Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

hımm nasıl söyledim :)

aşkım aradığında bi gün anneme anne bak damadın arıo dedim. bana inanmadı sanırım o zamanlar :) şimdi oğlum dio selamlar yolluyo :)
Bi süre sadece annemin bilgisi ile devam ettik. babama evleneceğim adamla gitmeyi istedim hep. sonra babamla yemeğe çıktık ve babama da yemekte söyledim. iznin olursa istemeye gelicekler dedim. babam düğün hayallerini anlattı bana.. ne hevesliymişsin baba yaaaa dedim :81: öyle işte

benimde annem aynı seninki gibi hep beni başından savıyordu canım taki gelecekleri günün sabahına kadar ben zorla söylettim yanlış anlaşılmasın diye babam anlayışla karşılamış bizde bu hafta sonu gidecektik onlara ama aksilikler oldu :97: bunu da aşarız gibime geliyor :97:

Son düzenleme:

inşallah canım aşarsınız anlamıyorum ki nie demiyorlar ama hakkaten yakalanırsak babama yakalandığımız için istediklerini düşünür :18: çok kötü bir durum olur

dün teyzem dedeme, annemde babama söledi ve babamın cevabı "ben kel e kız vermem" :84: :84: :84: :85:

az önce ben de baktım ona ama hangi sitede gördüm hatırlamıyorum, markafoniydi galiba.. kırmızısı da hoşuma gitmişti ve söze daha hoş durur sanki :26:

valla bence 10 numara

teşekkür ederim canım ama fikrimi değiştirdim kırmızı görmemişim altındaydı onu gördüm aşık oldum ve aldım :80:

az önce ben de baktım ona ama hangi sitede gördüm hatırlamıyorum, markafoniydi galiba.. kırmızısı da hoşuma gitmişti ve söze daha hoş durur sanki

ewet canım markafoni.. kırmızıyı sonradan gördüm ve resmen vuruldum onu aldım zaten şimdi resmini ekleyecekken mesajını gördüm teşekkür ederim.

ve işte elbisem

Son düzenleme:
ben daha üniversite son sınıfa geçtim canm daha erken yani :) seneye mezuniyette ailem tanışcak sonrasında bişeyler olur artık :)

seninki de şimdiden hayırlı olsun Allah utandırmasın :)

ben daha üniversite son sınıfa geçtim canm daha erken yani :) seneye mezuniyette ailem tanışcak sonrasında bişeyler olur artık :)

seninki de şimdiden hayırlı olsun allah utandırmasın :)

hayırlısıyla olur inşallah canım allah gönlüne göre versin

gıcıkcadı giremedim kaç gündür kuzucum..ne var ne yok.ne yaptın bakalım.elbise çok goş bu arada.meraktayım.temmuza da girdik hanii

Dün babama annemle erkek arkadaşımdan bahsettik. Yarın da kep törenim var bizimkilerle orda tanıştırıcam .Ama okul anca bu sene bitti. Askerlik onun işi ve benim kpss'yi kazanıp bir yerlere yerleştikten sonra evlilik olcak gibi. Babam tahminimden çok olumlu yaklaştı zaten seziyormuş iki yıldır falan ama bizim açıklamamızı bekliyormuş. Baya bir olumlu karşıladı şimdilik işlerinizi yolunakoyana kadar arkadaş olarak devam etmemizden yana.

gıcıkcadı giremedim kaç gündür kuzucum..ne var ne yok.ne yaptın bakalım.elbise çok goş bu arada.meraktayım.temmuza da girdik hanii

sevdacım nerelerdesin ya dedim kız kayboldu kesin yarın annesi teyzesi birde yengesi geliyor. babama da söledik şimdilik olumsuz bana da tavırlı dğru düzgün konuşmuyor yarın öğleden sonra geleceklermiş. teyzemde gelecek oda olacak yanımızda ama babamda çok tırsıyorum. ben kel e kız vermem demiş :18: :18: bugün öğleden sonraya izin alıp çıkıcam kuaföre ordan biraz alışveriş sonra evde pasta börek derdine düşücem. bu arada o aldığım elbise kısa olduğu için tanışmada uzun pileli siyah beyaz bir etek üstüne beyaz kolları ön düğme kısımlar ve yaka içi siyah beyaz olan bir gömlek giyeceğim altınada topuklu güzel şık bir terlik bulursam onu giyeceğim. karnıma ağrılar giriyor canım ya korkuyorum ne olur dua edin kavuşalım sevdiceklerimizle

maşallah canım ya. keşke bütün babalar böle anlayışla karşılasa ne güzel olur. ewet canım hayataki standart hazırlıklar tamamlanmadığı sürece hep bir yük olarak sırtımızda yerlerini alıyorlar. ama tamamlandıktan sonrası da büyük bir rahatlık huzur ve mutluluğuda beraberinde getiriyor. inşallah sende sağlık huzur ve mutlulukla dolu kocaman bir ömür geçirirsin sevdiceğinle

Amin canım. Çok teşekkürler.

cnm,cnm,cnm evet babalar öle davranıyor.babam benle 3 gün hiç konuşmadı.ama üzülme kuzum bir haftaya alışır.her denilenide kafana takma kuşum.çünkü ilk şok anında söylenmiş sözler.babamda bana bunu senden hiç beklemzdim dedi.sanki kötü bişe yapmışım gibi.altı üstü nişan istedim.alışıyorlar zamanla.kıyafet tamam.gayet uygun kzuzm.etek,elbise tarzı şeyler daha uygun oluyor.heyecanlanma kuşum.zaten onlar gelince sanki normal misafir gelmiş gibi oluyorsun.masa hazırla falan telaştan anlamıyorsun..muhteşem olacak...hayırlı haberlerini bekliyorum...

Dün kep törenim vardı kızlar ve erkek arkadaşım da geldi bütün sülalemle tanıştı resmen herkes ordaydı çünkü. Babamla da baya bir muhabbet ettiler babam sevdi erkek arkadşımı. İnşallah kasımda kısa dönem askere gidicek dönüşte de nişanlanıcaz gibi babam çok sıcak baktı ailemin diğer fertleri de beğendi. Dün iki mutluluk birden yaşadım resmen.

cnm çook sevindim çok.allah tamamına erdirsin.mutluluklar sana...
gıcıkcadı ne yaptın şekerim..muhtemelen ben bunları yazarken sen görücüye çıktın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…