendi gözlerimle .

senin konunu takip ediyorum siin kaç ay oldu rahatsızlıgı ögreneli sanırım çok çabuk ilerliyor bize bu hastalıkta tecrübesi olanlar bir süre iyileşme süreci olacagını daha sonra çok çabuk ilrleyecegini söylüyor doktorlar dogru dürüst bilgi vermiyor sadece tedaviye olumlu yanıt veriyor diyorlar o kadar küçüldümü büyüdümü aynımı hiç birşey yok bizim birde böbrek üstü bezine sıçramış biraz kulakları duymuyor oda kemoterapinin etkisiymiş öyle dediler

canım bız ekim ayından berı hastanelerdeyız ilk başta anlyamadılar anladıklarındada ilerlemış dedil akciğer kanserı geç anlaşılan çabuk yayılan bı turmuş babamın her yerını sardı lenflerede geçtı şuan çok kotu gözleride az göruyo babamın kaslarıda bitmiş bu yuzden yatalak şuanda benım babama hiç ileşiyo demediler daha çok her seferınde kötuye gidiyo beyne sıçramış kasları bıtmış dediler

canım ben onlara içten inanırım eğer senin içn bişey yapabilirsem ne mutlu bana özelden ister burdan sor canım cevaplamaya ve yardımcı olmaya varım.

Merhaba,
Mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj yazamıyorum.Ama artık sorularımın da bir önemi kalmadı.Ben babamı geçen hafta kaybettim.Çok üzgünüm.Allah mekanını cennet etsin inşallah.İlginiz için çok teşekkür ederim.

çok çok üzüldüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun canım kalanlara sabır versin rabbim

merhaba,
mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj yazamıyorum.ama artık sorularımın da bir önemi kalmadı.ben babamı geçen hafta kaybettim.çok üzgünüm.allah mekanını cennet etsin inşallah.ilginiz için çok teşekkür ederim.

başın saolsun bende 3 nısanda kaybettım babamı yaptıklatrım yetmedı kurtaramadım :(

Eylül Allah sabır versin size ve ailenize mekanı cennet olsun inşallah bende kemoterapi gören bir hastayım sizi sanırım büyüğüm bir ablanız olarak öperim ve tekrar sabır diliyorum

Son düzenleme:
eylül başın sağolsun canım..biliyorum akıl vermesi kolay ama şöyle düşünmek lazım bu dunyada yiyecek ekmeği içecek suyu bu kadarmıs babanın sen elinden geleni yaptın bu da allahın takdiri..hem baban allahın sevdiği kuluymuş ki ona böylesi büyük bir dert vermiş..çünkü bu gibi ciddi rahatsızlıklar gunahlara kefaret olurmus.o yuzden gonlunu ferah tutmaya calıs canım benim..

canım başınız sagolsun çok üzüldüm allah sabırlar versin . benim hastam şu an idare ediyor işte bazen iyi bazen kötü günü gününü tutmuyor

Eylül Allah sabır versin size ve ailenize mekanı cennet olsun inşallah bende kemoterapi gören bir hastayım sizi sanırım büyüğüm bir ablanız olarak öperim ve tekrar sabır diliyorum [/Q

çok teşekkür ederım sızede geçmiş olsun inş. bır an önce iyileşirsiniz çok zor bı dönem ama moral gerektıren babam kanser olduğunu öğrendı ve kendını saldı iyileşme umudu yoktu evet ama morelını çok bozuyodu hep benım için ağlıyodu çok erken oldu kızımın evlendığını göremedım dıyodu çok zor döönemlerdı morelıızı yüksel tutun ablacım iyleşin

başın saolsun bende 3 nısanda kaybettım babamı yaptıklatrım yetmedı kurtaramadım :(

Sağol canım.Senin de başın sağ olsun.Dilerim mekanları cennet olur.Ne kadar zormuş.Ben zaten iş nedeni ile gurbetteyim.Uzun süreler göremezdim babamı.Ancak sesini bile duyamamak çok kötü.Kendimi işime,çocuklarıma vermeye çalışıyorum.Ama çok zor.Allah diğer hastalara şifa versin inşallah.

Sağol canım.Senin de başın sağ olsun.Dilerim mekanları cennet olur.Ne kadar zormuş.Ben zaten iş nedeni ile gurbetteyim.Uzun süreler göremezdim babamı.Ancak sesini bile duyamamak çok kötü.Kendimi işime,çocuklarıma vermeye çalışıyorum.Ama çok zor.Allah diğer hastalara şifa versin inşallah.

çok zor senın allaha şükür çocukların var benım kımsem yok tek başıma kaldım :( babamın evınde eşinle bırlekteyım halamlar daha babamın kırkı çıkmadan arkasını döndüler bana mekanları cennet olsun orda mutlu olurlar inş.

eylül başın sağolsun canım..biliyorum akıl vermesi kolay ama şöyle düşünmek lazım bu dunyada yiyecek ekmeği içecek suyu bu kadarmıs babanın sen elinden geleni yaptın bu da allahın takdiri..hem baban allahın sevdiği kuluymuş ki ona böylesi büyük bir dert vermiş..çünkü bu gibi ciddi rahatsızlıklar gunahlara kefaret olurmus.o yuzden gonlunu ferah tutmaya calıs canım benim..

çok teşekkkur ederım destek olduğun için babacım hastaykende demıştı zaten bana allah bana bu acıyı verdı ben cennete gıtcekmışım sende üzülme dedi bana ama hergun ağlıyorum içim hep acıyo halamlada arkalarını donduler tek başıma kaldım allah yardım edıyo yınede işim var ayakta durmaya çalışıyorum onu çok özluyorum :( onun tek kızydım ve evlendığımı gormeyı çok ısterdı o yıne görcek ama ben onu göremıcem :(

Başın saolsun canım gerçekten bu hastalık malesef çok zorlu bir süreç elden bir şey gelmiyor ne kadar üzülme densede elden bir şey gelmiyor

Back