baba evinde alınıp koca evine gidecek çeyizlerim =)

Canım herşeyin çok güzel olmuş. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.
vestelden şikayet etmişsin ama elektrikli eşya işi malum şans işi. senin memnun kaldığından başkası kalmaz.yada sana iyisi gelebilir.sonuç da aynı seride senin eşyada seninkinin bir çivisi eksik kalmış olsa onunla uğraşır durursun.

bizim de evde herşey vestel. buzdalabı çamaşır makinesi derin dondurucu süpürge. televizyon. aklına gelen herşey işte. ama annem o kadar memnun ki ALlah a şükür.

inşallah senin eşyaların da uzun ömürlü olur. güzel kullanman dileğiyle...

teşekkür ederim, bakalım bana nasıl çıkacak, umarım iyi çıkarlar

mobilyalarımın bir kısmı bunlar
çok beğenerek aldım aslında. ama tedirginliklerim bitmiyor.
gümüşlük ve konsol almadım, daha sonra ihtiyacım olursa (ki olacağını düşünmüyorum.) alırım dedim.
İkea gibi parça parça tasarladım aslında, tv ünitesinin üstündeki tahta kısmı yerine farklı bir parça koydurdum.

koltuklarım krem rengi, berjerler desenli olan mavi kumaştan kaplanacak, iki tane de sandalye o kumaştan kaplanacak.
kalan 4 sandalye de düz mavi ile kaplanacak
umarım güzel durur

sehpayı da o modelden almak istemiştim amaaaaa aynısı teyzemin evinde olduğu için vazgeçtim

mobilyaların çok hoş canım mutlulukla kullanın inş

bskn çok güzel akıl etmişsin tatlım bnce muhteşem durucak hepsi bi aradaa bende ikeadan istiyordum ama montaj nakliye derken bir takım geliyor 7000 civarına o yüzden vazgectik istanbulda evgör varmış oradan baktım begendm internetden fiyatlarda uygun nişanlımada gösterdim bnde onları alırım büyük ihtimal tabi askerden sonra

Inşallah iyi olur bakalım..)) Bugün evimizi tuttuk neyse ki mobilyalar genis genis siğabilir. Korkum biraz da oydu. Mobiltaciyi arayıp ekleme yaptirabilirim artık :)
Benim yatak odamın fiyatı da 8 bindi çok pahalı ne yazıkki. Tüm eşyaya %28 indirim yaptılar, tabiki kara kasimiza gozumuze degil eniştemin tanıdığı olduğu için.
Napin edin para biriktirin heryer kapora ile calisiyor :l ,

Damla beğenmemek sevindim canım :)
Senden d bir tipik bekliyoruz :*c

bende bir ay sonra evleniyorum ama bu kadar çeyizim yok yaa
benim etrafımdakiler hediye gelir borcam, bardak, fincan falan alma diyorlar. ütü masası bile gelir diyorlarda benim içim rahat etmiyor. ay milletin hediyesini mi beklicem ben.

yok canım ütü masası gelmez, 140 liraya aldılar ütü masasını bana. onun yerine küçük altın takarım ben olsa
bardak çanak borcam yatak örtüsü battaniye vs gibi şeyler gelmesi muhtemel
şöyle olabilir, arkadaşın ne lazım ona göre alayım der, sen de şuyum yok dersin, ancak öyle alınabilir
sıkıntı yapma benim senelerdir hazırlanıyor çeyizim hala eksiğim var.
bir ayda da hazırlanır bir haftada da,

canım mobilyaların hayırlı olsun hızlıca halletin bak herşeyini sayılı günde geçicek tekrar tekrar hayırlı olsun herşeyin çok güzel olucak oyacım

son alınanları görememiştim şöyle bi topluca bakınca bi hoş oldum sorma, ben de evlenmek istiyorum artık bunu anladım.

ne güzel aile büyüklerinizi sizi düşünüp ne de güzel yardımcı oluyorlar.

biz ailecek her iki tarafın da (anne ve baba tarafımı kastediyorum) memleketinden uzak büyüdük. o yüzden sayılı akrabamla görüşürüm ve açıkçası hiç fazlasına gerek duymadım. ama böyle şeyleri görünce keşke bize de bi sahip çıkan olsa dediğim de oluyor.
kıymetini bil yani

Allah başınızdan eksik etmesin.

kuzum konunu yeni gördüm çok güzel olmuş her şey harika... zaten mutfak ürünlerini özellikle çok fazla abartma ben şimdi bakıyorum diyorum ki aaaaaaa bunuda kim almış neye yarar ki bu:) halbuki tam düğün yaklaştıkça benim çılgınlıkla aldıgım seyler:) tupper dan bende iyi bir alışveriş yaptım ama onlardan çok memnunum canım pişman değilim:) istersen bir songül teyzemle görüş onun arkadaşı taksitle satıyor:) allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bu arada benimde bütün beyaz eşyalarım vestel ve hiç arızası çıkmadı bi tek tv ekranında sorun çıktı oda yenisini getirdiler bu kadar... optummmmmmmmm

Hediyeye güvenerek mi evleniyorsunuz ? İyi bari boş eve taşının bekleyin

canım mobilyaların hayırlı olsun hızlıca halletin bak herşeyini sayılı günde geçicek tekrar tekrar hayırlı olsun herşeyin çok güzel olucak oyacım

teşekkür ederim gizzz
gelinlik işini de halledebilsem iyi olacak herşey tamam da bir o eksik ya derdime ölüyorum

amin canım amin, sağolsunlar onlar olmasa düğün falan yapamazmışız biz
dün nişanlımla konuşuyorduk aynı konuyu, biz nasıl kalkacaktık altından diye
umarım herkese benim gibi dede nasip eder de herkes hemencecik kolaylıkla düğün yapabilir

ah sinosisimmmmmmm şuan tupperları bile unutmuştum onlarsız da evlenirim yaa demeye başladım artık
abartmamaya çalışıyorum ama göz doymuyor ki, her gördüğünü almak istiyor (buaralar koşuşturmaktan pek bakamıyorum çok şükür)

demek vestel ve problem yok şaşırtıcı
galiba biz seve seve almıyoruz diye mi problemli şeyler geliyor birden sevesim geldi onları

beyaz eşyamı değiştirdim =)
fırını gömmeli aldım, çünkü oturacağımız evde zaten gömmeli kullanmam gerekecek. ocağımda camlı oldu :)

~~
televizyonumuzu da buldum :)

~~
babanem bir tencere takımı daha çıkarttı bana
bu kadar tencereyi nere koyacam ben demeye başladım

~~
Yatak odam

~~
bu daaaa gelinlik ayakkabım
16cm'cik

canım mobilyaların ankastre setin her şeyin çok hoş güzel günlerde kullan inş

özellikle ayakkabıların harika 16 cm topuk hepsinden harika

canım mobilyaların ankastre setin her şeyin çok hoş güzel günlerde kullan inş

özellikle ayakkabıların harika 16 cm topuk hepsinden harika

sağol canımmmmm, modaya uyup bende renkli alayım demiştim ama annem modaya uyamayan cinsten
16cmden daha fazla bulamadım bulduğumla idare ettim nişanlım balık sırtı gibi o ne be dediyse de ben beğendim

152+16=168 bizimki de 178+2=180cm açığımız 12cm yapcak birşey yok

çok hoşsun canım yaa benim boyum 1.75 o topukları giyemiyorum bile ama giyenlere bayılıyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…