- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
Ben devlette tahliller film vskaan Aydos olucak doktorum yazmışın oyuzden dedim
Yaptırıp sonrasında Kaan Dr. A gitmeyi düşünüyorum .O araştırıp uygun aşılama yada tüp bebek yapıyordu. Oyuzden yazmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben devlette tahliller film vskaan Aydos olucak doktorum yazmışın oyuzden dedim
Amin en kısa zamanda rabbim bebeklerinizi size kavuştururCok sanslisin bizler cok zordayiz dua et bizede insallah herekesin gonlundeki olur hayirlisiyla
neden ucretsiz izne ayriliyorsunuz ki anlamadim bende calisiyorum ama gerek yok zaten masrafli bir surec benim esimde azo bu sekilde de yapabilirsinizArkadaşlar lütfen bana da tedavi gören arkadaşlar hangi süreçten geçtiler bilgi verin çalışıyorum ona göre ücretsiz izne ayrılacağım bize yeni azospermi teşhisi konuldu henüz testleri yapılıyor sonuçlar çıkmadı ama bizi neler bekliyor lütfen yardım edin benim tedavi sürecinde eşimin yanında olmam gerekiyor mu çünkü ankaraya gidicez tedavi için ona göre ücretsiz izne ayrılcam ne kadarlık bir süreç bilgi verin lütfen
Ned
neden ucretsiz izne ayriliyorsunuz ki anlamadim bende calisiyorum ama gerek yok zaten masrafli bir surec benim esimde azo bu sekilde de yapabilirsiniz
Canim sizde bi grlisme varmiNed
neden ucretsiz izne ayriliyorsunuz ki anlamadim bende calisiyorum ama gerek yok zaten masrafli bir surec benim esimde azo bu sekilde de yapabilirsiniz
Yok canim dondurulmuslarim var onlari deniycem insallah bakalim sizde pekiCanim sizde bi grlisme varmi