Yemek takımı dışındakilerin modası geçmemiş gayet güzeller kullanabilirsiniz bence mutluluklar diliyorum.
çoook zor ve çoookk keyifli yolculuğunda, kolaylıklar dilerim canım :):)
yemek takınının deseni biraz demode ama olsun, bunun için anneciğinin kalbini kırma bence. içine hiç sinmiyorsa günlük olarak kullanabilirsin. ama 2. bir takımı almayı bence en sona bırak. çünkü gerçekten bitmek bilmiyoooor :):) baktın imkan var, zaman var o zaman içine sinen bir takımı alabilirsin canımşimdiden mutlu günlerde kullanman dileklerimle
bence annenler iyiki önceden almaya başlamış düşünsene hiç bir şeyin olmadığını ne kadar masraf. arkadaşların dediği gibi tabakların biraz eski model ama onuda günlük olarak kullanırsın. keşke bizimkilerin de alacak durumu olsa kendi başıma yapıyorum:)) mutlu mesut güzel günlerde kullanırsın inş.
Öncelikle kolaylıklar diliyorum bu yolda... Yemek takımın eski model evet ama kullanılmayacak kadar kötü değil bence... Benimde aynen senin çeyizinde ki fil tarihinden kalma parçalar mevcuttu ben bunu kullanmam bu ne filan dedim ama şimdi paşa paşa kullanıyorum... İnsan bir süre sonra alışıyor sanırım... Şimdilik ekstradan masraf çıkarma kendine ne varsa onu kullan bence... Günlük için sade model olması da güzel bence... Parça kırıldığında beyaz herhangi bir porselenle tamamlayabilirsin benimde sade ve çok memnunumBende evlenene kadar yaz kış yün yorganda yatan biriydim... Ama evlendikten sonra maalesef temizliği zor olduğu için veda etmek zorunda kaldım yün yorganıma Yün yorgan evet güzel ama bizim gibi yeni yetmelere göre değil temizliği... Bize at makineye yıka kolaylığında bir şey olması gerek... Umarım sen kullanabilirsin... Herşeyini huzurla kullanmanı dilerim...
Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
paşa paşa çeyizimin baş tacı edeyim yaniiii
bende bu yazilk kez yorgansız yatan biriyim
annem kocan seni ısıtır merak etme esprisi yapıyor
umarım temizliği konusunda sıkıntım olmaz. evde iki sene de bir yün yıkama işkencemiz vardırmahallede uçuşan yünlerimiz meşhurdur
zaten temizliğini de anneme yaptırmayı düşünüyorum, bir iki yıla bıkkınlık gelirse mecbur yenilere dönücem :44:
baya bi şey alınmış maşallah, o yığılı kolileri görünce kendiminkiler geldi aklıma. çeyizler gidince anladık ki evin içinde bir ev daha varmış nerdeyse adım atacak yer yoktu evde.
çok tatlı günler bunlar çok tatlı telaşlar yorgunluğundan çok mutluluğu kalıyor insanın aklında :) dilerim ağız tadıyla kullanırsınız eşyalarınızı
Konuyu yeni görüyorum..
Beyaz eşyalar çıkmış aradan, valla gerisi can sağlığı artık.. :)
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah..
Bir de çatal bıçak takımların çok zarifmiş, bayıldım..
Saat olarak dedim, sen açmışsın 12:30'da,
benim görmem saat 22:00'yi bulmuş..
Eline sağlık pek de güzel olmuş konu..
E bundan sonra artık kendin alırsın,
hız kazandırmak lazım..
Çeyiz listelerinden yazdırıp düzenli bir şekilde gidelim..
Yoksa arkadaşım gibi balayı dönüşü evde yapılan ilk makarnanın,
çeyizde süzgeç olmadığından süzmesi zor olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?