baba evinde alınıp koca evine gidecek çeyizlerim =)

senin fikirde iyi aslında =) yemekler için

kormazın da seramik var ama ebatlarını gidip elleyip görmem gerekiyor. döküm istiyordum, sonra aklıma geldi ben çaydanlık zor kaldırıyorum .
eee o tavayı nasıl kullanıcam, pişirirken çok kaşık kullanmam, genelde kaldırıp sallarım, onu nasıl yapıcam, nasıl yıkayacağım vs diye düşününce vazgeçtim.
seramikte karar kıldım. babanemle annem bir iki tane teflon tava almışlar, tava böreği için birini kullanırım birini de balık için. ama gene de doymuyor gözüm birde seramik istiyorum

bakalım nereye yetişebilicem =)

güle güle kullan :)
hepside cok güzel

kızartma için döküm aldım ben de evet bayagı agır ama ebatı iyi geldi bana. pilav tencerem seramik. 2 tane de seramik tava almak istiyorum kapaklı. artan yemegi vs de ısıtırım hem. biri minik olursa yumarta vs pişiririm diye. gereksiz doldurmak istemiyorum mutfagı ama herseyi de almak istiyorum ben de zor tutuyorum kendimi

bende istemiyorum. nereye sığdıracağız bu kadar eşyayı :26:
varolandan alma diyor. bende 'ben görmeden almayın sonra beğenmiyorum ikincisini almak zorunda kalıyorum' diyorum

seramik tava lazım. kullanan arkadaşlarım tavsiye ediyorlar. çizilmiyormuş, yapışmıyormuş. teflon tavlar zararlı deniliyor birde umarım bunlarda da bir şey çıkartmazlar

hepimizde aynı sorun var galiba bendede aynı ne görsem almak istiyorum ama alakasız renkler çeşit çeşit olsun istemiyorum ama yinede tutamıyorum kendimi

hepsi çok güzel özellikle kırmızı çizgili kahve takımına bayıldımm bittim yaaa keşke bende öyle bişey bulabilsem güle güle kullan canm :)

hepsi çok güzel özellikle kırmızı çizgili kahve takımına bayıldımm bittim yaaa keşke bende öyle bişey bulabilsem güle güle kullan canm :)

umarım bulursun canım
aa o kahve takımını alma için vodofona geçmiştim
vodofona geçenlere veriyorlardı çok beleşçiyim

şimdi turksele geri döndüm kırılmasa bari

gamzelif
ağız tadıyla kullanmak nasip olsun dilerim
teşekkür ederim canım

hayırlıı ugurlu olsun canım benim...güle güle aşkla mutlulukla kullan cicilerini

hahaha vodafon mu vermişti iyiymiş acaba hala varmıdır o kampanya aman dikkat et kırılmasın beleşçi

meğer bende neler varmış etrafı toparlarken vakumlu kapaklarımı buldum
birde mutfak robotum varmış pasta çırpmaya falan yarıyor sanırım

veee nerede acaba diye düşündüğüm cezvelerim

Son düzenleme:

nette bulamayınca baharatlığımın fotoğrafını çektim sonunda

birden yüklenmemek için kahvaltılıklarımı ara ara alıyorum.

ama hala kahvaltı takımına ihtiyacım var

bir de şu kaşıkları nerde kullanıcam? arkadaşım hediye verdi. çok hoşuma gitti ama amacını bilemedim. acaba süs için mi

Son düzenleme:
canım kavanozlarında kahvaltılıkların da çok hoş güle güle kullan

o kaşıkları da reçel tabaklarına falan koyabilirsin yada baharat takımında kaşık olmazsa veya sofraya baharat koyarken değerlendirebilirsin diye düşünüyorum

sağol canımmmmm
haklısın reçellere veya baharatlara koyabilirim

Kavanozların çok tatlıymış Kahvaltı takımı şart :) Okaşıklardan annem evde kullanıyor nescafe için büyük fincanlara kullanıyoz bende alıcaam

Kavanozların çok tatlıymış Kahvaltı takımı şart :) Okaşıklardan annem evde kullanıyor nescafe için büyük fincanlara kullanıyoz bende alıcaam

teşekkür ederim o senin tatlığın

evet kahvaltı takımı şart :18:
sırf o yüzden su ısıtıcısı almıyorum. belki çaycılı alırım, su ısıtıcısını kullanırım diye.
ama bulamıyorum, farketmişsindir pek cafcaflı şeyleri almıyorum.
illa sade olacak :26: bulamamıştım. dün bir arkadaş paylaştı güral proselenin düz modelleri de varmış, bir bakmam gerek

kaşıkların sanki boyası çıkacakmış gibi duruyordu :44: ondan çay kahve gibi şeylerde kullansam zarar gelir sanmıştım.
neyse demek ki her türlü kullanabilirmişim

Hepsi çok güzeller hayırlısıyla kullanman dileğiyle. Bu arada Allahtan bizde beyaz eşya alma olayı yok

Hepsi çok güzeller hayırlısıyla kullanman dileğiyle. Bu arada Allahtan bizde beyaz eşya alma olayı yok

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah :) :*

Ortaklaşa yapılması en güzeli. Borcumuzu sonuçta birlikte őduyecegiz. Ha o ha ben :)

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah :) :*

Ortaklaşa yapılması en güzeli. Borcumuzu sonuçta birlikte őduyecegiz. Ha o ha ben :)
Aynen katılıyorum ama annem bu konuda çok katı o bizdeki gibi herkes ne alması gerekiyosa onu alsın diyor Allah var eksiğim ne varsa alıyor ama ortaklaşa alsak bnce daha güzel olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…