Erkek İnfertilitesi Azospermide doğal gebelik

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hanifekarademir

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
5
13
29
Eşim yillardir azospermi bir çok tedavi gördü ama 0 spermdi.
Tüp bebek denemesi yaptk malesef birden fazla negatif sonuç oldu.
Ama inanılmaz bir şekilde tüp bebek tedavisini biraktiktan yaklaşık 7 ay sonra yani bugün hamileyim doğal yolla gebelik oldu ve çok şaşkınım şuan daha kese gorunmedi çünkü çok yeni HCG yi takip ediyoruz 2 kat artış izleniyor Allah'tan ümidimi hiç kesmedim ve tam 7 yıldır bekliyordum çok şükür Allah'ım olmayanlara nasip etsin inşallah

Merhaba İnşallah gönlünüze göre olur eşiniz mikro tese oldu mu acaba öylelikle mi tüp bebek sürecine başladınız

Öncelikle amin diyerek baslıyorum sözlerime :) maşallah allah sag saglim kucagınıza da almayı nasip etsin demekki mucizeler var mesajınız beni iyi hissettirdi.
Bu süreçte tüp bebegi bıraktıktan sonra ekstra bir durum, kendi kendinize bir şey yapmış mıydınız azospermi için?

Ben de başarısız bir tüp bebek sonucu aldım daha dogrusu şöyle eşimde azospermi olmasa da tek tük (yıkandıktan sonra) sperm çıkışı olan durumdan var.

Ürolog eşlikli 3aylık tedavideyiz şuan. Doğal beslenme, akdeniz üsulü ve vitaminler… hayırlısını diliyorum kendime de
Umuyorum üç ay sonra ben de sizin gibi bir mucizeyle karşılaşırım…

Merhaba İnşallah gönlünüze göre olur eşiniz mikro tese oldu mu acaba öylelikle mi tüp bebek sürecine başladınız
Eşim mikrobtese oldu sadece yıkandıktan sonra 8 tane kadar bulmuşlar ki normalde bazen 0 bazen 2 3 tane kadar olurdu 5 embriyo gelişti 2 transfer oldu malesef negatif sonuçlanmıştı .eşim çok gençken azospermi tanısı konmuştu tedavi görmüştü yıllar önce ama hiç bir sonuç alamadık bir kaç yıl daha geçti oylelikle başladık tüp bebeğe şöyle soyliyim hiç bir ilaç veya tedavi kullanmadık tüp bebeği de erteledik Allah hiç birşey yapmadan nasip etti inşallah herkese hayirlisi ile nasip eder

Sıradan bir süreç geçirdik normal yolla olmadı tüp bebek denedik olmadı . Eşim hiç tedavi görmedi biz tüp bebeği ertelemistik gecikmem oldu test yapım dedim çıkmayacağına çok emindim ama öylesine yapım dedim içimden geldi yaptm çift çizgiyi gordm .
Allah'ım herkese nasip etsin inşallah.
Günlük düzenimiz ilaç tedaviniz yok .
Sıradan besleniyorz sadece son 6 aydır sürekli avokado tuketiyorz haftada 3 4 tane kadar eşimde yiyor bilmiyorm yani onun etkisi varmıdır söylemek istedim Allah'ım sanada hayırlı evlat nasio etsin inşallah

Bizimde sürecimiz mikro teseyle embriyo oluştu nasipse Aralık sonu transfer olucak gibi kalitesini hatırlıyor musunuz birde eşinizin hormon veya kromozamlarda var mı sıkıntı oyuzden mi tedavi görmüştü

Amin kardeş çok sagolasın. Avakadoyu biz de her sabah tüketiyoruz.hayırlısı hepimiz için inşallah. Senin adına cok sevindim

Bizimde sürecimiz mikro teseyle embriyo oluştu nasipse Aralık sonu transfer olucak gibi kalitesini hatırlıyor musunuz birde eşinizin hormon veya kromozamlarda var mı sıkıntı oyuzden mi tedavi görmüştü
Eşimde sadece azospermi vardı kromozomlar la ilgili birşey söylenmedi sebepsiz infirtilite zaten tedaviyi sperm artışı olsun diye görmüştü ama 7 8 sene oldu göreli bırakmıştı yıllar oldu hiç bir şey yapmadık tüp bebek denedik olmadı bırakmak istedim ben bir süre erteledik daha yeni gebelik haberini aldım doğal yolla olmadı çok şaşırttı beni o kadar inanmıyordum ki doğal olacağına ama Allah'a hep dua ettim hayırlısını nasip etsin diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…