• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baba evinde alınıp koca evine gidecek çeyizlerim =)

bende o dediğini uygulayacagım canım eko kaplara yada mucize sekerlere miydi :27: unuttum. hazırlayıp eve gel hop karıstır yap . yemeklerde de buzluga doldurcam antartikalara atıp.

tava tava ben de kendime almadım henüz :27: arastırma icerisindeyim. bi kızartma tavam var korkmazın o da.ceyiz topiğindeki :31:

senin fikirde iyi aslında =) yemekler için :ssz:

kormazın da seramik var ama ebatlarını gidip elleyip görmem gerekiyor. döküm istiyordum, sonra aklıma geldi ben çaydanlık zor kaldırıyorum .
eee o tavayı nasıl kullanıcam, pişirirken çok kaşık kullanmam, genelde kaldırıp sallarım, onu nasıl yapıcam, nasıl yıkayacağım vs diye düşününce vazgeçtim.
seramikte karar kıldım. babanemle annem bir iki tane teflon tava almışlar, tava böreği için birini kullanırım birini de balık için. ama gene de doymuyor gözüm birde seramik istiyorum :32:

bakalım nereye yetişebilicem =)

Merhaba kızlar, :3:
çeyizim için alınmış olan ve almaya devam ettiğim çeyizciklerim için bende bir konu açayım dedim.
yardımları olan herkese teşekkür ediyorum :16:

bizde BEYAZ EŞYAyı kız tarafı alır (nedenini bilmiyorum)
(televizyonumun modelini bilmiyorum,onu da vestelden aldık)

Eki Görüntüle 464655 Eki Görüntüle 464656 Eki Görüntüle 464657 Eki Görüntüle 464659 Eki Görüntüle 464658

ELEKTRONİKLER
Eki Görüntüle 464662 Eki Görüntüle 464660 Eki Görüntüle 464669 Eki Görüntüle 464671
PHILIPS_HD_2431_550_en_ucuz_philips_tost_makinesi_philips_hd_2431_80_375.jpg
attachment.php
attachment.php

TENCERE TAKIMLARIM;
AMC Eki Görüntüle 464672 .. Eki Görüntüle 464673

KARACA ÇATAL TAKIMI :9:
Eki Görüntüle 464676 Eki Görüntüle 464677

YEMEK TAKIMLARIM

Eki Görüntüle 464681 Eki Görüntüle 464683 günlük

BAHARATLIĞIM
000007486908_1.jpg

:124:MUTFAK SAATİMİZ:124:
Eki Görüntüle 464687

TUPPERWARE
Eki Görüntüle 464711 Eki Görüntüle 464712
teyzem sağolsun :16: umarım devamı da gelir :1:

, YOĞURT MAYALAMA TENCEREM, YUMURTA TAVALARIM,ÇAYDANLIĞIM, ÇOK AMAÇLI SEPETİM

Eki Görüntüle 464685 Eki Görüntüle 464686 Eki Görüntüle 464688
attachment.php

SİLİKON KEK KALIBIM, SALATA KASESİ, YAĞDANLIK, SPATULA SETİ
images
attachment.php
6188_1.JPG
images

BORNOZ TAKIMIMIZ
Eki Görüntüle 464696
attachment.php

YATAK ÖRTÜLERİM
Eki Görüntüle 464699
henüz bir takımın fotoğrafını çekebildim =)
zaten benim yün yorganımı geçen sene annemle büyük dikmiştik=) (bu devirde yün mü kaldı demeyin en sağlıksı, elyaftan silikondan sağlıklı)
ben istemem öyle yorganımı çekeleyip dursun. o yüzden büyük diktik. çarşaf takımlarımı da onun ölçüsünde diktiricem artık :31:

buda çeyizimin olmazsa olmazı :1::1: içinde mandallar da olacaktı ama kullandık mı naptık :1:
sağolsun babanem böyle ince şeyler arada kaynar unutulur diyor. ütü masamı ve çamaşırlığımı da almış. sağolsun =))
Eki Görüntüle 464689

