Babam Annemi Aldatıyor

kedimmilena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2024
29
10
19
Merhaba ve iyi geceler. Anlatmaya nasıl ve nerden başlasam gerçekten bilmiyorum kafam karman çorman. Bir de anlatım bozukluğu yazım yanlışı olursa lütfen kusura bakmayın.

Annemle babam yaklaşık 25 yıldır evliler ve ben babamla annemden farklı bi evde yaşıyorum, araları kötü olduğundan değil araları iyi (!) ve böyle olması gerekti annem zaten yakın zamanda 1 - 1.5 sene içinde yanımıza taşınacak fakat şuan farklı evde kalıyor. aramızda 8 saatlik bi yol mesafesi var uzak yani. Ben senelerdir depresyon ve anksiyete ile uğraştığım için hafızam çok kötü çoğu olayı hatırlamak benim için anormal derecede zor çevrem B12 yokluğu çekiyorsun diyor hatta bu konuda ama alakası yok sadece psikolojik bir şey. Bunu da şu yüzden söyledim ne zaman gördüm bilmiyorum sanırım 1.5 ay oldu ama gerçekten emin değilim. Her neyse 1.5 ay önce babamın bilgisayarına (benim eski oyun bilgisayarım) girmem gerekti çünkü bazı hesap şifrelerim hala o bilgisayarda. Ben bilgisayardan şifrelere bakarken wp den bildirim geldi babama ne yazdığını hatırlamıyorum ama başka bir kadındandı ve o an yapmamam gereken bir şeyi yapıp konuşmalarına girdim ve mesajları okumaya başladım, kadının geçmiş sohbeti belli bir süre sonra silinecek şekilde ayarlanmış o yüzden bütün mesajlar yoktu. Garipsedim şok oldum ve devam etmedim okumaya. daha sonra babamın sürekli dışarılara çıkmaya başladığını farkettim normalde umursamazdım ayrı takılırdık ama artık gözüme batmaya başladı. 2 hafta önce de tekrar girdim bu kadınla olan mesajlarına ve telefonumla fotoğraflarını çektim canımlı cicimli konuşmaları vardı. Hiçbir şey yapmadım öyle bekliyorum ve daha olayın ciddiyetinin farkında değilim. 2-3 gün önce çok yakın bi arkadaşımla buluştum ve ona detay vermeden şüpheleniyorum adı altında olayın kırıntılarını anlattım ve anlatırken de gülüyorum sırıtıyorum yani aşırı anormal tepkiler bunlar bence farkındayım ama üzülemiyorum yani olumsuz hiçbir duygu yok sanki elalemin kocası aldatmış öyle yaklaşıyorum olaya. Arkadaşıma anlattığım günün gecesi hani artık bazı şeyleri farkediyorum çünkü içime attığımda belki de sesli söylemediğim için idrak edemedim bilmiyorum ama o gece uyku tutmadı beni saat oldu 4 gittim uyku ilacı aldım anca uyuyabildim günlerdir de uyuyamıyorum. Saat 12 yi geçtiği için dün diyeceğim, dün babam akşam saatlerinde tekrar dışarı çıkıyorum dedi ve yine çıktı. ben babam gittikten 20 dk sonra tekrar wp uygulamasına girdim bilgisayarından o kadının evine gidiyormuş. ve kadın benim hakkımda "hayal kırıklığı" ifadesini kullanmış hayırdır yani sana mı kaldı fikir sahibi olmak?? evli bi adamla berabersin ve bunu söylemeye hak mı biliyorsun kendine?? babama "tamam bebeğim seni özledim" tarzı mesajlar da atıyor. bunların da fotoğrafını çektim ellerim buz tuttu tabi hani hala ağlayamıyorum ama kalbim deli gibi atıyor bayılcam sandım bir ara. olaylar şimdilik bu kadar ne yapacağımı bilmiyorum anneme söylemek istiyorum fakat telefondan söyleyemem çünkü kadın orda tek başına yaşıyor başına bir şey gelse haberimiz olmayacak zaten hastalığı var, yanında olmak isterdim ama söyleyemediğim sebeplerden dolayı yanına gidemiyorum lütfen bi yolunu bulup git tarzı şeyler söylemeyin çünkü gitmek benim için seçenek değil öyle bi imkanım yok. bunu oturup babamla konuşmak da garip geliyor çünkü wp mesajlarını okuduğumu ona nasıl söyleyeceğim bilmiyorum neyi nasıl yapacağım bilmiyorum stresten adetim 28 gün gecikti belki bilinçli olarak tepki veremiyorum ama vücudum bu stresi kaldıramıyor lütfen bana çok kırıcı yaklaşmadan tavsiye verin gerçekten kaldırabilecek durumda değilim. Eksik gelen bi kısım varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince soru işaretlerini kaldırmaya çalışacağım. şimdiden teşekkür ediyorum. iyi geceler hayırlı bayramlar...

Uzaktan söylemek doğru olmaz diye düşünüyorum. Gitme imkanınız da yokmuş fakat sizide bu durum kötü etkileyecek. Bende benzer durumu yaşadım söylemeye korktum yapamadım ama annem kendisi öğrendi er ya da geç çıkıyo birşeyler ortaya. Tüm ihtimalleri düşünüp hareket edin derim. Allah yardımcınız olsun evlat olarak bu durumla karşı karışıya kalmak çok yıpratıcı oluyor.

