- 24 Mart 2015
- 130
- 104
- 38
- 36
sorunun nedirVuu bir de özelden tehdit ediyor :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorunun nedirVuu bir de özelden tehdit ediyor :))
Özelden tehdit mi? Ayıp etmişsin konu sahibi.[/
saçmalamayın lütfen. kopyalasın mesajı madem
sorunun nedir
madem o sorunun.alay eder gibi değil işte böyle insani dille yazşöyle ki bir kadının kendisini böyle görmesini istemiyorum. biz kadınlar bilinçlenirsek ve kendimizi ezdirmezsek ancak bu erkeklerin hakkından gelebiliriz. naçizane tavsiyem böyle tabirler kullanmayın ve erkeklere bu fırsatı vermeyin
Çok kizmistim bu aptal mesajınagünlük hayatta da böyle konuşuyorsan normaldir
yapacak bişey yok dediğin gibi. göç heryerde bunlar da heryerde belaBizim burdada cok var hepside babam yasinda serefsizler..Birak hic takma asaletli yuru kendi hanzoluklari
Vuhhuuuugünlük hayatta da böyle konuşuyorsan normaldir
Allahtan sen her yerde degilsinyapacak bişey yok dediğin gibi. göç heryerde bunlar da heryerde bela
Bağırıp rezil et , en etkili yöntem bu . İnkar etse de yap bunu eğer sessiz kalırsan bundan cesaret alırlar. Ben hep böyle yaptım çoğu da inkar edemedigiyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu asalakların bakışlarından laf atmalarından tiksinir oldum. bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu.. ne kadar terslesem de adamlar aynı relax. cinsleri bozuk heralde. ne yapalım fikir verin
hayırıdr tanışıyomuyuzAllahtan sen her yerde degilsin
antalya
giyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu .....
e. ne yapalım fikir verin
siz oradan öyle anlamışsınız bence büyükhanımemredersiniz küçük hanım da
siz üslubunuzu değiştirerek işe başlayın derim..
bu havalarla laf duymamak, pis gülüşlere sebebiyet vermemek mümkün değil ...
Sayilir. Malesef gördügü bir kac manyak yuzunden ulkesinin bir tarafindan diger tarafina goc eden insanlari zan altinda birakabilen tipler metrekareye oranla bir hayli fazla.. Birkaciyla tanismis olmam muhtemel..hayırıdr tanışıyomuyuz
hee yaran varsa okSayilir. Malesef gördügü bir kac manyak yuzunden ulkesinin bir tarafindan diger tarafina goc eden insanlari zan altinda birakabilen tipler metrekareye oranla bir hayli fazla.. Birkaciyla tanismis olmam muhtemel..
Hii yirin virsi ikhee yaran varsa ok