bende o dediğini uygulayacagım canım eko kaplara yada mucize sekerlere miydiunuttum. hazırlayıp eve gel hop karıstır yap . yemeklerde de buzluga doldurcam antartikalara atıp.
tava tava ben de kendime almadım henüzarastırma icerisindeyim. bi kızartma tavam var korkmazın o da.ceyiz topiğindeki
Merhaba kızlar,
çeyizim için alınmış olan ve almaya devam ettiğim çeyizciklerim için bende bir konu açayım dedim.
yardımları olan herkese teşekkür ediyorum
bizde BEYAZ EŞYAyı kız tarafı alır (nedenini bilmiyorum)
(televizyonumun modelini bilmiyorum,onu da vestelden aldık)
Eki Görüntüle 464655 Eki Görüntüle 464656 Eki Görüntüle 464657 Eki Görüntüle 464659 Eki Görüntüle 464658
ELEKTRONİKLER
Eki Görüntüle 464662 Eki Görüntüle 464660 Eki Görüntüle 464669 Eki Görüntüle 464671
TENCERE TAKIMLARIM;
AMC Eki Görüntüle 464672 .. Eki Görüntüle 464673
KARACA ÇATAL TAKIMI
Eki Görüntüle 464676 Eki Görüntüle 464677
YEMEK TAKIMLARIM
Eki Görüntüle 464681 Eki Görüntüle 464683 günlük
BAHARATLIĞIM
:124:MUTFAK SAATİMİZ:124:
Eki Görüntüle 464687
TUPPERWARE
Eki Görüntüle 464711 Eki Görüntüle 464712
teyzem sağolsunumarım devamı da gelir
, YOĞURT MAYALAMA TENCEREM, YUMURTA TAVALARIM,ÇAYDANLIĞIM, ÇOK AMAÇLI SEPETİM
Eki Görüntüle 464685 Eki Görüntüle 464686 Eki Görüntüle 464688
SİLİKON KEK KALIBIM, SALATA KASESİ, YAĞDANLIK, SPATULA SETİ
BORNOZ TAKIMIMIZ
Eki Görüntüle 464696
YATAK ÖRTÜLERİM
Eki Görüntüle 464699
henüz bir takımın fotoğrafını çekebildim =)
zaten benim yün yorganımı geçen sene annemle büyük dikmiştik=) (bu devirde yün mü kaldı demeyin en sağlıksı, elyaftan silikondan sağlıklı)
ben istemem öyle yorganımı çekeleyip dursun. o yüzden büyük diktik. çarşaf takımlarımı da onun ölçüsünde diktiricem artık
buda çeyizimin olmazsa olmazıiçinde mandallar da olacaktı ama kullandık mı naptık
sağolsun babanem böyle ince şeyler arada kaynar unutulur diyor. ütü masamı ve çamaşırlığımı da almış. sağolsun =))
Eki Görüntüle 464689
Bir kısmını böyle yığdık. bir kısmı dolapta duruyor. şu yanda gözükenler de BAZAm ve YATAĞım, onlarda hazır
Eki Görüntüle 464697
ahh ahhhh bunlarda el işi göz nurlarım demek isterdim ama ne yazıkki benim bir katkım yok. tığ işi konusunda öyle de beceriksizimdir
Eki Görüntüle 464700
güle güle kullan :)
hepside cok güzel
senin fikirde iyi aslında =) yemekler için
kormazın da seramik var ama ebatlarını gidip elleyip görmem gerekiyor. döküm istiyordum, sonra aklıma geldi ben çaydanlık zor kaldırıyorum .
eee o tavayı nasıl kullanıcam, pişirirken çok kaşık kullanmam, genelde kaldırıp sallarım, onu nasıl yapıcam, nasıl yıkayacağım vs diye düşününce vazgeçtim.
seramikte karar kıldım. babanemle annem bir iki tane teflon tava almışlar, tava böreği için birini kullanırım birini de balık için. ama gene de doymuyor gözüm birde seramik istiyorum
bakalım nereye yetişebilicem =)
kızartma için döküm aldım ben de evet bayagı agır ama ebatı iyi geldi bana. pilav tencerem seramik. 2 tane de seramik tava almak istiyorum kapaklı. artan yemegi vs de ısıtırım hem. biri minik olursa yumarta vs pişiririm diye. gereksiz doldurmak istemiyorum mutfagı ama herseyi de almak istiyorum ben de zor tutuyorum kendimi
kızartma için döküm aldım ben de evet bayagı agır ama ebatı iyi geldi bana. pilav tencerem seramik. 2 tane de seramik tava almak istiyorum kapaklı. artan yemegi vs de ısıtırım hem. biri minik olursa yumarta vs pişiririm diye. gereksiz doldurmak istemiyorum mutfagı ama herseyi de almak istiyorum ben de zor tutuyorum kendimi
hepsi çok güzel özellikle kırmızı çizgili kahve takımına bayıldımm bittim yaaa keşke bende öyle bişey bulabilsem güle güle kullan canm :)
teşekkür ederim canımgamzelif
ağız tadıyla kullanmak nasip olsun dilerim
umarım bulursun canım
aa o kahve takımını alma için vodofona geçmiştim
vodofona geçenlere veriyorlardıçok beleşçiyim
şimdi turksele geri döndüm kırılmasa bari
teşekkür ederim canım
canım kavanozlarında kahvaltılıkların da çok hoş güle güle kullan
o kaşıkları da reçel tabaklarına falan koyabilirsin yada baharat takımında kaşık olmazsa veya sofraya baharat koyarken değerlendirebilirsin diye düşünüyorum
Kavanozların çok tatlıymışEki Görüntüle 531103 Eki Görüntüle 531104 Eki Görüntüle 531105
nette bulamayınca baharatlığımın fotoğrafını çektim sonunda
birden yüklenmemek için kahvaltılıklarımı ara ara alıyorum.
ama hala kahvaltı takımına ihtiyacım var
bir de şu kaşıkları nerde kullanıcam? arkadaşım hediye verdi. çok hoşuma gitti ama amacını bilemedim. acaba süs için mi
Kavanozların çok tatlıymışKahvaltı takımı şart :) Okaşıklardan annem evde kullanıyor nescafe için büyük fincanlara kullanıyoz bende alıcaam
Hepsi çok güzeller hayırlısıyla kullanman dileğiyle. Bu arada Allahtan bizde beyaz eşya alma olayı yok
Aynen katılıyorum ama annem bu konuda çok katı o bizdeki gibi herkes ne alması gerekiyosa onu alsın diyor Allah var eksiğim ne varsa alıyor ama ortaklaşa alsak bnce daha güzel olurdu :)Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah :) :*
Ortaklaşa yapılması en güzeli. Borcumuzu sonuçta birlikte őduyecegiz. Ha o ha ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?