• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baba evinde alınıp koca evine gidecek çeyizlerim =)

ahh ahhh.. bana vestel deme :50: bana da sorsan bende derim ki vestel alma.

şöyle özetleyeyim. benim dedem vestel takıntısı olan biri. neden bilemiyoruz. anlam veremiyoruz. bir bayide en büyük kuzenimin eşi çalışıyor. tek bağıntımız o :31:
o kuzenimin evinde bile vestel yok, vestelde satılan bir ürün whirpool mu ne ondan var. ama vestel bayisinden çıktı ya sorun yok.
işte takınca takıyor insan.
tabii benim beyaz eşyamı da dedem aldı.
biraz ırın kırın ettim başta. kalbi kırıldı, hediye alıyorum beğenmiyorsun dedi. ne halin varsa gör demeye getirdi :53:
bende vaz geçtim, tamam o zaman al dedim :52:

bu arada tahmin edeceğiniz gibi annemin evinde de vestel var.
çamaşır makinamız vestel. benimkisinin aynısı :D ve aldığımızın ikinci haftası kapak kapanmadığı gerekçesi ile tamir edildi.
6 7 ay sonra beyni yandı. (elektrik kesintisinden ötürü.ona bişey demiyorum o yüzden)
buzdolabımız da vestel, benimkisinin aynısı oda :D
sürekli cıkcıkcıkcıkk diye ses çıkarıyor. annem gündüzleri çıkartmadığını söylüyor. ama benim gibi takıntı hastası olanlar için büyük sorun :31:
ben nasıl sabredicem o sese bilmiyorum :31:
televizyonum,dedemin tv sinin aynısıymış, bir tek o memnun :52:
ben modelleri alacağım zaaman değiştirmeyi düşünüyorum. mesela tv çok büyük gelecektir bize. çünkü nişanlımın evinin salonu bizim salona göre biraz daha ufak.
salonun ortasında sinema oynatır gibi olsun istemiyorum. tv nin küçüğünü alıp, diğer eşyaları yükseltmeyi düşünüyorum.
özellikle ocak konusunu. 4 gözlü ocaklara iki tencere yanyana sığmıyor. babanemin ocağı çok güzel 5 gözlü (vestel oda:52:)ortasında da var bir tane, üç kademeli yanabiliyor. onu almayı planlıyorum :52:

Canım herşeyin çok güzel olmuş. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.
vestelden şikayet etmişsin ama elektrikli eşya işi malum şans işi. senin memnun kaldığından başkası kalmaz.yada sana iyisi gelebilir.sonuç da aynı seride senin eşyada seninkinin bir çivisi eksik kalmış olsa onunla uğraşır durursun.

bizim de evde herşey vestel. buzdalabı çamaşır makinesi derin dondurucu süpürge. televizyon. aklına gelen herşey işte. ama annem o kadar memnun ki ALlah a şükür.

inşallah senin eşyaların da uzun ömürlü olur. güzel kullanman dileğiyle...
:3:

Canım herşeyin çok güzel olmuş. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.
vestelden şikayet etmişsin ama elektrikli eşya işi malum şans işi. senin memnun kaldığından başkası kalmaz.yada sana iyisi gelebilir.sonuç da aynı seride senin eşyada seninkinin bir çivisi eksik kalmış olsa onunla uğraşır durursun.

bizim de evde herşey vestel. buzdalabı çamaşır makinesi derin dondurucu süpürge. televizyon. aklına gelen herşey işte. ama annem o kadar memnun ki ALlah a şükür.

inşallah senin eşyaların da uzun ömürlü olur. güzel kullanman dileğiyle...
:3:

teşekkür ederim, bakalım bana nasıl çıkacak, umarım iyi çıkarlar :16:

$IMAG0019.webp$IMAG0044.webp$IMAG0021.webp$IMAG0023.webp

mobilyalarımın bir kısmı bunlar :16::16:
çok beğenerek aldım aslında. ama tedirginliklerim bitmiyor.
gümüşlük ve konsol almadım, daha sonra ihtiyacım olursa (ki olacağını düşünmüyorum.) alırım dedim.
İkea gibi parça parça tasarladım aslında, tv ünitesinin üstündeki tahta kısmı yerine farklı bir parça koydurdum.

