"Baba" ne demek ??

Bence sen ara baginin tamamen kopartma en azindan ayda 1 de olsa ara en azindan psikolojikmen varligini hissedersin

Senin ki yine iyi bizimkiler ben 3 yaşındayken ayrılmış . başıma çok kötü bir olay gelmişti adı ve soyadı ile 118 80 den numarasını buldum ilk defa geçen senw duydum sesini. Adresini falan verdi aradım taradım buldum. Eve geldiğimde yaşlı bir adam oturuyordu. Babamın adını verdim burada oturuyormuş ben kızıyım die. Adam bana ne dese bağenirsiniz. Ben onun babasıyım. Nerden geldiysen oraya git buzamana kadar bizi arayıp sormayan bir toruna ihtiyacım yok benim dedi ve ben 1 hafta sokakta yattım gidecek yerim olmayınca. Bu arada ben şuan 17 yaşımdayım. Omu beni arayacak ben mi onu baba kelimesini asla sevmem
Kendi babamdan da nefret ederim. Dedem kovdu tamam o neden arayıp sormadı beni. Aklı sıra baba artık o.

Sana karşı eksiklik hissediyor olabilir baban. Abine devamlı sormuş ama sana cesaret edememiş gibi...

Şimdi nasılsa bundan sonra da farklı davranmayın.
Zaten siz görüşmek isteseniz bile o istemeyecektir muhtemelen.
Baba olmamış olmak da istemiyor kendi bilir zorla değil. İçinizden gelmeyen yapmacık samimiyete gerek .
Düğününüze de yarım ağız çağırın ya da onun gelemeyeceği bir tarihe ayarlayın.

görüşme.bugune kadar yanında olmayan adam bu gunden sonrada yanında olmasın.sen elinden gelenı yapmıssın aramıssın konusmaya calısıssın.belkı senı yanlıs yönlendırıyorum bılmıyorm ama bana anneme ve kardesıme böyle yapan bı ınsanı ben hayatımdan uzak tutmaya calısırdım.ama baban hatalarından pısman olsa bunu acıklasa aramaya yuzum yok utanıyorm dese baska o zaman asla babanı yalnız bırakma derdım.

Görüşmezdim ben olsam ki ben babami kaybettim,bu konuda hassasım,ona rağmen görüşmezdim böyle biriyle. Maddiyatı gećtim,manen insan arar,hisseder eksikliğini zaten buna rağmen annemden boşanınca benide elinin tersiyle iten insan bu yaşıma kadar yanımda olmamışsa bundan sonrada olmasın derdim.
Sizin günahınız neydi?

Bizimkiler ayrı değil ama senin dediğin gibi bende de aynı dert var ben ararım o aramaz ben gidersem görürüm bana gelmez çok zaman üvey olduğumu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…