• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor lütfen fikir verin

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.242
4.986
133
Herkese merhaba içim sıkılıyor annem rahim kanseri atlattı şükür ameliyat oldu şuan kontrolleri devam ediyor doktoru cinselliği yasakladı arada bir dedi. Babam 63 annem 55 yaşında. Annem babamın telefonunda mesajlar yakalamış sormuş müşterim o benim demiş aramızda bir şey yok demiş fakat mesajlar baya samimi öpücüklü fake resimler her neyse bu konuşma üzerine sen bana bu zamana kadar ne verdinki bile diyebiliyor, numarayı siliyor annemin numara ezberinde, şimdi arada sırada 1 dk lık konuşmalar var yani hala aramalara devam ve telefonda silinmiş videolar görmüş cinsel içerklik videolar babam tarafından kendisini yüzünü çekmiş bir de ne cesaret , ben suratına bile bakmak istemiyorum abim ve ben çalışıyoruz mesleğimiz var şükür anne sen ona mecbur değilsin sana ev tutalım eşyaları al diyorum hala ben niye meydanı bırakayım diyor birazda kafası karışık bu arada babam her gün alkol alan ahlaksız bir insan yani katlanılacak türden birisi değil anneme laf anlatamıyorum daha doğrusu fevri karar vermek istemiyor. Dava açalım mahkemeye verelim görüntüleri diyorum, sen özel numaradan bana bu cinsel görüntüleri at kocanın resimleri elimde diyip para teklif eden mesaj at ben onu korkutayım diyor kafayı yiyeceğim düşünmekten

Malaesef annelerimiz bir yaştan sonra kafayı yiyolar. Başka açıklaması yok. Yani şunlara dünyayı dar etse nolur yani... Boşversin işine baksın. Negatiflikten uzak dursun.
Bilmiyorum kafayı yicem az kaldı bogazıma yumruk gibi oturdu bu mesele yemek yiyemiyorum su içemiyorum 🙄

Herkese merhaba içim sıkılıyor annem rahim kanseri atlattı şükür ameliyat oldu şuan kontrolleri devam ediyor doktoru cinselliği yasakladı arada bir dedi. Babam 63 annem 55 yaşında. Annem babamın telefonunda mesajlar yakalamış sormuş müşterim o benim demiş aramızda bir şey yok demiş fakat mesajlar baya samimi öpücüklü fake resimler her neyse bu konuşma üzerine sen bana bu zamana kadar ne verdinki bile diyebiliyor, numarayı siliyor annemin numara ezberinde, şimdi arada sırada 1 dk lık konuşmalar var yani hala aramalara devam ve telefonda silinmiş videolar görmüş cinsel içerklik videolar babam tarafından kendisini yüzünü çekmiş bir de ne cesaret , ben suratına bile bakmak istemiyorum abim ve ben çalışıyoruz mesleğimiz var şükür anne sen ona mecbur değilsin sana ev tutalım eşyaları al diyorum hala ben niye meydanı bırakayım diyor birazda kafası karışık bu arada babam her gün alkol alan ahlaksız bir insan yani katlanılacak türden birisi değil anneme laf anlatamıyorum daha doğrusu fevri karar vermek istemiyor. Dava açalım mahkemeye verelim görüntüleri diyorum, sen özel numaradan bana bu cinsel görüntüleri at kocanın resimleri elimde diyip para teklif eden mesaj at ben onu korkutayım diyor kafayı yiyeceğim düşünmekten
Annenize destek aldırmaya ne dersiniz? Belki o zaman sağlıklı karar verebilir. Hangi meydandan bahsediyorsa ona bırakmaktan korkuyor babanızı gibi kumaşı zannediyor sanırım. Annenizi alın gidin Babanızı kendi başına bırakın bakalım o meydan başına yıkılmayacak mı?

Annenize destek aldırmaya ne dersiniz? Belki o zaman sağlıklı karar verebilir. Hangi meydandan bahsediyorsa ona bırakmaktan korkuyor babanızı gibi kumaşı zannediyor sanırım. Annenizi alın gidin Babanızı kendi başına bırakın bakalım o meydan başına yıkılmayacak mı?
Evi niye bırakayım diyor meydan dediği niye serbest bırakayım diyor saçma sapan düşünceleri var 😓

Siz de abiniz de karışmamalı bence,yarın bir gün su akar yolunu bulur,araları iyi olur,siz yüz göz olduğunuzla kalırsınız. Bahsettiğiniz yaş grubunda bu tip olaylar da çok yaygın, bir iki tartışıp küsüp söylenilip barışılıyor maalesef.Kalbinizi ferah tutun,her şey düzelir yeter ki sağlık yerinde olsun

Sakın karışmayın bir heves boşanır çocuklarım arkamda diye . Belli zaman sonra der sizin yüzünden boşandım . Boşan dediniz boşandım onların kendi bileceği iş . Konudan bağımsız diyorum İşte kadınlar bu yüzden çalışmalı . Kimsenin evliliği garanti deği

Aynı teyzem böyleydi salak saçma korkutma önerileri bile aynı. Sonuç olarak boşanmadı. Anneniz de olsa diyeceğinizi demişsiniz karar onun. Olaya daha fazla müdahil olmayın derim ben

.Anneniz belki yanlız kalmaktan korkuyordur.Belki başka sıkıntılari vardır.Yada boşanmak istemiyordur hepsi olabilir.Bencencok fazla aralarına girmeyin üzülen siz olursunuz.

Back
X