koltuklarım krem rengi, berjerler desenli olan mavi kumaştan kaplanacak, iki tane de sandalye o kumaştan kaplanacak.
kalan 4 sandalye de düz mavi ile kaplanacak :16:
umarım güzel durur :16::16::16:

sehpayı da o modelden almak istemiştim amaaaaa aynısı teyzemin evinde olduğu için vazgeçtim :1::1:

mobilyaların çok hoş canım mutlulukla kullanın inş :16::16::16:

bskn çok güzel akıl etmişsin tatlım bnce muhteşem durucak hepsi bi aradaa :34:bende ikeadan istiyordum ama montaj nakliye derken bir takım geliyor 7000 civarına o yüzden vazgectik istanbulda evgör varmış oradan baktım begendm internetden fiyatlarda uygun nişanlımada gösterdim bnde onları alırım büyük ihtimal tabi askerden sonra:37:

bskn çok güzel akıl etmişsin tatlım bnce muhteşem durucak hepsi bi aradaa :34:bende ikeadan istiyordum ama montaj nakliye derken bir takım geliyor 7000 civarına o yüzden vazgectik istanbulda evgör varmış oradan baktım begendm internetden fiyatlarda uygun nişanlımada gösterdim bnde onları alırım büyük ihtimal tabi askerden sonra:37:

Inşallah iyi olur bakalım..)) Bugün evimizi tuttuk neyse ki mobilyalar genis genis siğabilir. Korkum biraz da oydu. Mobiltaciyi arayıp ekleme yaptirabilirim artık :)
Benim yatak odamın fiyatı da 8 bindi :( çok pahalı ne yazıkki. Tüm eşyaya %28 indirim yaptılar, tabiki kara kasimiza gozumuze degil :p eniştemin tanıdığı olduğu için.
Napin edin para biriktirin ;) heryer kapora ile calisiyor :l ,

Damla beğenmemek sevindim canım :)
Senden d bir tipik bekliyoruz :*:16:c

bende bir ay sonra evleniyorum ama bu kadar çeyizim yok yaa:(
benim etrafımdakiler hediye gelir borcam, bardak, fincan falan alma diyorlar. ütü masası bile gelir diyorlarda benim içim rahat etmiyor. ay milletin hediyesini mi beklicem ben.

benim etrafımdakiler hediye gelir borcam, bardak, fincan falan alma diyorlar. ütü masası bile gelir diyorlarda benim içim rahat etmiyor. ay milletin hediyesini mi beklicem ben.

yok canım ütü masası gelmez, 140 liraya aldılar ütü masasını bana. onun yerine küçük altın takarım ben olsa :34:
bardak çanak borcam yatak örtüsü battaniye vs gibi şeyler gelmesi muhtemel :31:
şöyle olabilir, arkadaşın ne lazım ona göre alayım der, sen de şuyum yok dersin, ancak öyle alınabilir :34:
sıkıntı yapma benim senelerdir hazırlanıyor çeyizim hala eksiğim var.
bir ayda da hazırlanır bir haftada da, :34:

canım mobilyaların hayırlı olsun hızlıca halletin bak herşeyini sayılı günde geçicek tekrar tekrar hayırlı olsun herşeyin çok güzel olucak oyacım

son alınanları görememiştim şöyle bi topluca bakınca bi hoş oldum sorma, ben de evlenmek istiyorum artık bunu anladım.:16::16::16:

ne güzel aile büyüklerinizi sizi düşünüp ne de güzel yardımcı oluyorlar.

biz ailecek her iki tarafın da (anne ve baba tarafımı kastediyorum) memleketinden uzak büyüdük. o yüzden sayılı akrabamla görüşürüm ve açıkçası hiç fazlasına gerek duymadım. ama böyle şeyleri görünce keşke bize de bi sahip çıkan olsa dediğim de oluyor.
kıymetini bil yani:34::34:

Allah başınızdan eksik etmesin.

kuzum konunu yeni gördüm çok güzel olmuş her şey harika... zaten mutfak ürünlerini özellikle çok fazla abartma ben şimdi bakıyorum diyorum ki aaaaaaa bunuda kim almış neye yarar ki bu:) halbuki tam düğün yaklaştıkça benim çılgınlıkla aldıgım seyler:) tupper dan bende iyi bir alışveriş yaptım ama onlardan çok memnunum canım pişman değilim:) istersen bir songül teyzemle görüş onun arkadaşı taksitle satıyor:) allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bu arada benimde bütün beyaz eşyalarım vestel ve hiç arızası çıkmadı bi tek tv ekranında sorun çıktı oda yenisini getirdiler bu kadar... optummmmmmmmm:8:

Hediyeye güvenerek mi evleniyorsunuz ? İyi bari boş eve taşının bekleyin

canım mobilyaların hayırlı olsun hızlıca halletin bak herşeyini sayılı günde geçicek tekrar tekrar hayırlı olsun herşeyin çok güzel olucak oyacım

teşekkür ederim gizzz :54:
gelinlik işini de halledebilsem iyi olacak :1: herşey tamam da bir o eksik ya derdime ölüyorum :1:

son alınanları görememiştim şöyle bi topluca bakınca bi hoş oldum sorma, ben de evlenmek istiyorum artık bunu anladım.:16::16::16:

ne güzel aile büyüklerinizi sizi düşünüp ne de güzel yardımcı oluyorlar.

biz ailecek her iki tarafın da (anne ve baba tarafımı kastediyorum) memleketinden uzak büyüdük. o yüzden sayılı akrabamla görüşürüm ve açıkçası hiç fazlasına gerek duymadım. ama böyle şeyleri görünce keşke bize de bi sahip çıkan olsa dediğim de oluyor.
kıymetini bil yani:34::34:

Allah başınızdan eksik etmesin.

amin canım amin, sağolsunlar onlar olmasa düğün falan yapamazmışız biz:1:
dün nişanlımla konuşuyorduk aynı konuyu, biz nasıl kalkacaktık altından diye :31:
umarım herkese benim gibi dede nasip eder de herkes hemencecik kolaylıkla düğün yapabilir:16:

kuzum konunu yeni gördüm çok güzel olmuş her şey harika... zaten mutfak ürünlerini özellikle çok fazla abartma ben şimdi bakıyorum diyorum ki aaaaaaa bunuda kim almış neye yarar ki bu:) halbuki tam düğün yaklaştıkça benim çılgınlıkla aldıgım seyler:) tupper dan bende iyi bir alışveriş yaptım ama onlardan çok memnunum canım pişman değilim:) istersen bir songül teyzemle görüş onun arkadaşı taksitle satıyor:) allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bu arada benimde bütün beyaz eşyalarım vestel ve hiç arızası çıkmadı bi tek tv ekranında sorun çıktı oda yenisini getirdiler bu kadar... optummmmmmmmm:8:

ah sinosisimmmmmmm şuan tupperları bile unutmuştum :1: onlarsız da evlenirim yaa demeye başladım artık :52:
abartmamaya çalışıyorum ama göz doymuyor ki, her gördüğünü almak istiyor :1: (buaralar koşuşturmaktan pek bakamıyorum çok şükür)

demek vestel ve problem yok :53: şaşırtıcı:53:
galiba biz seve seve almıyoruz diye mi problemli şeyler geliyor :60: birden sevesim geldi onları :60:

beyaz eşyamı değiştirdim =)
fırını gömmeli aldım, çünkü oturacağımız evde zaten gömmeli kullanmam gerekecek. ocağımda camlı oldu :)
$IMAG0070.webp
~~
televizyonumuzu da buldum :)
$IMAG0064.webp
~~
babanem bir tencere takımı daha çıkarttı bana :52:
bu kadar tencereyi nere koyacam ben demeye başladım:52:
$IMAG0071.webp

~~
Yatak odam :16::16:
$IMAG0025.webp

~~
bu daaaa gelinlik ayakkabım :16:
16cm'cik :27:

$IMAG0098.webp

canım mobilyaların ankastre setin her şeyin çok hoş güzel günlerde kullan inş :16:

özellikle ayakkabıların harika 16 cm topuk hepsinden harika :9:

canım mobilyaların ankastre setin her şeyin çok hoş güzel günlerde kullan inş :16:

özellikle ayakkabıların harika 16 cm topuk hepsinden harika :9:

sağol canımmmmm, modaya uyup bende renkli alayım demiştim ama annem modaya uyamayan cinsten :9:
16cmden daha fazla bulamadım bulduğumla idare ettim :9: nişanlım balık sırtı gibi o ne be dediyse de ben beğendim :34:

152+16=168 bizimki de 178+2=180cm açığımız 12cm :31: yapcak birşey yok :31:

sağol canımmmmm, modaya uyup bende renkli alayım demiştim ama annem modaya uyamayan cinsten :9:
16cmden daha fazla bulamadım bulduğumla idare ettim :9: nişanlım balık sırtı gibi o ne be dediyse de ben beğendim :34:

152+16=168 bizimki de 178+2=180cm açığımız 12cm :31: yapcak birşey yok :31:

çok hoşsun canım yaa benim boyum 1.75 o topukları giyemiyorum bile ama giyenlere bayılıyorum cidden :8:

Back
X