- 11 Eylül 2015
- 66
- 67
- 18
- 26
Meraba, hayattan bazen o kadar nefret ediyorum ki boşuna yaşıyorum gibi. Bi baba çocuklarını hiç mi sevmez ? Neden peki ne yaptım ki ben ona ? Demin bi arkadaşın hikayeini de okudum ama emin ol ki senin baban yine iyi. Ben de lise 3'e geçtim bu sene 17 yaşındayım ve babam her moreli bozuk olduğu zamanlarda gelir bana anneme ablama kardeşime bağırıp çağırır, ortalığı yıkar, hepimize bi iki tokat tekme falan atar. Anlamıyorum ailene karşı niye bu kinin ? Ben artık babamın beni sevmediğinden eminim. Hatta bi kaç kere evden kaçtık annem ablam kardeşim ve ben. Ama sonra yine amcamlar falan alıp getirdiler bizi. Ama biliyomusunuz ne olursa olsun babamın başına bişey gelmedine çok üzülürüm. ALLAH başımızdan eksik etmesin. Bazen ona beddular okuyorum ama o kadar moralimi bozuyo ki dayanamıyorum. Büyüdüm artık niye insanca konuşmuyoruz da her şeyde gelip bağırıyo, çağırıyo, dövüyo ? Ben 2. sınıftan beri çalışıyorum. Ama yabancı bi yere asla koymaz babam çalışmak için bizim kendi iş yerimiz var, orda çalışıyorum 9 senedir. Ama hala babama yaranamıyorum. İş olmasın benim yüzümdendir kızar, döver. Ben de artık dayanamıyorum. Ama her ne kadar dayak yersem yiyim yine de susman, susamam haksızlığın karşısında. O haksızsa eğer bana bağırdığında ben de ona bağırırım. Artık ona baba diyesim bile yok. Arkadaş edinmem yasak, telefonum olamaz yasak, dükkanda kapının önüne oturamam yasak, canı acısa ağlayamam baba canım acıyo diyemem hep hastasın der. Hasta olsam kötülükten oldun der. Ben daha nasıl anlatıyım. Mesela bu gece demin kendisi pazardan geldi. Bende dükkana bakıyorum. Ne kadar kasa dedi. Aslında çok şükür fena değildi iş. Ama giderler oldu işte biraz azaldı. Kasayı söylediğimde yine bağırdı, iş güç yapamıyosn diye kızdı. Benim de geçen sene taktırdığım 6 tane takma dişim düşmek üzere okullar tatil olduğundan beri her akşam nasıl izin alsam da gitsem diye düşünüyorum. Tam bugün söyleyeyim dedim Yine bişey sölemiyim diye kızdı işte bana. Kendisi her akşam 9 civarında eve gider. Bizde yani ablam, kardeşim ve ben 11 gibi kapatık eve geçeriz. Ama yine yaranamayız babama. Bazen beni dövüp eve kovuyo. Bende eve gidene kadar yolda kendi kendime konuşup ağlıyorum. Psikolojim o kadar bozuk ki nasıl intihar etsem diye düşünüyorum. Biliyo musunuz en büyük hayalim ne ? Acaba hangi sabah ölü uyanırım. Biliyorum ama yakında gelicek o gün. Ben hala yaşıyosam tek sebebim var o da ANNEM. Canım benim arkadaşım, sırdaşım,dostum, yani kısacası herbişeyim. Kurban olduğum ALLAH korusun ona bişey olursa ben yaşamam. Babam bide biliyo bizim en zayıf noktamızı, Annemiz. Ne zaman kavga etsek gidip annenle kavga edicem gör sen diyo, tehdit ediyo. Ben artık ALLAH'a havale ettim bu adamı. İNŞALLAH BİGÜN DÜZELİR.