ahh ahhh.. bana vestel demebana da sorsan bende derim ki vestel alma.
şöyle özetleyeyim. benim dedem vestel takıntısı olan biri. neden bilemiyoruz. anlam veremiyoruz. bir bayide en büyük kuzenimin eşi çalışıyor. tek bağıntımız o
o kuzenimin evinde bile vestel yok, vestelde satılan bir ürün whirpool mu ne ondan var. ama vestel bayisinden çıktı ya sorun yok.
işte takınca takıyor insan.
tabii benim beyaz eşyamı da dedem aldı.
biraz ırın kırın ettim başta. kalbi kırıldı, hediye alıyorum beğenmiyorsun dedi. ne halin varsa gör demeye getirdi
bende vaz geçtim, tamam o zaman al dedim
bu arada tahmin edeceğiniz gibi annemin evinde de vestel var.
çamaşır makinamız vestel. benimkisinin aynısıve aldığımızın ikinci haftası kapak kapanmadığı gerekçesi ile tamir edildi.
6 7 ay sonra beyni yandı. (elektrik kesintisinden ötürü.ona bişey demiyorum o yüzden)
buzdolabımız da vestel, benimkisinin aynısı oda![]()
sürekli cıkcıkcıkcıkk diye ses çıkarıyor. annem gündüzleri çıkartmadığını söylüyor. ama benim gibi takıntı hastası olanlar için büyük sorun
ben nasıl sabredicem o sese bilmiyorum
televizyonum,dedemin tv sinin aynısıymış, bir tek o memnun
ben modelleri alacağım zaaman değiştirmeyi düşünüyorum. mesela tv çok büyük gelecektir bize. çünkü nişanlımın evinin salonu bizim salona göre biraz daha ufak.
salonun ortasında sinema oynatır gibi olsun istemiyorum. tv nin küçüğünü alıp, diğer eşyaları yükseltmeyi düşünüyorum.
özellikle ocak konusunu. 4 gözlü ocaklara iki tencere yanyana sığmıyor. babanemin ocağı çok güzel 5 gözlü (vestel oda)ortasında da var bir tane, üç kademeli yanabiliyor. onu almayı planlıyorum
![]()
Canım herşeyin çok güzel olmuş. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.
vestelden şikayet etmişsin ama elektrikli eşya işi malum şans işi. senin memnun kaldığından başkası kalmaz.yada sana iyisi gelebilir.sonuç da aynı seride senin eşyada seninkinin bir çivisi eksik kalmış olsa onunla uğraşır durursun.
bizim de evde herşey vestel. buzdalabı çamaşır makinesi derin dondurucu süpürge. televizyon. aklına gelen herşey işte. ama annem o kadar memnun ki ALlah a şükür.
inşallah senin eşyaların da uzun ömürlü olur. güzel kullanman dileğiyle...