Babalar gününü kutlamalı mıyım ?

Bakmayın benim öyle söylediğime en doğrusunu yapmışsınız. Bu kadın insanı mahkemelik eder ya. Bir insan, bir insanın sınırlarını ancak bu kadar zorlayabilir. Boşverin lütfen, eşinle hayatınıza bakın. Bana kalırsa aramayın. Tekrar huzursuzluk olmasın.

Son düzenleme:
bir kadın için kaç yıllık yuvasını yıkan , kızını ikinci plana değil beşinci plandan bile aşağı bir yerde tutan ,
o kadının lafıyla kızının düğününe gelmeyen, kadının eski eşine ve de kendi kızına yaptığı hakaretleri bir sus sen ne diyosun demeyen bir babanın babalar günü kutlanmaz çünkü o o günü hak etmemiştir. bırakın o kadını babanızla beraber sonsuza kadar mutsuz yaşarlar umarım ağır mı oldu bilmiyorum ama inanın düşüncelerimi hafifleterek yazdım

Ben olsam aramazdim.ta ki babam yaptigi hatayi anlayana kadar.dugunune gelmemis adam.babalik gorevini yapmiyor ki neyini kutlayacaksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorun kadında değil babanda..
Hadi o kadın annene küfür hakaret ederken babanın içi acımıyoda sanada küfür ederken nasıl olurda oturur izler nasıl olurda tepkisiz kalır..
Nasıl telefonunu açmaz..
Kusura bakma ama herkes anne-baba olamıyor gerçekten..
Baban değilde annen olsaymış bu anlarım hani ataerkil toplumuz ya derdim o zaman ''annenin eşi istemiyodur annene şiddet uyguluyodur bla bla bla' ama babana diyemem..
Babanda bi pısırıklık var özür dilerim ama..
Veya sana karşı pekte bi sevgisi yok..

Babalar günü dinimizde yok. Ama artık gelenek gibi bişey..
Yani kutlamazsanız dini açıdan bi sakıncası yok..
Düğününüze çağırmışsınız kaç kere 6 saatlik yolu çekip babanızın yanına gitmişsiniz neden babanız hiç sizin şehrinze gelmemiş..
Sorun annenizse babanla sen görüşürdün annen gelmezdi..
Zaten annende babana hayran değildir gelmemesi onun için olurdu..
Siz zaten bi evlat olarak bi çok şeyi yapmışsınız ama babanız yapamamış malesef..
Düğüne gelmemesi, siz gittiğinizde telefonu kapatması falan..
Hiç hoş değil

Ben olsam kutlamazdım..
Ben zaten kendi babamınkini de kutlamıcam..
Ben saygı gösterdim.
Sinirli olduğumda ona belli etmedim.
O küfür etti..
a.m.k bunu söyledi..
Bi gün bişey anlatıyorum dinlemiyo sesimi yükselttim dinlesin beni diye
''Bana sen sesini yükseltemezsin gitmiyosun okula alıyorum''
Yaşım 19 sanki 8 yaşında çocuğumda beni tehtid ediyo..
Bişey anlatıcağım zaman
-kısa ses uzatmadan anlat der
Kısa anlatırım ama detaylara takılıcak biliyorum oda
O detaya takılıyo ama anlatmama izin vermediği içnde bilmyo kızıyo bağrıyo..
Veya tam tersi oluyo..
Kızıyo yine..

Bişey oluyo soruyoruz cevap vermiyo ama ılımlı yaklaşıyo.
Gün geliyo o ılımlı yaklaştığı şeyi yapıyoruz evi cehenneme çeviriyo..

Annemle tartışsak annemin tarafında oluyo 1 saat sonra anneme kızıyo bağırıyo..

Bi durum daha var onu söylessem şok olursunuz.

Kutlamıcam bende

Kesinlikle formaliteden. Babam için değil ararsamda o kadına istediğini vermemek için. Ama sırf bu sebeplede kırgınlıklarımı unutmuş gibi yapmakta içimden gelmiyor
Bence ona o kadin demekle hata etmissin canim o...pu demen gerekiyor.
Babani aramakla bisi kaybetmezsin, hakedip haketmemesi bazinda değil sen içinden geleni yap.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aramayı düşünmen hata hatta bence Annenin evlendiği beyi ara onun babalar gününü kutla anneni mutlu ettiği için

Son düzenleme:

Düğüne gelmemem kadınla alakalı değil diyor ama olanlardan sonra kesinlikle inanmıyorum. Ortada elle tutulur bi sebep yok çünkü. Bana kırgın olduğunu tanışmaya sadece eşimin geldiğini ailesinin gelmediğini söylüyor sebep olarak ama buna da inanmıyorum. Çünkü tanışmaya gittiğimizde işyerindeydi. Allah aşkına aileyi tanışmaya bekleyen adam küçücük işyerinde mi bekler. Evine gitmeyi kabul etmezdim ama aileyi ağırlayacak adam ev olmasada en azından aileninde sığacağı bi mekan seçerdi. İş yeri dediğim bi kanepe bi masa yer zaten. Diğer sebepte yeni yılda eşim özel günde eşim onu aramamış. Eşim babamı bi tanışırken bir saat bir de söz de gördü. Sözden 3 gün sonra nikah kıyıldı tayin nedeniyle. Yeni yılda aramadı diyor ama o gün biz nikah kıydık. El gibi bi mesaj atmış bizi arayıp kutlamadı bile ama o gün yeni yılmış eşim onu arayacakmış :) komik bahaneler yani

Umarım sen de en kısa zamanda babanla sorunlarını çözersin Babam bize aslan kesilirdi ama bu kadına karşı hakikaten pek pısırık

Yazınızı okurken hiç te yabancı olmadığım hatta bi kısmını da yaşadığım bi durum olduğunu görüyorum eşimin üvey annesi... oda bize az cektirmedi inş o daha beterini çeker babayla evlat arasına girenler Allaha nasıl hesap verecekler bilmiyorum büyü olabilir diyorsunuz ya bizim üvey anne de kayinpederime nuska yapmış hemde 3 tane adam o yüzden aynı sizin babanız gibi karısının ağzının içine bakıyor onlar bize bunları yaşatıyor ya Allah ıslah etsin başka ne denir ki size de gösterdiğiniz sabır için helal olsun hayırlı evlatmısşınz zira bütün bunlara kimse kolay kolay sizin yaptığınızı yapmaz Allah sabır versin

Umarım sen de en kısa zamanda babanla sorunlarını çözersin Babam bize aslan kesilirdi ama bu kadına karşı hakikaten pek pısırık

Pısırık lafıma kızarsın diye gerçekten korkmuştum..
Benim pek çözebilicekmişim gibi gelmiyo ama ALLAH büyük bakalım artık..
İnşALLAH sende çözersin canım sorunlarını..
Bi arkadaş öneride bulunmuş annenin evli olduğu kişinin babalar günün kutla diye eğer o adam bunu hakkediyosa çok mantıklı öyle yap..
anne baba olmak ne yazık ki doğurmakla yada oluşumuna etkisiyle olarak olmuyo bu işin biyolojik olduğu kadar maneviyatıda var

babanız sizi çok seviyor ancak yapacağından da geri kalmıyor maşallah
kadının etkisi çok babanızın üzerinde

aramayın diyorum ben
bunca olandan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…