Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

maşallah canım çok sevindim daha güzel mutlu günler senin olsun inşallah

merhaba,

gıcıkcadi seni çok iyi anlıyorum. inan benim babamda aynı tepkileri vermişti. 1 hafta yüzüme bile bakmamıştı. sürekli laf çarpıtmıştı. bizim aile dostlarımızdan, tanıdıklarımızdan bulamadın mı demişti. 1-2 yıl daha düşünün falan demişti :) ama ben kararlı durdum. onu kıracak hiç bir şey söylemedim. hep olumnlu düşüncelerden bahsettim. sana ne dersin desin eminim seni kırmak için demiyordur. sadece seni kaybetmekten korktuğu için böyle davranıyordur. arkandayım arkadaşım sabırlı ve kararlı ol.

iyi günler...

ewet kızlar geldim sonunda

annesi, yengesi teyzesi, küçük kardeşinin eşi, ve kız kardeşi gelmişti. bizde de annemle teyzem birde kızkardeşim vardık. saat bir buçuk gibiydi geldiler. ilk karşılaşma güzeldi annesi ve teyzesi çok şakacı şen şakrak insanlar annemde ölelerini sever. abisinin eşi biraz soğuk havalıydı geri kalanların hepsi samimi sıcakkanlıydı geldiler hoşgeldin diyip mutfağa geçtim bne çayı hazırladım ikramlıkları hazırladım(ilkram olarak 2 çeşit tuzlu kurabiye, mantar kurabiye ve mozaik pasta birde çerez vardı) tabi ben mutfakta cebelleşince annemle herşeyi konuşmuşlar duyamadım. annem 2 yıldan önce düğün yapmam demiş. annesi haftaya yüzüğü takalım demiş başlamış istemeye Allah'ın emri... derken annem orda dur demiş o erkeklerin işi neyse işte genel olarak çok güzeldi. bende bahsettiğim gömlek ve eteği giydim altına zorla bulduğum topuklu ev terliklerini giydim. ikramlık çikolata aldım çayın yanında sundum ama çok şık duruyordu. ben bile hayran kaldım çikolatalara neyse böle konuşuldu babam iica araştıracak biz haber vereceğiz erkeklerle gelinip istenilecek.. ama asıl bomba onlar gidince oldu annemin dayısının eşi ve kızı onlardan sonra geldiler. ve bilin bakalım neden gelmişler................................ tabiki onlarda beni oğullarına istemeye yani annemşn ağzını aramışlar başta sonra bir baktım annemle yenge yatak odasında fısır fısır konuşuyorlar. meğerse anneme o arada demiş ki "ben tanımadığım kızı oğluma almam gıcıkcadıyıda tanıyom çokta seviyorum huyunu suyunuda biliyorum. rahmetli dayında hep derdi tolga ya alacam gıcıkcadıyı diye sende beyine söle bize haber ver ama çocuklar duymasın sonuçta biz akrabayız. gelip gidiyoruz olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı" demiş. annemde biz akrabaya kız vermiyoruz. babasınında akrabaları istedi vermedik. başka isteyenlerde var demiş yani bende ki şansa bakar mısınız ayarlasam böle denk gelmez ya. Allah'tan bizimkiler önce davrandı.

süpermiş valla yaa güzel geçmesine sevındım hadı atlattın bunu sonrasında neler olacak bakalım :)yalnız son satırları okurken gözlerim açılıverdi resmen yuhh yaa ooohhh ıyı olmuş valla

Son düzenleme:
süpermiş valla yaa güzel geçmesine sevındım hadı atlattın bunu sonrasında neler olacak bakalım :)yalnız son satırları okurken gözlerim açılıverdi resmen yuhh yaa ooohhh ıyı olmuş valla

sorma ya neyse atlattık işte ilk adımı bakalım bugün dedelere danışılacak annem ve babam görüşecekler. :18: Dedelerin kararını da merak ediyom :18:

allahım tesadüfe bak ya valla iyi kıymete bindin hee keşke seninkilerde duysaydı o konuşmayı
başını kapattınmı canınm
hadi gözün aydın darısı başıma
buarada kaç yaşındaydın
seninki gelmedi dimi erkekler yoktu ani

yok canım daha kapanmadım. geldiklerinde uzun etek ve gömlek giymiştim. kayınvalidecim çok beğendi 22 yaşındayım canım. erkekler yoktu şimdi annemlerden haber bekliyorlar. annemler haber verince anneside erkekleri alıp gelip isteyecekler inşallah :18:

bende araya babamın çok kıymet verdiği kıramayacağı insanları sokmuştum. o da geldi benimle çok güzel konuştu

giydiğin kombini eklermisin canım benim başlık vardı ya tanışmada ne giydiniz kapalı kızlar diye
lütfen rica ediyorum senden fikir lazım bana
baban ne diyo canım nasıl sölediniz

giydiğin kombini eklermisin canım benim başlık vardı ya tanışmada ne giydiniz kapalı kızlar diye
lütfen rica ediyorum senden fikir lazım bana
baban ne diyo canım nasıl sölediniz

canım evdeki pc nin net bağlanmadı henüz. işyerindekine de resim atamıyorum. o yüzden ekleyemedim. annem babama sölemiş babamda olmaz gelmesinler demiş. sonra annem bu defa kızda istiyor diyince babamda demek kızım aşık olmuş demiş. sonrada sesi çıkmadı

ya onlar varken gelselerdi :18:

hadi hayırlısı o zaman :) inşallah tüm aşamalar sorunsuzca hallolur da sevenler kavuşur

günaydın dıyemecıemm eyy günlerrrr :)
hadi bakalım yavaş yavaş atlatıyorsun sonunda babanda ikna olmus oohhh ne dıyım yaw inşallah sonuda cüper olurr tatlım

saol canım valla bizimkiler hıza geldiler birden. Ben nişan seneye yaz olur diyodum annem ramazandan sonraya düşünüyor. Zaman kısaldıkça içimi garip bir korku kaplıyor. Vazgeçesim geliyor anlayamıyorum kendimi bu ne ya :84: :84:

amanin neden tatlım ya bırak zamana kendını kasma kendını ne kadar guzl baksana zaten ıkı aile tanısdıkdan sonra herşey kontrolden çıkıyor buna emın ol arkadaşlarımdan bılıyorum o yuzden.neden seneye kadar uzatıyorsun ki olsun bir an önce bence sen rahat ol herşey güzel olucak buna inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…