aldıkların çok güzel güle güle kullan cnmbide bişi sormak istiyorum topiklerde okuduğum kadarıyla vestelden şikayetçi çok dinlen dinlen kaç diyorlar gördüğüm kadarıyla senin bütün beyaz eşyaların vestel sen araştırıp mı aldın? bide şu kız tarafı erkek tarafı muhabbetini oldum olası sevmiyorum ortak alınmasından yanayım herşeyin sen yaptın ben yaptım yapmadın yapamadım sözlerini sevmiyorum en güzeli herşeyi ortak almak
güle güle kullan tatlımm
teşekkür ederim. kapakları açılmıyor: yıkanması zor olacak galiba....
Bu aarada standı dönmüyor ya hani, annemin baharatlığının standı dönüyor
bu akşam çaktırmadan değiştirmeyi planladım
cnm üzme canını belki sağlam çıkar yani evdeki eşyalarınızdaki arızalardan hiçbiri olmaz belki bu çeyiz işinde mobilya ve beyaz eşyalar şans işi
aynen cnm hediye olduğu için sorun olmaz kullanabildiğin kadar kullanırsın yinede allah razı olsun dededen vay be ne iyi dedelr varmış
ne güzel anlatıyon valla cnm gülmekten öldüm hele fritöz olayınaama kıymetlerini bil cnm ne güzel onlarda böyle gösteriyorlar size verdikleri değeri. onlarda büyüklerinden böyle görmüştür.allahım onlara sağlıklı ömürler versin
canım ne kadar tatlı yorumlar yapmışsın öyle
eşyalar şunlar bunlar geçici şeyler hiç bi önemi yok yenilerini alırsınız ilerde
Allah ağzının tadını bozmasın çok çok mutlu olursunuz inş
Amin aminn. Allah kimsenin agiz tadini bozmasin, herkese ceyiz hazirligi nasip etsin. Dertsiz tasasiz hazirliklar nasip etsin insallah :)
Sukursuzlukten ceneme vuruyor :/ baska bisey degil yani
bskn cim ilk açılış olarak en önemlilerini al. sonra bütcene göre alırsın ya da ihtiyac teskil ederse.
eko kaplar ,antartika serisi, şekerpareler,mucize sekerler,peynir kabı, yagdanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?