Bir kısmını böyle yığdık. bir kısmı dolapta duruyor. şu yanda gözükenler de BAZAm ve YATAĞım, onlarda hazır
Eki Görüntüle 464697

:31::31: ahh ahhhh bunlarda el işi göz nurlarım demek isterdim ama ne yazıkki benim bir katkım yok. tığ işi konusunda öyle de beceriksizimdir :31::31:
Eki Görüntüle 464700

güle güle kullan :)
hepside cok güzel

senin fikirde iyi aslında =) yemekler için :ssz:

kormazın da seramik var ama ebatlarını gidip elleyip görmem gerekiyor. döküm istiyordum, sonra aklıma geldi ben çaydanlık zor kaldırıyorum .
eee o tavayı nasıl kullanıcam, pişirirken çok kaşık kullanmam, genelde kaldırıp sallarım, onu nasıl yapıcam, nasıl yıkayacağım vs diye düşününce vazgeçtim.
seramikte karar kıldım. babanemle annem bir iki tane teflon tava almışlar, tava böreği için birini kullanırım birini de balık için. ama gene de doymuyor gözüm birde seramik istiyorum :32:

bakalım nereye yetişebilicem =)

kızartma için döküm aldım ben de evet bayagı agır ama ebatı iyi geldi bana. pilav tencerem seramik. 2 tane de seramik tava almak istiyorum kapaklı. artan yemegi vs de ısıtırım hem. biri minik olursa yumarta vs pişiririm diye. gereksiz doldurmak istemiyorum mutfagı ama herseyi de almak istiyorum ben de zor tutuyorum kendimi :31:

kızartma için döküm aldım ben de evet bayagı agır ama ebatı iyi geldi bana. pilav tencerem seramik. 2 tane de seramik tava almak istiyorum kapaklı. artan yemegi vs de ısıtırım hem. biri minik olursa yumarta vs pişiririm diye. gereksiz doldurmak istemiyorum mutfagı ama herseyi de almak istiyorum ben de zor tutuyorum kendimi :31:

bende istemiyorum. nereye sığdıracağız bu kadar eşyayı :26:
varolandan alma diyor. bende 'ben görmeden almayın sonra beğenmiyorum ikincisini almak zorunda kalıyorum' diyorum :9::9:

seramik tava lazım. kullanan arkadaşlarım tavsiye ediyorlar. çizilmiyormuş, yapışmıyormuş. teflon tavlar zararlı deniliyor birde :31: umarım bunlarda da bir şey çıkartmazlar :31:

hepimizde aynı sorun var galiba bendede aynı ne görsem almak istiyorum ama alakasız renkler çeşit çeşit olsun istemiyorum ama yinede tutamıyorum kendimi:52:

hepsi çok güzel özellikle kırmızı çizgili kahve takımına bayıldımm bittim yaaa keşke bende öyle bişey bulabilsem güle güle kullan canm :)

hepsi çok güzel özellikle kırmızı çizgili kahve takımına bayıldımm bittim yaaa keşke bende öyle bişey bulabilsem güle güle kullan canm :)

umarım bulursun canım :16:
aa o kahve takımını alma için vodofona geçmiştim :27:
vodofona geçenlere veriyorlardı :27: çok beleşçiyim :35:

şimdi turksele geri döndüm kırılmasa bari :35:

gamzelif
ağız tadıyla kullanmak nasip olsun dilerim
teşekkür ederim canım :16:

hayırlıı ugurlu olsun canım benim...güle güle aşkla mutlulukla kullan cicilerini:16::16::16:

umarım bulursun canım :16:
aa o kahve takımını alma için vodofona geçmiştim :27:
vodofona geçenlere veriyorlardı :27: çok beleşçiyim :35:

şimdi turksele geri döndüm kırılmasa bari :35:

teşekkür ederim canım :16:

hahaha vodafon mu vermişti iyiymiş acaba hala varmıdır o kampanya :P aman dikkat et kırılmasın :D beleşçi :D

