Babam annemi aldatıyor

okurken tüylerim ürperdi..allah annenize ve kardeşinize sabır versin ve yardım etsin.gerçekten çok üzüldüm. annenizi ve kardeşinizi mutlaka yanınıza almalısınız.öyle bir ortamda kalmasına izin vermemelisiniz.aynı şey eşinizin annesine olsa o da evine getirirdi.bir süre sizinle kalır çalışır ama sizin desteğinizle güçlenir.babanız annenizi öldürse niye gidip zorla getirmedim diye pişman olmayacak mısınız? ve bence kesinlikle o kadının kocasına söylemelisiniz.anneniz de polise gitmeli.polise giderse babanızı içeri alırlar dayak attığı için o kadının eşi de her şeyi öğrenmiş olur.nasıl olsa ev ve arsa annenizin üzerine gerekirse satılır sizin şehirde bir ev alınır.o baba denilecek adama da ayşe bakar...

özür dilemekle yanlış yapmışsın bence.
kocanın haberi yok galiba deseydin.
kocan da özür dilememi istiyorsa söylesin o zaman dilerim deseydin.
bu ne rezillikya.
kocasına duyurmak şart.

Canim ya ozur dilemen beni bile rencide etti , dokundu. O kadindan ozur dilememeliydin. Anliyorum annen ve kardesin elini kolunu bagliyor ama anneninde ne olursa olsun bu hayata razi olmasi beni sasirtiyor dogrusu. Ne demek okadila karsilikli cay icmek, ne demek kadinin eve gelip seni anneni babana sikayet etmesi ve babanin da o kdinin lafiyla size kufur kafir etmesi. Yaziklar olsun bu mu adamlik, kocalik , babalik.
Ben boyle durumda olsam samimi soyluyorum herseyi goze alir o kadin denilen mahlukatin kocasiylada , kiziylada ve hatta tum sulalesine rezil kepaze ederdim. Inceldigi yerden kopsun. Annenizin lafiyla hareket etmeyin. Delikanli kardesiniz var bugun degilse bile bigun mutlaka babasiyla karsikarsiya gelecek ve asil facia o zaman olur Allah korusun. Size de Allah yardim etsin diyebiliyorum ancak

sen ne için özür diledin.
sonuna kadar haklı olduğun bir konuda özür dilenir mi.

sen de bunu yaptıysan, kadının karşısında korkacağı bişey yada biri yok ki,
hepinizi sindirmişler.

babandan korkuyorsan bişey yapar diye, haklısın.
onun olmadığı bir zamanda git anneni yaka paça kavga kıyamet getir yanına.
annen size yük olmamak için gelmdeğil daha çok babanın tehditlerinden dolayı gelemiyordur.
o kadının evine gelmesi hatta birlikte çay içmek zorunda bırakılması nasıl bişey düşünsene.
bu rezilliğe izin verme.
gerekiyorsa polis al yanına öyle git al anneni.
yada babanı ara, anneni zorla alıkoymaktan dolayı savcılığa şikayet edeceğini söyle.

peki bu kadinin kocasi ayaktami uyuyor acaba :26:bu kadar olaylar oluyor adamin haberi yokmu :44:

bence git eşinle jandarmayla el getir anneni kardeşini ayşeylemi yaşar aliylemi kimle yaşarsa yaşasın bende denizliliyim canım okurken gerçekten annen adına o kadar çok üzüldüm ki göz yumma bu duruma annen çıkmazlarda belli ki yenilir yutulur birşey değil bu böyle devam eder gider arada olan annene olur getir anneni yanına yakınlarda bi ev kiralarsınız çalışır annende yanlız çabuk ol bence

kadının pıskınlıgıne bak yahu ya ınsan bıraz utanır ya o kadıncagızla yuzyuze gelmeye nebıcım ınsanlar bunlar allah belalarını verecekofffffffffff cok uzuldum allah yardımcınız olsun

Hayretler içinde okudum!!! Gerçek mi bunlar!!!!! Bunlar insan mı!!!!!! Anneni orada bırakmasan iyi olur. hatta ilk kavgada annen şikayetçi olsun.En azından bir tutanak olsun...Allah düşmanımın bile başına vermesin.Allah yardımcınız olsun.

Bu utanmaz ahlaksız kadın her şeyi yapar.Dikkat edin.
Kusura bakma ama babana da yazıklar olsun...

peki bu kadinin kocasi ayaktami uyuyor acaba :26:bu kadar olaylar oluyor adamin haberi yokmu :44:

aynen nasıl bir şey yani adam hiç mi şüphelenmiyor.nasıl pişkinlik nasıl edepsizlik terbiyesizlik.
ALLAH annenize yardım etsin.annenizin ALLAH korkusu varsa ona intiharın günahından bahsedin kendi canına kıymaktansa sizin yanınıza gelsin daha iyi.bu dediğim beddua olabilir ama babanız hak ediyor su testisi su yolunda kırılsın tüm bu durumda ki erkekler için diyorum.

sadece konuyu okudum gerisine bakmadım ama yetti...çok acı durumlar..allah yardımcınız olsun sizin de annenizin de...

aynı seyleri bende yaşadımm çookk yazıkk öğrendıkden gördükten sonra babamlaa koptuk !
senelerce görmedğim adam artık bizimle yaşıyo anneme boşan dedimm boşanmadı (küçük kardeşlerim olduğu için )
allah yardımcın olsun seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…