Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bıktım bu barzolardan kıroladan.. nasıl kurtulacağız
- Konu Sahibi neslim07
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
cok tatlısın ya okadar güldüm ki varavaravaravara diye gülmeleri lafınabes dakika önce ağlıyodum valla cok iyi geldicok tatlı anlatmıssıngiyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu asalakların bakışlarından laf atmalarından tiksinir oldum. bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu.. ne kadar terslesem de adamlar aynı relax. cinsleri bozuk heralde. ne yapalım fikir verin
- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
Abartmıyor musun???Bir kac sayfa onceye bakarsan destekcinle yaptigin sehit, yuz verme muhabbetini kabak gibi karsinda bulabilirsin. Kustugun butun kotu sozler sana geri iade edilir.
- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
surda iki krolardan kekolardan yakıncaz ki bu bence bütün kadınların ortak derdi,ona bile izin verilmedi yani hemen satasmalar basladı bazıları tarafından,bazıları kendini her konuya mualefet olmak zorunda hissediyor konu ne olursa olsunBu konu hakkında hiç kimseye cevap vermem muhattap olmam. Konunun içine ettiniz resmen. kim başlatmışsa tebrik ediyorum. Alsın çekirdeğini okusun eserini.
- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
surda iki krolardan kekolardan yakıncaz ki bu bence bütün kadınların ortak derdi,ona bile izin verilmedi yani hemen satasmalar basladı bazıları tarafından,bazıları kendini her konuya mualefet olmak zorunda hissediyor konu ne olursa olsun
Aynen, kız kendi adına şikayette bulunmuş onu bile alıp nereye getirmişler. Ben konuya yazılan yoruları okumadım okursam delireceğim çünkü olay farklı bir boyuta girdi. Ben o konuda deliriyorum zaten.
Ben dayanamıyorum bu tipleri görünce. Hayır utanmasalar onların yaptıklarını meşrulaştıracaklar.
Kız kıro, keko demiş, alınmışlar herhalde ailelerinde kadınlara laf atan keko ve kıro tipler mevcut ki üstlerine alınmışlar. Resmen taşladılar kızı ya. Al işte bende diyorum öyle tiplere keko diyorum kıro diyorum bir havuza gittik avel avel bakıyorlar, mahsustan gelip çarpıyor, denize gidiyoruz bilerek top oynarken fırlatıyorlar. Bıktık ya iğrençliklerinden.
- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
ben de böyle tiplere keko diyorum yaratık diyorum ötesi yok sürekli rahatsız ediliyoruz sokakta gördüğü kıza iğrenc laflar atan bir adam tecavüze de kalkısır taciz de eder ki laf atması sözlü taciz zaten,piskoloji bozuyor,ya bi düsünün kıro diyoruz diye kızıyorsunuz ama sokakta yanından gecen kıza laf atmak kıroluk iğrenclik değil de ne?Bu insanları sınıflandırmak mı ayrımcılık mı yani?valla bazılarının aklına hayranım ben ya bayan bilmislerin,her konuya atlayıp bilmis bilmis yorum yapan herseye mualefet olacam diye yırtınan,buraya gelip egosunu tatmin etmeye calısan bazı üyelerden cok sıkıldım...Ya resmen mualefet olabilmek icin gelmis sokakta kızlara laf atanlara kıro diyemezsiniz insanları sınıflandıramazsınız diyor ya akla bak arkadas deliricem ya!!Aynen, kız kendi adına şikayette bulunmuş onu bile alıp nereye getirmişler. Ben konuya yazılan yoruları okumadım okursam delireceğim çünkü olay farklı bir boyuta girdi. Ben o konuda deliriyorum zaten.
Ben dayanamıyorum bu tipleri görünce. Hayır utanmasalar onların yaptıklarını meşrulaştıracaklar.
Kız kıro, keko demiş, alınmışlar herhalde ailelerinde kadınlara laf atan keko ve kıro tipler mevcut ki üstlerine alınmışlar. Resmen taşladılar kızı ya. Al işte bende diyorum öyle tiplere keko diyorum kıro diyorum bir havuza gittik avel avel bakıyorlar, mahsustan gelip çarpıyor, denize gidiyoruz bilerek top oynarken fırlatıyorlar. Bıktık ya iğrençliklerinden.
- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Kimseden ses yok hakikaten ne demek durun google amcaya sorayımCahilliğimi bağaşlayın da barzo ne ya
Kadının kadına yaptığını gercekten kimse yapmiyormuş bir kes daha gördüm. Bdv den çok kavga yeri olduk. Bunca yıllık üyeliğim ile konu acmaya korkuyorum acaba sahte denir mı ya da kullandığım bir kelime nereye çekilir diye.
Biz burda artık kimseye yardım etmiyoruz direk nasıl aşağıya çekerim diye düşünüp duruyoruz.
Konu nerden nereye geldii
Biz burda artık kimseye yardım etmiyoruz direk nasıl aşağıya çekerim diye düşünüp duruyoruz.
- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Taciz çok çirkin birşey kesinlikle onaylanmaz ama konu sahibi biraz daha ciddi durumunu anlatabilirdi babada ciddi gelmedi ama tabiki tacizi kınıyoruzKadının kadına yaptığını gercekten kimse yapmiyormuş bir kes daha gördüm. Bdv den çok kavga yeri olduk. Bunca yıllık üyeliğim ile konu acmaya korkuyorum acaba sahte denir mı ya da kullandığım bir kelime nereye çekilir diye.