baba evinde alınıp koca evine gidecek çeyizlerim =)

bskn

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
6.749
3.471
373
38
Merhaba kızlar,
1 Aralıkta evleniyorum ben :123:
çeyizim için alınmış olan ve almaya devam ettiğim çeyizciklerim için bende bir konu açayım dedim.
yardımları olan herkese teşekkür ediyorum

Eksiklerim;

oturma odası için L koltuk (ikeadan alıcaz inş.)
banyo için ek dolap
zigon
runner takımı
çöp kutusu vs..
halı
yolluk
eksikler bitmez......

Almayı düşünmediklerim;
fritöz, ekmek kızartma makinası, ekmek yapma makinası,Kahvaltı takımı (çünkü puantiyeli iki takım aldım ve pasta tabakları var. ihtiyacım olmayacak.)

BEYAZ EŞYA

sonunda bunlara karar verdim. dolabım ve makinam aynısı kalacak.

ELEKTRONİKLER

TENCERE TAKIMLARIM; ev sadece tencere oldu
AMC ..

KARACA ÇATAL TAKIMI

YEMEK TAKIMLARIM

günlük

BAHARATLIĞIM

KAHVALTILIKLAR & ÇEREZLİKLER

:124:MUTFAK SAATİMİZ:124:

TUPPERWARE

, YOĞURT MAYALAMA TENCEREM, YUMURTA TAVALARIM,ÇAYDANLIĞIM, ÇOK AMAÇLI SEPETİM

SİLİKON KEK KALIBIM, SALATA KASESİ, YAĞDANLIK, SPATULA SETİ

BORNOZ TAKIMIMIZ

DETERJAN KABI
(Deterjan almaya gittiğimde gördüm, çok uygun olunca deterjanı anneme sattım kabı benim oldu =) Blog benim değil,resmi alıntıladığım için silmek istemedim,umarım yasak değildir. )

YATAK ÖRTÜLERİM

SAÇ KURUTMA MAKİNASI

AYAKKABILIK

SEBZELİK

ÇAYCI/KETTLE

buda çeyizimin olmazsa olmazı içinde mandallar da olacaktı ama kullandık mı naptık
sağolsun babanem böyle ince şeyler arada kaynar unutulur diyor. ütü masamı ve çamaşırlığımı da almış. sağolsun =))

Bir kısmını böyle yığdık. bir kısmı dolapta duruyor. şu yanda gözükenler de BAZAm ve YATAĞım, onlarda hazır

ahh ahhhh bunlarda el işi göz nurlarım demek isterdim ama ne yazıkki benim bir katkım yok. tığ işi konusunda öyle de beceriksizimdir

ÇOK ŞÜKÜR ÇEYİZİMİ 11.11.2012 DE BABA EVİNDEN KOCA EVİNE GÖTÜRDÜK

Eklentiler

• $VESTEL_BZE-XL_4303_PE_NF_KOMBİ-_İCİ_DOLU-1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 296
  • $IMG_3359.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 218
  • $IMG_3360.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 230
  • $IMG_3361.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 196
  • $IMG_3362.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 308
  • $IMG_3363.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 269
  • $IMG_3370.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 256
Son düzenleme:
Yemek takımı dışındakilerin modası geçmemiş gayet güzeller kullanabilirsiniz bence mutluluklar diliyorum.

çoook zor ve çoookk keyifli yolculuğunda, kolaylıklar dilerim canım :):)

yemek takınının deseni biraz demode ama olsun, bunun için anneciğinin kalbini kırma bence. içine hiç sinmiyorsa günlük olarak kullanabilirsin. ama 2. bir takımı almayı bence en sona bırak. çünkü gerçekten bitmek bilmiyoooor :):) baktın imkan var, zaman var o zaman içine sinen bir takımı alabilirsin canım şimdiden mutlu günlerde kullanman dileklerimle

bence annenler iyiki önceden almaya başlamış düşünsene hiç bir şeyin olmadığını ne kadar masraf. arkadaşların dediği gibi tabakların biraz eski model ama onuda günlük olarak kullanırsın. keşke bizimkilerin de alacak durumu olsa kendi başıma yapıyorum:)) mutlu mesut güzel günlerde kullanırsın inş.

Yemek takımı dışındakilerin modası geçmemiş gayet güzeller kullanabilirsiniz bence mutluluklar diliyorum.

yemek takımım çok fena bence de

teşekkür ederim :) sağolsun annem tenceremi beğenmiyorum diye gitmiş yenisini almış, yemek takımını da beğeniyorum aslında ama yeni modelleri gördükçe vazgeçiyorum
sonra bunu bulamayanlarda var, hiç evlilik hazırlığı yapamayanlar da var deyip susuyorum.
tüm alacaklarım bittikten sonra alıp almama kararına bakıcam. hem her ay yeni modellerle karşılaşıyorum... en iyisi sabretmek

Herşey Gönlünüzce Olsun..