Container_Smart_Lids_Vacuum_Smart_Lidz_MAGIC_Lids.jpg
$IMAG0537.webp$IMAG0538.webp

meğer bende neler varmış :1: etrafı toparlarken vakumlu kapaklarımı buldum :1:
birde mutfak robotum varmış :53: pasta çırpmaya falan yarıyor sanırım :27:

veee nerede acaba diye düşündüğüm cezvelerim :3:

Son düzenleme:
$IMAG0565.webp$IMAG0560.webp$IMAG0568.webp:14:

nette bulamayınca baharatlığımın fotoğrafını çektim sonunda :9:

birden yüklenmemek için kahvaltılıklarımı ara ara alıyorum.

ama hala kahvaltı takımına ihtiyacım var :5:

bir de şu kaşıkları nerde kullanıcam? arkadaşım hediye verdi. çok hoşuma gitti ama amacını bilemedim. acaba süs için mi :15:

Son düzenleme:
canım kavanozlarında kahvaltılıkların da çok hoş güle güle kullan

o kaşıkları da reçel tabaklarına falan koyabilirsin yada baharat takımında kaşık olmazsa veya sofraya baharat koyarken değerlendirebilirsin diye düşünüyorum

canım kavanozlarında kahvaltılıkların da çok hoş güle güle kullan

o kaşıkları da reçel tabaklarına falan koyabilirsin yada baharat takımında kaşık olmazsa veya sofraya baharat koyarken değerlendirebilirsin diye düşünüyorum

sağol canımmmmm:16:
haklısın reçellere veya baharatlara koyabilirim :34:

Eki Görüntüle 531103 Eki Görüntüle 531104 Eki Görüntüle 531105 :14:

nette bulamayınca baharatlığımın fotoğrafını çektim sonunda :9:

birden yüklenmemek için kahvaltılıklarımı ara ara alıyorum.

ama hala kahvaltı takımına ihtiyacım var :5:

bir de şu kaşıkları nerde kullanıcam? arkadaşım hediye verdi. çok hoşuma gitti ama amacını bilemedim. acaba süs için mi :15:
Kavanozların çok tatlıymış :16:Kahvaltı takımı şart :) Okaşıklardan annem evde kullanıyor nescafe için büyük fincanlara kullanıyoz bende alıcaam

Kavanozların çok tatlıymış :16:Kahvaltı takımı şart :) Okaşıklardan annem evde kullanıyor nescafe için büyük fincanlara kullanıyoz bende alıcaam

teşekkür ederim o senin tatlığın :34:

evet kahvaltı takımı şart :18:
sırf o yüzden su ısıtıcısı almıyorum. belki çaycılı alırım, su ısıtıcısını kullanırım diye.
ama bulamıyorum, farketmişsindir pek cafcaflı şeyleri almıyorum.
illa sade olacak :26: bulamamıştım. dün bir arkadaş paylaştı güral proselenin düz modelleri de varmış, bir bakmam gerek :34:

kaşıkların sanki boyası çıkacakmış gibi duruyordu :44: ondan çay kahve gibi şeylerde kullansam zarar gelir sanmıştım.
neyse demek ki her türlü kullanabilirmişim :1::1:

Hepsi çok güzeller hayırlısıyla kullanman dileğiyle. Bu arada Allahtan bizde beyaz eşya alma olayı yok :1::1:

Hepsi çok güzeller hayırlısıyla kullanman dileğiyle. Bu arada Allahtan bizde beyaz eşya alma olayı yok :1::1:

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah :) :*

Ortaklaşa yapılması en güzeli. Borcumuzu sonuçta birlikte őduyecegiz. Ha o ha ben :)

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah :) :*

Ortaklaşa yapılması en güzeli. Borcumuzu sonuçta birlikte őduyecegiz. Ha o ha ben :)
Aynen katılıyorum ama annem bu konuda çok katı o bizdeki gibi herkes ne alması gerekiyosa onu alsın diyor Allah var eksiğim ne varsa alıyor ama ortaklaşa alsak bnce daha güzel olurdu :)

Back
X