Baba evimi ok zleyeceim..

offffffffffffff babamla kahvalti yapmayiiiiiiiiiiiii osledim annemle dertlesmeyi osledim ve en cokda kucuk kiz kardesimi ösluyorummmm offffffffffffffff 11 aydir gitmedim baba evine..

artik yilbasinda insallahhhhh

Ben anne evi diyorum oraya . opuyorumnanaktan Benim annem herşeyim.Fırsat buldukça gidiyorum yanına.25 senemi beraber geçirdiğim insanların uzakta olması üzüyo beni.ama neyse farklı şehirlerde değiliz. opuyorumnanaktan

okurken çok duygulandım.tam da şimdi sözlümden haber aldım ev bulmuş yarın bakmaya gidicez...odama baktım da ya bunu kim yazdı bilmiyorum ama bi acayip oldum gidilir mi bu evden gidememki ya(( paylaşım için teşekkürler arkadaşım bu kadar etkileneceğimi tahmin etmemiştim evlenmesem mi ne ya((

ah ne güzel yansıtmış. aile özlemi. artık sorumluluk yüklenme zamanı. odamı,masamı ve en çok da yastığımı özleyeceğim. yastığım çookk gözyaşı gördü, kimse duymasın diye gömüle gömüle ağladığım zamanlarda. ama ben mutluyum. yuva kuruyorum..

yaa ama kızlarr bu yazı ne yaa
ben evliliğe yeni yeni alışıyorum derken böyle şeyler görünce yine arızaya geçiyorum.
şükür ki aynı şehirde oturuyoruz başka şehre gitsem ne olurdu halimiz bilmiyorum.
Rabbim kimseyi annesinden babasından eşinden ayrı koymasınn

gece gece nasılda ağladım...3 ay var evlenmeme.gideceksin deyince biri başlıyorum ağlamaya.nasıl bırakcam ben annemi,babamı kardeşlerimi yaaa :'(

ilk satırları okudum gerisini okuyamadım zaten yaşım 25 ilk satırlar bile etkiledi beni ...mafoldumben

mahvetti beni yaa:gitme::gitme: benim de sayılı günlerim kaldı nasıl ayrılacağım baba evimdensenağlama
önceden kesinlikle ağlamam derdim ama gün yaklaştıkça çok zoruma gidiyor senağlama

offf çok duygulandım yazının hepsini okuyamadım bile benimde baba evimden ayrılmama 2 ay var zaten aklıma geldikçe gözlerim doluyo buyazıda üstüne denk gelmiş oldu.

Çok güzel bir yazı, evden ayrılırken bunu okurkenki kadar kötü olmamıştım...
Konuyla alakasız olacak ama bende isterdim ki canım babam olsaydı beni beyazlar içinde görseydi, onu öpüpte çıkabilseydim o evden. Koklasaydı beni. Kendini hiçbirsey için üzme hep mutlu ol deseydi hep dediği gibi. Düğünümde herkes gibi bende babamla dansedebilseydim...
Ve şimdi kızım kucağımda, keşke meleğimi görebilseydi, keşke iyi olduğumu bilseydi. Keşke kızım babamı tanıyabilseydi...

ya düğününe 3 ay kalan insan bunu okurmu yaaa.
acaip duygulandım. zor gerçekten çok zor. ki ben 23 senelik yaşantımda bir kez bile evimden, annemden ayrılmadım çok zor olacak(

mafoldumben ayy canım ya allah size uzun ömürler verir inşallah :Saruboceq:

ya çok kötü oldum gece gece bitirmedim yarın bakarım ailemden uzaktayım bugün annemin anneler gününü kutladım sonra ferhat göçerin kızım şarkısını dinleiyp birde babamı aradım konuştum ağladım zaten evlenicem bi kaç sonra
kaç yıldır ailemden uzakta kaldım atandım iş sahibi oldum derken çabuk geçti sevinsim hasret ağır bastı çok koyuyor hayat ne zormuş keşke çocuk kalsaydımda diplerinden ayrılmasaydım en azından evlenene kadar
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…