Konu Başlığına Bayıldım..

aslında haklısın canım olmasaydı ve çeyiz setiyle çatalbıçak tabk tnecere alsaydım şimdi en az 1000lira ödemek zorunda kalacaktım.
şükretmeye çalışıyorum ama sanırım insan nankör oluyor biraz

Öncelikle kolaylıklar diliyorum bu yolda... Yemek takımın eski model evet ama kullanılmayacak kadar kötü değil bence... Benimde aynen senin çeyizinde ki fil tarihinden kalma parçalar mevcuttu ben bunu kullanmam bu ne filan dedim ama şimdi paşa paşa kullanıyorum... İnsan bir süre sonra alışıyor sanırım... Şimdilik ekstradan masraf çıkarma kendine ne varsa onu kullan bence... Günlük için sade model olması da güzel bence... Parça kırıldığında beyaz herhangi bir porselenle tamamlayabilirsin benimde sade ve çok memnunum Bende evlenene kadar yaz kış yün yorganda yatan biriydim... Ama evlendikten sonra maalesef temizliği zor olduğu için veda etmek zorunda kaldım yün yorganıma Yün yorgan evet güzel ama bizim gibi yeni yetmelere göre değil temizliği... Bize at makineye yıka kolaylığında bir şey olması gerek... Umarım sen kullanabilirsin... Herşeyini huzurla kullanmanı dilerim...

Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
paşa paşa çeyizimin baş tacı edeyim yaniiii
bende bu yazilk kez yorgansız yatan biriyim
annem kocan seni ısıtır merak etme esprisi yapıyor
umarım temizliği konusunda sıkıntım olmaz. evde iki sene de bir yün yıkama işkencemiz vardır mahallede uçuşan yünlerimiz meşhurdur
zaten temizliğini de anneme yaptırmayı düşünüyorum, bir iki yıla bıkkınlık gelirse mecbur yenilere dönücem :44:

Ay o yün yıkama olayı beni benden aldı zaten ömrümü yedi... Eminim sende kısa sürede vazgeçersin onlardan Annen doğru söylemiş yorgana ihtiyacın bile olmayabilir

baya bi şey alınmış maşallah, o yığılı kolileri görünce kendiminkiler geldi aklıma. çeyizler gidince anladık ki evin içinde bir ev daha varmış nerdeyse adım atacak yer yoktu evde.

çok tatlı günler bunlar çok tatlı telaşlar yorgunluğundan çok mutluluğu kalıyor insanın aklında :) dilerim ağız tadıyla kullanırsınız eşyalarınızı

Evet canımmm. daha bir miktarda bulamadıklarım var =)) onlar da ilerleyen zamanlarda inşallah.
aynen dediğin gibi bir odamız sadece çeyizlik eşyalarla dolu,hatta benim bazam ve yatağımda alındı. bazam beyaz. yatak zaten yatak işte.odada epey yer kaplıyor
bir evlenmeye ikna etsem de götürsem onları koca evine

Konuyu yeni görüyorum..
Beyaz eşyalar çıkmış aradan, valla gerisi can sağlığı artık.. :)
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah..

Bir de çatal bıçak takımların çok zarifmiş, bayıldım..

konu yeni canım yenii.. sen söylersin de ben konumu hazırlamam mıııııı
yemedim içmedim çektim yazdım hazırladım

ya aslında ben birşey almıyorum, hep birileri alıyor, sağolsunlar. Beyaz eşyayı dedem aldı.
hatta çatal takımlarımı da babanem aldı
hepsine teşekkür ediyorum

Saat olarak dedim, sen açmışsın 12:30'da,
benim görmem saat 22:00'yi bulmuş..

Eline sağlık pek de güzel olmuş konu..
E bundan sonra artık kendin alırsın,
hız kazandırmak lazım..
Çeyiz listelerinden yazdırıp düzenli bir şekilde gidelim..

Yoksa arkadaşım gibi balayı dönüşü evde yapılan ilk makarnanın,
çeyizde süzgeç olmadığından süzmesi zor olmasın..

seneler önce annemin mutfağında ne var ne yok diye bir liste yapmıştım, onu bir bulsamm derdim kalmayacak

arkdaşına üzüldüm valla, umarım bir eksiklik olmadan evleniriz :44:

Çok güzeller valla ne diyimki sizde tv beyaz eşyaların hepsi kız alıyor valla mantıklı bnce bizde tv buzdolbı şofben erkeğe ait, keşke bize ait olsa alsam bn hpsini . Güle güle agız tadıyla kullanmak nasip olsun işimiz çook zor daha ben liste yapcam

çok güzel herşey..
ağız tadıyla kullan inşallah...

maşallah canım hepsi çok güzel güzel günlerde kullanırsın inşallah hiç keşke almasalarmış deme benimde ailem ben çok küçükken biçok şeyi almış ve şu an iyiki almışlar diyorum onlar almasaydı belkide şu an bi sürü borç yapardım çeyiz için çeyiz düzmek çok masraflı ve zahmetli bi olay ve annenin aldıklarıda öyle modası geçmiş şeyler değil hepsi çok güzel

Canım herşeyin çok güzel, konu başlığın ayrı güzel olmuş bu arada, altını çizmeden edemeyeceğim...

İnşallah güle güle kullanırsın bütün eşyalarını, hem nişanın hayırlı olsun, hem de Allah tamamına erdirsin inşallah...

Diğer yandan neden bütün beyaz eşyayı kız tarafı alıyormuş? Eğer yatak odası almayacaksan tamam, bunda bi sorun yok...
Fakat bir de üstüne yatak odası takımı alacaksan, mutfak eşyası falan derken damada ne kalıyor? :)
Ben 1 beyaz eşya + yatak odası alacağım, beyaz eşyalarımızı aldık çok şükür sıra geldi mobilyaya...

Neyse, hayırlısı olsun inşallah canım... Herşeyden öncesi Allah ağız tadıyla geçim versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…