günaydın kk nın güzel hanımcıkları..
bugün çok neşeliyim böle gider inşallah
Günaydın canım sen nasılsın? Neşen hep daim olsun inşallah. ben de neşeliyim aslında hayatımla buluşacağız 1 haftadır görüşmemiştik.
Selam kızlar kimse yok mu?
Günaydın kızlar ;
dün giremedim nete. Durumlar nasıl bakalım. Dün aşkım sünnet düğününe gitmişti ailesiyle. Az daha serserinin biri arabayla çarpıcakmış 2-3 saniye ile kurtulmuş.Araba kaldırıma ordan direk ve çöp konteynırlarına vurmuş. Araba mahvolmuş ama o serseriler yine arabayı o şekilde sürüp kaçmış. Anlamıyorum ne sorumsuz çocuklar var ya aşkıma çarpsalardı ki o hızla kurtuluşum olmazdı diyor, ya diğer insanlara çarpsa hadi onu da geçtim kendi canlarına da acımıyorlar. allah ıslah etsin. Herkesin sevdiği tüm insanları korusun rabbim inşallah..
Günaydın kızlar ;
dün giremedim nete. Durumlar nasıl bakalım. Dün aşkım sünnet düğününe gitmişti ailesiyle. Az daha serserinin biri arabayla çarpıcakmış 2-3 saniye ile kurtulmuş.Araba kaldırıma ordan direk ve çöp konteynırlarına vurmuş. Araba mahvolmuş ama o serseriler yine arabayı o şekilde sürüp kaçmış. Anlamıyorum ne sorumsuz çocuklar var ya aşkıma çarpsalardı ki o hızla kurtuluşum olmazdı diyor, ya diğer insanlara çarpsa hadi onu da geçtim kendi canlarına da acımıyorlar. allah ıslah etsin. Herkesin sevdiği tüm insanları korusun rabbim inşallah..
çok sevindim canım hep böle mutlu olursun inşallah..
ve bugün benim için dua edin lütfen aşkım bana küstü konuşmuyor. hatalıyım ewet ama o sustuukça içim yanıyo resmen
ben mektup yazmıştım.. gayet etkili oluyormuş.. insan konuşurken söyleyeceklerini heycandan unutabiliyor ama yazarken unutmuyor...
Noldu ki canım? Barışırsınız inşallah en kısa zamanda.
ben mektup yazmıştım.. gayet etkili oluyormuş.. insan konuşurken söyleyeceklerini heycandan unutabiliyor ama yazarken unutmuyor...
merhaba,
evet insan heyecandan ne diyeceğini şaşırıyor defalarca prova ettiği sözcükler aklından uçup gidiyor. sonra keşke şunuda deseydim keşke bunda söyleseydim oluyor. ama ben kendi adıma yazmaya üşenirim yaa :))) birebir etki - tepki kurmak daha hatırda kalıcı olur diye düşünüyorum:)
iyi günler...
Ewet kızlar isteme günü belli oldu. Bu cumartesi beni istemeye geliyorlar.
hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza.
Ewet kızlar isteme günü belli oldu. Bu cumartesi beni istemeye geliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?