• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

Ewet kızlar isteme günü belli oldu. Bu cumartesi beni istemeye geliyorlar. :31:

kuzum tesadüf benide bu cumartesi istemeye gelecekler..:nazar::nazar::nazar:kaç gündür giremedim.tatildeydim.ama aklım burdaydı valla..ya ne giyeceksin cnm ne ikram edeceksin.ben bugun dehşet bir temizlik yaptım.çook yorgunum.yarında ağda falan işlerim var.ayy çok fenayım her yerim ağrıyor.söz yüzüğü alcak mısınız cnmm?kaç kişi gelecekler biliomusun.ay ne kadar soru sordum bir anda yaaaa.günlerin birikimi ne yapayım..kısçeler hepinizi özledim yaww.:71::71::71::54::54::54:

kuzum tesadüf benide bu cumartesi istemeye gelecekler..:nazar::nazar::nazar:kaç gündür giremedim.tatildeydim.ama aklım burdaydı valla..ya ne giyeceksin cnm ne ikram edeceksin.ben bugun dehşet bir temizlik yaptım.çook yorgunum.yarında ağda falan işlerim var.ayy çok fenayım her yerim ağrıyor.söz yüzüğü alcak mısınız cnmm?kaç kişi gelecekler biliomusun.ay ne kadar soru sordum bir anda yaaaa.günlerin birikimi ne yapayım..kısçeler hepinizi özledim yaww.:71::71::71::54::54::54:

bizde seni özledik cnm bende diyom bu kız nerelerde yediğin içtiğin afiyet olsun. gerçekten çok güzel bir tesadüf oldu canım.
1- saten bal sarısı önü fırfırli bir gömlek altına saten siyah pantolon ayakkabı siyah topuklu olacak
2- isteme de dedem bişey ikram edilmez dedi. kahve bile yapmayacakmışım(kalabalık olacakmış yetişmezmiş):59: erkeklere çay ikram edilecekmiş. bende dedimki o zaman bayanlara kahve yaparım. birde getirilen çikolatadan ikram ederiz sanırım.
3- kayınvalide söz yüzüğü takmayacak. ben nişan yüzüğü takarım demiş onlar kendi aralarında anlaşır tektaş takarlar ben karışmam ona demiş.
4-haftaya da biz küçük nişan deriz. erkeklere şerbet dağıtılır yemek verilir. dini nikah kıyılır o zaman yüzükleri takacağız.

Ewet kızlar inşallah 24.07.2011 yüzüklerimiz takılıyor. Sizden nie ses çıkmıyor bakalım..

merhaba kızlar.bende yeni üyeyim gerçekten çok güzel bi siteymiş.bizim aile 4 sene 6 aydır biliyor.babam daha 3. haftamızda öğrenmişti.sevgililer gününde aşkıma aldığım hediyeyi bavuluma koyarken :) o gün bugündür biliyo annem tabi daha ayrıntılı bir şekilde.okuldu işti derken bu zaman kadar geldik ama bizde kasım gibi söz istiyoruz bakalım :17:

kızlarrr slmmmmmmmm
herkesi çok özledim.ben sözü yaptım çokkk mutluyum..:nazar:sözden 2 gün sonra tatile çıktım tekrar.o yüzden hepp uzak kaldım sizden yaaa.sözçok güzel geçti.kalabalık geldiler.35 kişi vardı.e bizde 30 kişi..baya bi kalabalık oldu.herkese kahve yaptım.kuzumada boll tuzlu:46:içti başını kaldırıp güzel olmuş eline sağlık dedi..:69:yerim onu ben..sonraisteme yapıldı.babam 3.kez istemede verdi..:2:el öpüp çikolata dağıttık.güzeldi yaa.ben böyle üst kısmı tül
alt kısmı kumaş kalın askılı bi elbise giydim.güzeldi yaaaa.söz yüzüğü ve tek taş aldım kızlar...şimdide bakıp bakıp mutlu oluyorum...darısı herkesin başınaaaa.....

galiba isteme merasimi dahada erkene alınacak (ramazan ortası bile olabilir) ve ben seneye gelin olabilirim.yarım saat içinde değişti herşey böle olmıcak :43:

aslında seviniyorum.ama bzm hayalimiz hep farklıydı.bu değişikliğin sebebi annem olmuş olucak.erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz ve ayda 1 anca görüşebiliyorz.telefonda konuşuyuroz oda günde en fazla 10 dak (annem nedeniyle).yarım saat önce annemin tepkisi şu oldu.bu şekilde gitmez artık askerliğini beklemeden git ozaman.öle de yapıcam artık.iki tarafıdna aileleri biliyo.ve onun aliesi benim karakterimi huyumu beni çok sevmişler.ama işte annem.babamsa baan güveniyo ve ben senin arkandayım diyo.

kızlarrr slmmmmmmmm
herkesi çok özledim.ben sözü yaptım çokkk mutluyum..:nazar:sözden 2 gün sonra tatile çıktım tekrar.o yüzden hepp uzak kaldım sizden yaaa.sözçok güzel geçti.kalabalık geldiler.35 kişi vardı.e bizde 30 kişi..baya bi kalabalık oldu.herkese kahve yaptım.kuzumada boll tuzlu:46:içti başını kaldırıp güzel olmuş eline sağlık dedi..:69:yerim onu ben..sonraisteme yapıldı.babam 3.kez istemede verdi..:2:el öpüp çikolata dağıttık.güzeldi yaa.ben böyle üst kısmı tül
alt kısmı kumaş kalın askılı bi elbise giydim.güzeldi yaaaa.söz yüzüğü ve tek taş aldım kızlar...şimdide bakıp bakıp mutlu oluyorum...darısı herkesin başınaaaa.....

çok sevindim inşallah bizde öyle kazasız belasız atlatırız :97:

kızlarrr slmmmmmmmm
hoooşşşgeldin balım ya çok özledim seni :71::71::71::71: :70: çok sevindim hayırlı olsun daha güzel günlere inşallah. bizmde isteme oldu ama bana kahve yaptırmadılar çay ikram edildi :47: bu pazarda nişan olacak erkeklere işte yüzükleri aldık bugün resimlerini çeker çekmez ekleyeceğim birde ara kabloyu bulursam tabi..

galiba isteme merasimi dahada erkene alınacak (ramazan ortası bile olabilir) ve ben seneye gelin olabilirim.yarım saat içinde değişti herşey böle olmıcak :43:
hayırlısı olsun kuzum üzülme hangi vakit hayırlı ise o zaman olur dert etme kendine. bu arada hoşgeldin. :71::54:

hoooşşşgeldin balım ya çok özledim seni :71::71::71::71: :70: çok sevindim hayırlı olsun daha güzel günlere inşallah. bizmde isteme oldu ama bana kahve yaptırmadılar çay ikram edildi :47: bu pazarda nişan olacak erkeklere işte yüzükleri aldık bugün resimlerini çeker çekmez ekleyeceğim birde ara kabloyu bulursam tabi..

hayırlısı olsun kuzum üzülme hangi vakit hayırlı ise o zaman olur dert etme kendine. bu arada hoşgeldin. :71::54:

hoşbuldum :61:
doğru sölüyosun aslında.benim tek isteğim sevdiğime bi an önce kavuşmak :69:

benim annemin öğrenme sekli çok komikti. evde kimse yok çay içiyorduk annemle.durdu durdu o çocuk kim dedi. tabi ben soklardayım kim kim anne dedim dün telefondaki çocuk dedi tabi buz gibi oldum gece konusurken duymus bizi. yok öyle bişey dedim kızım saklama benden dedi ve yönümü baska yere vererek bir çırpıda anlattım kim olduğunu vb.. çook güldüğümüz bi andır sevdiğimle hatırladıkca:9:

herkese tünaydınnn.bende nişanı bayramda yapacağım nasipse.gıcıkcadı çoook sevindim.allah sonunada göstersin inşallah..peki nişan nasıl olacak.ben evde diyodum ama sözden daha çok insanı eve sığdıramam.bu nedenle bi yer bulmalıyım.benim nişan sanırım büyük olacak bu gidişle.neyse sağlık olsun her şey en güzel şekilde olsun da..hepinizi çoook öpüyorum.sevdiklerinize kavuşmanız dileğiyleeeee.hepimiz için....

benim annemin öğrenme sekli çok komikti. Evde kimse yok çay içiyorduk annemle.durdu durdu o çocuk kim dedi. Tabi ben soklardayım kim kim anne dedim dün telefondaki çocuk dedi tabi buz gibi oldum gece konusurken duymus bizi. Yok öyle bişey dedim kızım saklama benden dedi ve yönümü baska yere vererek bir çırpıda anlattım kim olduğunu vb.. çook güldüğümüz bi andır sevdiğimle hatırladıkca:9:
:1::1: Komik olmuş cidden ah bu anneler hiçbişey kaçmıyor gözlerinden :60:
herkese tünaydınnn.bende nişanı bayramda yapacağım nasipse.gıcıkcadı çoook sevindim.allah sonunada göstersin inşallah..peki nişan nasıl olacak.ben evde diyodum ama sözden daha çok insanı eve sığdıramam.bu nedenle bi yer bulmalıyım.benim nişan sanırım büyük olacak bu gidişle.neyse sağlık olsun her şey en güzel şekilde olsun da..hepinizi çoook öpüyorum.sevdiklerinize kavuşmanız dileğiyleeeee.hepimiz için....

tünaydın canım. Hayırlısı inşallah amin... :) bizde büyük nişan için salon tutacağız eve hayatta sığmaz. :44:

ewet kızlar nişanım oldu sonunda şükür çokta güzel geçti dualarınız için teşekkür ederim sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum :54::54:

ewet kızlar nişanım oldu sonunda şükür çokta güzel geçti dualarınız için teşekkür ederim sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum :54::54:

merhaba,

çok sevindim canım. Allah tamamını erdirsin. inşallah alnının akıyla çıkarsın bu süreçten.

iyi günler...

Back