Ne kadar aldatan erkek varsa evli olduğunu bildiği halde erkeklere yaklaşan kadın sayısı da aynı. Evli olmasını geçtim ortada çoluk çocuk olunca nasıl onların mutluluğuna yada rızkına göz koyabiliyorlar anlamıyorum. Bu sadece ego tatmini karısından daha iyiyim diye avunma. İkinci kadın olmayı isteseydi zaten kuma olurdu. Ben eskiden babamın face'ine bakıyordum ki evli olduğu belli profilinde. Kapalı kadınlar yanına gelebilirmiyim, yok gelirsem elini tutabilirmiyim. Haa aynen masum el tutmaya şehir değiştircek kadın . Evli kadının yazdığını da gördüm. Ki bu 3 msj 6 ay içinde yaşandı. Erkekler aldatmaya ne kadar meyilliyse kadınlar da o ihtimali sunmaya o kadar meyilli. Tabi ihtimali kullanması suçlu olmadığı anlamına gelmiyor, ikisi de suçlu sadece kadın ile ilişiğimiz olmadığı için evli olan kendini sakınmalıydı. Anneniz kesin olarak ayrılcak biriyse önce babaya ayrılcakmısın diye sorardım ve bunu kesmesini isterdim. Yine yakalarsam anneme söyler ve çekişmeli tazminatlı nafakalı nasıl zorlanıcaksa o zorlukta bir boşanma yaşamasını sağlardım.

Anladigim doğru mu, siz babanizla yaşıyorsunuz annenizde başka şehirde ve bı süre sonra yanınıza gelebilecek. Kardeş v.s yok mu? Onunla fikir alışverişinde bulunsaniz. Ne yapılır bilemedim.zor bir durum.

Bence bu olayı ortaya çıkar. Babanı yolla yanından anneni getirt. Annenin gelişini hastayım falan diyerek de hızlandırabilirsin. Sonra da boşanma işlerini baslatirsiniz. Ama senin psikolojin de iyi değil. Bu süreçte ya bir arkadaştan destek al ya da psikoterapi. Eğer annenin geliri yoksa da nafaka alın. Sen de çalışıyorsun sanırım. Bu şekilde beraber yaşarsınız.

Kac yasindasin?
Annenle baban neden ayri yasiyor?
Annen hastaysa sen niye babanlasin?
Hikayede kafama oturmayan seyler var, bana hayal goruyormussun gibi geldi. (Gulerek anlatmalar vs)
Ama mesajların fotoğraflarını çektiğini söylüyor bu ayrıntı olmasa bende öyle düşünebilirdim

Senin adına çok üzüldüm canım. Anneni az çok tanırsın bu olayı öğrenirse ne yapar tepkisini ölçebiliyor musun. örnek veriyorum eğer kesin ayrılmayacaklarsa bence söyleme sen kötü olursun annenin hayatı daha kötüye gider

kesin ayrılmaz diyemem aslında boşanmayı düşünür çalışan bi kadın kendi ayakları üzerinde durabilir olmadı ailesinin yanına gider ama benim bilmediğim başka etkenler olabilir tabi küçüklüğümden beri anlamadığım şekilde aileme karşı bi mesafem olmuştur hep o aile yakınlığını hiç kuramadık gibi hissediyorum

kendi öğrenmesi mi daha doğru olur yoksa benim bekleyip öğrenmem mi? çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için size de geçmiş olsun mu denir bilmiyorum ne denir ama umarım siz de iyi olursunuz :")

ben kesinlikle boşanmalarını istiyorum. aldatmanın affı olmaz benim için, babamla aynı evde ailecek o hatasını bilerek yaşamak istemiyorum boşandığı zaman yaşarım orası ayrı ama baba figürü bitti benim gözümde. Fakat benim için önemli olan annemin sağlığı ve bu durumu nasıl atlatacağı. ben zaten şuan bi tepki vermedim sanırım veremicem de benim için çok önemli değil o yüzden. anneme nasıl ne şekilde açıklayabilirim bilmiyorum. bir yandan bi yuvanın yıkılmasını sağlamış olacağım da onun ağırlığı da var ben demesem belki annem öğrenmeyecek bilmiyorum :"(

Kac yasindasin?
Annenle baban neden ayri yasiyor?
Annen hastaysa sen niye babanlasin?
Hikayede kafama oturmayan seyler var, bana hayal goruyormussun gibi geldi. (Gulerek anlatmalar vs)
20 yaşındayım
neden ayrı yaşadıklarını söyleyemem ama araları kötü olduğu için değil
hikayede bu annemden uzakta kalma kısmının kafanıza oturmaması çok normal ama burda söyleyebileceğim bir şey değil sizi anlıyorum fakat hayal görmüyorum ki elimde kanıtlar da var gülerek anlatma kısmını ben de normal bulmuyorum fakat verdiğim tepki bu şekilde ağlamıyorum ağlayamıyorum sadece gülüyorum ayrıca böyle ciddi bir olayda hayal/yalan tarzı şeyler söylemenin doğru olmayacağını düşünüyorum yani ilgi çekmek için böylesine ciddi bir yalan söylenmez doğru mu anladım bilmiyorum ama bu şekilde söylediğinizi düşünüyorum

Babasinin whatsappina erisebilen biri, o wp'ye mesaj atip yanitlayabilir, ekran goruntusu de alabilir.
bu tarz şeylerle uğraşacak kadar çocuk değilim. öyle bir şey yapsam gelip burda yardım istemem. inanmanız için ekstra bir şey yapamam fakat bu aldatma olayları araştırdığım kadarıyla çoğu kişinin başına gelmiş ve absürt bi ihtimal değil olabilecek bir durum

Anladigim doğru mu, siz babanizla yaşıyorsunuz annenizde başka şehirde ve bı süre sonra yanınıza gelebilecek. Kardeş v.s yok mu? Onunla fikir alışverişinde bulunsaniz. Ne yapılır bilemedim.zor bir durum.
evet ben babamla yaşıyorum annemle aramda 8 saatlik bi yol var. kardeşim yok tek çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…