ahh ahhh.. bana vestel demebana da sorsan bende derim ki vestel alma.
şöyle özetleyeyim. benim dedem vestel takıntısı olan biri. neden bilemiyoruz. anlam veremiyoruz. bir bayide en büyük kuzenimin eşi çalışıyor. tek bağıntımız o
o kuzenimin evinde bile vestel yok, vestelde satılan bir ürün whirpool mu ne ondan var. ama vestel bayisinden çıktı ya sorun yok.
işte takınca takıyor insan.
tabii benim beyaz eşyamı da dedem aldı.
biraz ırın kırın ettim başta. kalbi kırıldı, hediye alıyorum beğenmiyorsun dedi. ne halin varsa gör demeye getirdi
bende vaz geçtim, tamam o zaman al dedim
bu arada tahmin edeceğiniz gibi annemin evinde de vestel var.
çamaşır makinamız vestel. benimkisinin aynısıve aldığımızın ikinci haftası kapak kapanmadığı gerekçesi ile tamir edildi.
6 7 ay sonra beyni yandı. (elektrik kesintisinden ötürü.ona bişey demiyorum o yüzden)
buzdolabımız da vestel, benimkisinin aynısı oda
sürekli cıkcıkcıkcıkk diye ses çıkarıyor. annem gündüzleri çıkartmadığını söylüyor. ama benim gibi takıntı hastası olanlar için büyük sorun
ben nasıl sabredicem o sese bilmiyorum
televizyonum,dedemin tv sinin aynısıymış, bir tek o memnun
ben modelleri alacağım zaaman değiştirmeyi düşünüyorum. mesela tv çok büyük gelecektir bize. çünkü nişanlımın evinin salonu bizim salona göre biraz daha ufak.
salonun ortasında sinema oynatır gibi olsun istemiyorum. tv nin küçüğünü alıp, diğer eşyaları yükseltmeyi düşünüyorum.
özellikle ocak konusunu. 4 gözlü ocaklara iki tencere yanyana sığmıyor. babanemin ocağı çok güzel 5 gözlü (vestel oda)ortasında da var bir tane, üç kademeli yanabiliyor. onu almayı planlıyorum
Canım herşeyin çok güzel olmuş. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.
vestelden şikayet etmişsin ama elektrikli eşya işi malum şans işi. senin memnun kaldığından başkası kalmaz.yada sana iyisi gelebilir.sonuç da aynı seride senin eşyada seninkinin bir çivisi eksik kalmış olsa onunla uğraşır durursun.
bizim de evde herşey vestel. buzdalabı çamaşır makinesi derin dondurucu süpürge. televizyon. aklına gelen herşey işte. ama annem o kadar memnun ki ALlah a şükür.
inşallah senin eşyaların da uzun ömürlü olur. güzel kullanman dileğiyle...
bskn çok güzel akıl etmişsin tatlım bnce muhteşem durucak hepsi bi aradaabende ikeadan istiyordum ama montaj nakliye derken bir takım geliyor 7000 civarına o yüzden vazgectik istanbulda evgör varmış oradan baktım begendm internetden fiyatlarda uygun nişanlımada gösterdim bnde onları alırım büyük ihtimal tabi askerden sonra
inş canım bende bekliyorum kendimden öyle bi hareket bakalım ne zaman olacakDamla beğenmemek sevindim canım :)
Senden d bir tipik bekliyoruz :*c
bende bir ay sonra evleniyorum ama bu kadar çeyizim yok yaa
benim etrafımdakiler hediye gelir borcam, bardak, fincan falan alma diyorlar. ütü masası bile gelir diyorlarda benim içim rahat etmiyor. ay milletin hediyesini mi beklicem ben.
Hediyeye güvenerek mi evleniyorsunuz ? İyi bari boş eve taşının bekleyinbende bir ay sonra evleniyorum ama bu kadar çeyizim yok yaa
benim etrafımdakiler hediye gelir borcam, bardak, fincan falan alma diyorlar. ütü masası bile gelir diyorlarda benim içim rahat etmiyor. ay milletin hediyesini mi beklicem ben.
canım mobilyaların hayırlı olsun hızlıca halletin bak herşeyini sayılı günde geçicek tekrar tekrar hayırlı olsun herşeyin çok güzel olucak oyacım
son alınanları görememiştim şöyle bi topluca bakınca bi hoş oldum sorma, ben de evlenmek istiyorum artık bunu anladım.
ne güzel aile büyüklerinizi sizi düşünüp ne de güzel yardımcı oluyorlar.
biz ailecek her iki tarafın da (anne ve baba tarafımı kastediyorum) memleketinden uzak büyüdük. o yüzden sayılı akrabamla görüşürüm ve açıkçası hiç fazlasına gerek duymadım. ama böyle şeyleri görünce keşke bize de bi sahip çıkan olsa dediğim de oluyor.
kıymetini bil yani
Allah başınızdan eksik etmesin.
kuzum konunu yeni gördüm çok güzel olmuş her şey harika... zaten mutfak ürünlerini özellikle çok fazla abartma ben şimdi bakıyorum diyorum ki aaaaaaa bunuda kim almış neye yarar ki bu:) halbuki tam düğün yaklaştıkça benim çılgınlıkla aldıgım seyler:) tupper dan bende iyi bir alışveriş yaptım ama onlardan çok memnunum canım pişman değilim:) istersen bir songül teyzemle görüş onun arkadaşı taksitle satıyor:) allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bu arada benimde bütün beyaz eşyalarım vestel ve hiç arızası çıkmadı bi tek tv ekranında sorun çıktı oda yenisini getirdiler bu kadar... optummmmmmmmm
canım mobilyaların ankastre setin her şeyin çok hoş güzel günlerde kullan inş
özellikle ayakkabıların harika 16 cm topuk hepsinden harika
sağol canımmmmm, modaya uyup bende renkli alayım demiştim ama annem modaya uyamayan cinsten
16cmden daha fazla bulamadım bulduğumla idare ettimnişanlım balık sırtı gibi o ne be dediyse de ben beğendim
152+16=168 bizimki de 178+2=180cm açığımız 12cmyapcak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?