- 16 Ocak 2016
- 958
- 297
- 103
merhaba herkese, 26 yaşındayım, 23 yaşıma kadar hep 45-55 kilo civarıydım asla kilolu biri olmadım bu yaşıma kadar. Üniversite bitirdikten sonra kpss süreci ve daha sonra işe başlamayla beraber inanılmaz kilolar alarak 70 kilo oldum :) Aynı zamanda lipödem hastasıyım bunun da etkisi var tabi.
B-fite yazıldım iş çıkışı haftada 3-4 gün gitmeyi düşünüyorum ve kendi çapımda diyete başladım. Burda yediklerimi gün gün yazıcam hedef önce 65 kg :) boyum da 1.58 bu arada, 70 kilo çok fazla
Eksiklerimi yanlışlarımı gördüğünüzde uyarabilirsiniz, her türlü tavsiyeye de açığım
Bugünden başlıyım;
sabah 7 : 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim pınar beyaz sürülmüş klasik etimek,2 ceviz,çay
ara: az şekerli türk kahvesi
öğlen 12 ( işyeri yemekhanesinde) : ezogelin çorba, 1 dilim dana rosto ve patates püresi, karışık salata
ara 15.00 : 3 tane kendi yaptığım muzlu yulaf ezmeli diyet kurabiye,nescafe
akşam 17.30 : hindi jambonlu kaşarlı sandviç, karışık salata, beyaz peynir
akşam 19.00: yarım saat b fit ve eve gelince yeşilçay içtim bu kadar
B-fite yazıldım iş çıkışı haftada 3-4 gün gitmeyi düşünüyorum ve kendi çapımda diyete başladım. Burda yediklerimi gün gün yazıcam hedef önce 65 kg :) boyum da 1.58 bu arada, 70 kilo çok fazla

Eksiklerimi yanlışlarımı gördüğünüzde uyarabilirsiniz, her türlü tavsiyeye de açığım

Bugünden başlıyım;
sabah 7 : 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim pınar beyaz sürülmüş klasik etimek,2 ceviz,çay
ara: az şekerli türk kahvesi
öğlen 12 ( işyeri yemekhanesinde) : ezogelin çorba, 1 dilim dana rosto ve patates püresi, karışık salata
ara 15.00 : 3 tane kendi yaptığım muzlu yulaf ezmeli diyet kurabiye,nescafe
akşam 17.30 : hindi jambonlu kaşarlı sandviç, karışık salata, beyaz peynir
akşam 19.00: yarım saat b fit ve eve gelince yeşilçay içtim bu kadar