• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu barzolardan kıroladan.. nasıl kurtulacağız

şöyle ki bir kadının kendisini böyle görmesini istemiyorum. biz kadınlar bilinçlenirsek ve kendimizi ezdirmezsek ancak bu erkeklerin hakkından gelebiliriz. naçizane tavsiyem böyle tabirler kullanmayın ve erkeklere bu fırsatı vermeyin

Bizim burdada cok var hepside babam yasinda serefsizler..Birak hic takma asaletli yuru kendi hanzoluklari

şöyle ki bir kadının kendisini böyle görmesini istemiyorum. biz kadınlar bilinçlenirsek ve kendimizi ezdirmezsek ancak bu erkeklerin hakkından gelebiliriz. naçizane tavsiyem böyle tabirler kullanmayın ve erkeklere bu fırsatı vermeyin
madem o sorunun.alay eder gibi değil işte böyle insani dille yaz

giyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu asalakların bakışlarından laf atmalarından tiksinir oldum. bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu.. ne kadar terslesem de adamlar aynı relax. cinsleri bozuk heralde. ne yapalım fikir verin
Bağırıp rezil et , en etkili yöntem bu . İnkar etse de yap bunu eğer sessiz kalırsan bundan cesaret alırlar. Ben hep böyle yaptım çoğu da inkar edemedi :( :eek:

bence kötü bile olsa tersleyecek karşılık verme bu tipler öyle iğrenç ki sen onu terslersin ondan zevk alır öyle iğrenç yani

giyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu .....
e. ne yapalım fikir verin

emredersiniz küçük hanım da
siz üslubunuzu değiştirerek işe başlayın derim..
bu havalarla laf duymamak, pis gülüşlere sebebiyet vermemek mümkün değil ...

Back
X