• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baba evinde alınıp koca evine gidecek çeyizlerim =)

bunu da dün aldım :16: dönen standlı istiyordum ama bir türlü bulamadım, biev de görmüştüm bunu da sanırım gözüm kalmış, bir aydır duruyor. dün akşam sularında benim oldum:16:
000007486908_1.jpg

bir de büyüklerinden aldım ama onun resmini bulamadım.bulayım ekliyeceğim =)

aldıkların çok güzel güle güle kullan cnm:nazar::16: bide bişi sormak istiyorum topiklerde okuduğum kadarıyla vestelden şikayetçi çok dinlen dinlen kaç diyorlar gördüğüm kadarıyla senin bütün beyaz eşyaların vestel sen araştırıp mı aldın? bide şu kız tarafı erkek tarafı muhabbetini oldum olası sevmiyorum ortak alınmasından yanayım herşeyin sen yaptın ben yaptım yapmadın yapamadım sözlerini sevmiyorum:20: en güzeli herşeyi ortak almak:9::9:

aldıkların çok güzel güle güle kullan cnm:nazar::16: bide bişi sormak istiyorum topiklerde okuduğum kadarıyla vestelden şikayetçi çok dinlen dinlen kaç diyorlar gördüğüm kadarıyla senin bütün beyaz eşyaların vestel sen araştırıp mı aldın? bide şu kız tarafı erkek tarafı muhabbetini oldum olası sevmiyorum ortak alınmasından yanayım herşeyin sen yaptın ben yaptım yapmadın yapamadım sözlerini sevmiyorum:20: en güzeli herşeyi ortak almak:9::9:

ahh ahhh.. bana vestel deme :50: bana da sorsan bende derim ki vestel alma.

şöyle özetleyeyim. benim dedem vestel takıntısı olan biri. neden bilemiyoruz. anlam veremiyoruz. bir bayide en büyük kuzenimin eşi çalışıyor. tek bağıntımız o :31:
o kuzenimin evinde bile vestel yok, vestelde satılan bir ürün whirpool mu ne ondan var. ama vestel bayisinden çıktı ya sorun yok.
işte takınca takıyor insan.
tabii benim beyaz eşyamı da dedem aldı.
biraz ırın kırın ettim başta. kalbi kırıldı, hediye alıyorum beğenmiyorsun dedi. ne halin varsa gör demeye getirdi :53:
bende vaz geçtim, tamam o zaman al dedim :52:

bu arada tahmin edeceğiniz gibi annemin evinde de vestel var.
çamaşır makinamız vestel. benimkisinin aynısı :D ve aldığımızın ikinci haftası kapak kapanmadığı gerekçesi ile tamir edildi.
6 7 ay sonra beyni yandı. (elektrik kesintisinden ötürü.ona bişey demiyorum o yüzden)
buzdolabımız da vestel, benimkisinin aynısı oda :D
sürekli cıkcıkcıkcıkk diye ses çıkarıyor. annem gündüzleri çıkartmadığını söylüyor. ama benim gibi takıntı hastası olanlar için büyük sorun :31:
ben nasıl sabredicem o sese bilmiyorum :31:
televizyonum,dedemin tv sinin aynısıymış, bir tek o memnun :52:
ben modelleri alacağım zaaman değiştirmeyi düşünüyorum. mesela tv çok büyük gelecektir bize. çünkü nişanlımın evinin salonu bizim salona göre biraz daha ufak.
salonun ortasında sinema oynatır gibi olsun istemiyorum. tv nin küçüğünü alıp, diğer eşyaları yükseltmeyi düşünüyorum.
özellikle ocak konusunu. 4 gözlü ocaklara iki tencere yanyana sığmıyor. babanemin ocağı çok güzel 5 gözlü (vestel oda:52:)ortasında da var bir tane, üç kademeli yanabiliyor. onu almayı planlıyorum :52:

Son düzenleme:
güle güle kullan tatlımm :nazar:

teşekkür ederim. kapakları açılmıyor: yıkanması zor olacak galiba....

Bu aarada standı dönmüyor ya hani, annemin baharatlığının standı dönüyor :52::52::52::52:
bu akşam çaktırmadan değiştirmeyi planladım :52:

cnm üzme canını belki sağlam çıkar yani evdeki eşyalarınızdaki arızalardan hiçbiri olmaz belki bu çeyiz işinde mobilya ve beyaz eşyalar şans işi:31:

cnm üzme canını belki sağlam çıkar yani evdeki eşyalarınızdaki arızalardan hiçbiri olmaz belki bu çeyiz işinde mobilya ve beyaz eşyalar şans işi:31:

aslında annem uğraşmak istemedi, yoksa ilk haftadan arızalanan ürünü iade edebilir veya model değiştirtebilir olmadı aynı modelden yenisi temin edilebilirdi.
o yüzden sıkıntı yapmıyorum. beni götüreceği yere kadar götürsünler. sonuçta hediye (parasız :52: ) alınan bir şey,sorun yok :34:

aynen cnm hediye olduğu için sorun olmaz kullanabildiğin kadar kullanırsın yinede allah razı olsun dededen vay be ne iyi dedelr varmış:16:

aynen cnm hediye olduğu için sorun olmaz kullanabildiğin kadar kullanırsın yinede allah razı olsun dededen vay be ne iyi dedelr varmış:16:

iyidir iyidir sağolsunlar :1: babanemde öyledir =)
Allah razı olsun ama biraz erken başlıyorlar çeyiz almaya.modası geçiyor. mesela hiç fotoğraflarını koymadığım 8metrekare halım var.aynısından diğer iki kuzenimde de vardı.acaba evlendiğimde 8metrekarelik odam olabilecek mi?:9: desen modelden hiç bahsetmiyorum bile :9: hiç fikirleri değişmiyor işte.
baharat takımım da varmış az önce annem söyledi:53: beğenmediğim için varlığını unutmuştum :53: yapacak birşey yok annem bile kullanmaz :50:
ne bileyim fritözüm vardı kocamaaaannnnnn. dersin beyazları çamaşırları kaynatacam onda.
birde en komiği olmayan mobilyamın üstüne koymaya mumluk gondol vs falan almışlar. :50::50:
bir kaç eşya daha var böyle :31::31:

şuan ortaokula giden kuzenime de alıyorlar. tabi en az 5 sene sonra evlenseler bile o eşyalrı beğenmeyecekler:31: onun yerine altın alın koyun para alın koyun diyorlar. cıkkkk ikna olmuyorlar :31::31:

ne güzel anlatıyon valla cnm gülmekten öldüm hele fritöz olayına:9: ama kıymetlerini bil cnm ne güzel onlarda böyle gösteriyorlar size verdikleri değeri. onlarda büyüklerinden böyle görmüştür.allahım onlara sağlıklı ömürler versin:16:

ne güzel anlatıyon valla cnm gülmekten öldüm hele fritöz olayına:9: ama kıymetlerini bil cnm ne güzel onlarda böyle gösteriyorlar size verdikleri değeri. onlarda büyüklerinden böyle görmüştür.allahım onlara sağlıklı ömürler versin:16:

Iyi dileklerin icin tesekur ederm:)
Bizi dusunmeseler dusunmuyorlar deriz dusunawlwr benim gibi sukur bilmeyiz :52:

canım ne kadar tatlı yorumlar yapmışsın öyle

eşyalar şunlar bunlar geçici şeyler hiç bi önemi yok yenilerini alırsınız ilerde

Allah ağzının tadını bozmasın çok çok mutlu olursunuz inş

canım ne kadar tatlı yorumlar yapmışsın öyle

eşyalar şunlar bunlar geçici şeyler hiç bi önemi yok yenilerini alırsınız ilerde

Allah ağzının tadını bozmasın çok çok mutlu olursunuz inş

Amin aminn. Allah kimsenin agiz tadini bozmasin, herkese ceyiz hazirligi nasip etsin. Dertsiz tasasiz hazirliklar nasip etsin insallah :)
Sukursuzlukten ceneme vuruyor :/ baska bisey degil yani :1:

Amin aminn. Allah kimsenin agiz tadini bozmasin, herkese ceyiz hazirligi nasip etsin. Dertsiz tasasiz hazirliklar nasip etsin insallah :)
Sukursuzlukten ceneme vuruyor :/ baska bisey degil yani :1:

amin canım gerçekten çeyiz hazırlamaktaki keyif hiç bir şeyde yok herkes yaşamalı bunu:16:

neşen hiç eksik olmasın inş maşaallah çok tatlısın :38:

Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip eder ins hepsi ck hos yemk takimi haric :) onuda eminim sewgiyle yapcgn yemeklerin guzellestirir :)

Almak istediğim bazı tupper ürünleri.

$tupperlarým.webp

birde yumurta tavası büyüklüğünde seramik tava almak istiyorum.
birde wok tavası eksiğim var gibime geliyor.
şuaralar bunlara taktım kafayı :1::1:

bskn cim ilk açılış olarak en önemlilerini al. sonra bütcene göre alırsın ya da ihtiyac teskil ederse.

eko kaplar ,antartika serisi, şekerpareler,mucize sekerler,peynir kabı, yagdanlık :34:

bskn cim ilk açılış olarak en önemlilerini al. sonra bütcene göre alırsın ya da ihtiyac teskil ederse.

eko kaplar ,antartika serisi, şekerpareler,mucize sekerler,peynir kabı, yagdanlık :34:

öyle yapıcam inşallah,
zaten antartikada set fiyatını da bileyim, tek fiyatını da bileyim diye listemdeler.
belki elinde set halinde yoktur ama tek tek bir iki parça uygun verirse alırım diye fiyat bilgisi için eklemiştim.
ama ilk tercihim dediğin gibi peynir kabı, antartika serisi, ve saklama kabı olabilecek kaplar.

evlenince çok tembel olacakmışım gibime geliyor :31:
her şeyi yıkayıp hazır edip eve geldiğimde hemen katıp karıştırıp yemek istiyorum. çok mu kötü bir şey istiyorum ki =)))
mesela bir haftalık havucu rendelesem bir kaba koysam, marulları yıkayıp koysam, hadi domatesi falan günlük yaparım:p sonra hoppppp işten geldim,hemen salatam hazır.
iki üç yaprak marul yıkamak bana çok zor geliyor :26: onun yerine toptan yıkarım daha iyi :31:

tava fikrin var mı canım ?:26: marka olarak. tabi birazda uygun olmalı :) arkadaşıma da hediye almak istiyorum. ev hediyesi alamamıştım ona :31:

bende o dediğini uygulayacagım canım eko kaplara yada mucize sekerlere miydi :27: unuttum. hazırlayıp eve gel hop karıstır yap . yemeklerde de buzluga doldurcam antartikalara atıp.

tava tava ben de kendime almadım henüz :27: arastırma icerisindeyim. bi kızartma tavam var korkmazın o da.ceyiz topiğindeki :31:

Back
X