merhaba arkadaşlar. 3 senelik çok güzel bir ilişkim var
ve biz artık bu ilişkinin adını koymak istiyoruz. annem abim hatta babam da biliyor ilişkim olduğunu. erkek arkadaşımın ailesindende herkes biliyor tabiki.. beni de çok seviyorlar sağolsunlar.. yani arada hiç bir sorun yok. sadece benim babamın ikna olması gerekiyor. ne zaman ikna olursa o zaman gelecekler onlar hazırda bekliyor
bundan bir kaç ay önce isteme muhabbeti geçmişti annem babama biraz çıtlatmış , babamda şimdi değil emekli olayım falan demiş.. yani 5. ayda emekli olacak babam. bir de ben evin tek kızıyım babam çok düşkündür bana kıskanır falan her baba gibi.. sevgilimin mesleği var, yaşayacağımız evimizde var. yani o konularda da sıkıntı yok.. bizim zaten evlenmemize bir kaç sene var okulumun bitmesi gerekiyor v.s . fakat adı konsun istiyoruz yani hemen evlenmek için değil bu durumdaki amaç.. babamı nasıl ikna edebilirim lütfen yardım edin mutlaka tecrübeleriniz vardır. tektaş hediye etmişti sevgilim onu takıyorum kolyem var baş harflerimizin olduğu o hep boynumda fakat babam değişik davranıyor. görüyor herşeyi ama bir tepki vermiyor. çok tuhaf sizin de öylemi olmuştu. deneyimlerinizle yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden