- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
inşallah çok yardımcı olabiliriz valla kendimi bitkin hissediyom. dün birde atıştık bizimkiyle annen nie babana sölemiyor halen babana yakalanıursak ben nasıl adamın yüzüne bakacam dio bende napim kadın anlatacak boynunamı yapışayım anlat die dedim oda dedi ben kendimi kötü hissediyorum samimiyetime güvenilmiyor gibi geliyor bana falan filan işte atıştık biraz ama öle büyük deil şimdi ii aramız ama bugünde annem sölemezse gerçekten bu defa delirirvakitte az kaldı son günde de babama sölenmez hiç bişeye saymamış gibi olur oyoyoyoyoy oyoyooyoy :84:
benimde annem aynı seninki gibi hep beni başından savıyordu canım taki gelecekleri günün sabahına kadar ben zorla söylettim yanlış anlaşılmasın diye babam anlayışla karşılamış bizde bu hafta sonu gidecektik onlara ama aksilikler oldu :97: bunu da aşarız gibime geliyor :97:
valla bence 10 numara
güle güle kullan canım benim de favorim oydu :90:
ben daha üniversite son sınıfa geçtim canm daha erken yani :) seneye mezuniyette ailem tanışcak sonrasında bişeyler olur artık :)
seninki de şimdiden hayırlı olsun allah utandırmasın :)
gıcıkcadı giremedim kaç gündür kuzucum..ne var ne yok.ne yaptın bakalım.elbise çok goş bu arada.meraktayım.temmuza da girdik hanii
Dün babama annemle erkek arkadaşımdan bahsettik. Yarın da kep törenim var bizimkilerle orda tanıştırıcam .Ama okul anca bu sene bitti. Askerlik onun işi ve benim kpss'yi kazanıp bir yerlere yerleştikten sonra evlilik olcak gibi. Babam tahminimden çok olumlu yaklaştı zaten seziyormuş iki yıldır falan ama bizim açıklamamızı bekliyormuş. Baya bir olumlu karşıladı şimdilik işlerinizi yolunakoyana kadar arkadaş olarak devam etmemizden yana.
maşallah canım ya. keşke bütün babalar böle anlayışla karşılasa ne güzel olur. ewet canım hayataki standart hazırlıklar tamamlanmadığı sürece hep bir yük olarak sırtımızda yerlerini alıyorlar. ama tamamlandıktan sonrası da büyük bir rahatlık huzur ve mutluluğuda beraberinde getiriyor. inşallah sende sağlık huzur ve mutlulukla dolu kocaman bir ömür geçirirsin sevdiceğinle
sevdacım nerelerdesin ya dedim kız kayboldu kesinyarın annesi teyzesi birde yengesi geliyor. babama da söledik şimdilik olumsuz bana da tavırlı dğru düzgün konuşmuyor yarın öğleden sonra geleceklermiş. teyzemde gelecek oda olacak yanımızda ama babamda çok tırsıyorum. ben kel e kız vermem demiş :18: :18: bugün öğleden sonraya izin alıp çıkıcam kuaföre ordan biraz alışveriş sonra evde pasta börek derdine düşücem. bu arada o aldığım elbise kısa olduğu için tanışmada uzun pileli siyah beyaz bir etek üstüne beyaz kolları ön düğme kısımlar ve yaka içi siyah beyaz olan bir gömlek giyeceğim altınada topuklu güzel şık bir terlik bulursam onu giyeceğim. karnıma ağrılar giriyor canım ya korkuyorum ne olur dua edin kavuşalım sevdiceklerimizle
Dün kep törenim vardı kızlar ve erkek arkadaşım da geldi bütün sülalemle tanıştı resmen herkes ordaydı çünkü. Babamla da baya bir muhabbet ettiler babam sevdi erkek arkadşımı. İnşallah kasımda kısa dönem askere gidicek dönüşte de nişanlanıcaz gibi babam çok sıcak baktı ailemin diğer fertleri de beğendi. Dün iki mutluluk birden yaşadım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?