Baba olamayan babalar/yeni anne

nervemerve

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
15
2
6
35
Herkese merhaba, kızlar benim kocam baba olamadı. Adamda gerçekten böyle bı yeti yok yani artık bunu kabullendim, ayrılmaya da karar verdim. Hadi ben ayrilicam ama baba olmasını öğrenmesi lazım. Kızım kızı olarak kalacak sonuçta. Bu adam nasıl öğrenecek baba olmayı aynı durumu yaşamış mutlaka biri vardır burda.
Teşekkürler

Baba olamadı derken? Kızınız kaç yaşında. Nasıl baba olamadığını düşünüyorsunuz

Baba olamadı derken? Kızınız kaç yaşında. Nasıl baba olamadığını düşünüyorsunuz
22 aylık, hiç bir bakiminda yok . Uyutmak yedirmek gbi. Oyun kuramıyor çocukla. Yanyana bıraksam bağ kursun diye tlfnla oynuyor yanında. Ben çocuğu verdiğimde oflayarak kucağına alır, sanki bu bı görev ona kitliyomusum gibi. Daha bisuru şey sayabilirim ya. Çocuk babasının baba olduğunu farkında ama hiç bişey alamadığını da farkında hiç bı beklentisi yok babadan.

Üzülerek söylüyorum asla değişmez. Ne yapsan boş.Allah yardımcın olsun inşallah ıslah olur. Ama sakın başka çocuk getirme. İlerde o çocuk dönüp der anne babam böyleydi madem neden bu kadar çocuk.

Üzücü gerçekten. Ama ne yaparsanız yapın sanırım bu onun yapısı ve değişmeyecek. Ama boşanmakta çözümmü çok iyi düşünmek lazım tabiki. Kız çocuğu yetiştirmek çok zor umarım eşinizin aklı başına gelir

Detay verseniz. Mesela ne konuda olamadı? Nelerde eksiği var?

Konuştunuz mu detaylıca?
İstemediği bir zamanda mı bebeğiniz oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…