• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Azospermi olup Ankarada gidebileceğimiz doktor ve tüp bebek merkezi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
A bu arada birde istanbul sisli memorial da semra kahraman ve ekibi icin harikalar cikiriyolar diyorlar isterseniz bir arastirin bize ankara yakin oldugu icin ankara tercih etmistik size hangisi uygun olursa

bilgileriniz ve yönlendirmeleriniz için çok tşk ederim. eşim şu an bir karışım kullanıyor. biz de yeni aldık. kayınpederim de lokman hekimden yaptırmış o da gönderdi sağolsun. daha onu açmadık bile. pek inancı kalmadı eşimin zoraki yiyor. biz evlat edinme başvurusu içindeyiz ama bu aradada tedavi araştırmalarını yapıyorum tabi. hangisi kısmetse artık. kaan aydosu inceledim . biraz zaman geçsin eşimi ikna edebilirsem randevu alıcam . inşallah kaan aydos son durağımız olur. güzel haberlere görüşürüz inşaallah sevgiler.

bilgileriniz ve yönlendirmeleriniz için çok tşk ederim. eşim şu an bir karışım kullanıyor. biz de yeni aldık. kayınpederim de lokman hekimden yaptırmış o da gönderdi sağolsun. daha onu açmadık bile. pek inancı kalmadı eşimin zoraki yiyor. biz evlat edinme başvurusu içindeyiz ama bu aradada tedavi araştırmalarını yapıyorum tabi. hangisi kısmetse artık. kaan aydosu inceledim . biraz zaman geçsin eşimi ikna edebilirsem randevu alıcam . inşallah kaan aydos son durağımız olur. güzel haberlere görüşürüz inşaallah sevgiler.
Bizi ancak bizler anlayabiliriz canim ne demek o kadar zorlu yollardan geciyoruz ki hepimiz deneme yanilma tahtalarina donuyoruz tabi ki yardimci olacagiz birbirimize..Mevlam gonlumuzdekileri hakkimizda hayirli eylesin insaallah benden de size sevgiler canim..

canım cok
geçmiş olsun tam olarak probleminiz nedir aceba kac defa tese oldunuz hayırlısıyla inşallah hepimizin kucakları dolar rabbim büyük

canım cok

geçmiş olsun tam olarak probleminiz nedir aceba kac defa tese oldunuz hayırlısıyla inşallah hepimizin kucakları dolar rabbim büyük

amin inşllah. hiç ilaçsız ve tedavisiz malesef pat die micro tese yapıldı. hiç sperm bulunamadı. sebepsiz azosperm. nedendir bizde bilmiyoruz. ama her şey normal. sonradan öğrendik birçok şeyi. tedavi ve ilaçlarla bulunabiliyormuş. bize hiç tedavi uygulanmadı. sperm testlerinde sürekli azosperm çıkınca doktor micro tese yapalım dedi. tüp bebek merkeznde dışardan gelen bir ürolog ameliyat etti bulunamadı dedi. eşim şimdi çok zorlandığı için umutlu değil. şimdilik bir şey yapmıyoruz ama kaan aydos aklımda hep.

amin inşllah. hiç ilaçsız ve tedavisiz malesef pat die micro tese yapıldı. hiç sperm bulunamadı. sebepsiz azosperm. nedendir bizde bilmiyoruz. ama her şey normal. sonradan öğrendik birçok şeyi. tedavi ve ilaçlarla bulunabiliyormuş. bize hiç tedavi uygulanmadı. sperm testlerinde sürekli azosperm çıkınca doktor micro tese yapalım dedi. tüp bebek merkeznde dışardan gelen bir ürolog ameliyat etti bulunamadı dedi. eşim şimdi çok zorlandığı için umutlu değil. şimdilik bir şey yapmıyoruz ama kaan aydos aklımda hep.
bizde aynı hataları cok yaptık daha azosperminin ne demek olduğunu bilmeden 3 tese olduk of of of

siz yine olmuşsunuz 3 kez. biz 1 kez olduk ve eşim birdaha olmam diyor. ben de belki ilaç bir tedavi uygulanırsa ameliyata gerek kalmadan bulunur belki diyorum. maadiyat da çok önemli tabi. zaman geçiyor bir taraftan. çok zormuş geçekten bu işler. Allah yardımcımız olsun hepimizin. bir mucize nasip etsin. bize de anne baba olmayı göstersin inşallah

siz yine olmuşsunuz 3 kez. biz 1 kez olduk ve eşim birdaha olmam diyor. ben de belki ilaç bir tedavi uygulanırsa ameliyata gerek kalmadan bulunur belki diyorum. maadiyat da çok önemli tabi. zaman geçiyor bir taraftan. çok zormuş geçekten bu işler. Allah yardımcımız olsun hepimizin. bir mucize nasip etsin. bize de anne baba olmayı göstersin inşallah
kac yıllık evlisiniz canım hangi doktorda tese oldunuz bu işler gercektende cok zor eşin neden istemiyo cok mu zor oldu

5. yılımıza gireceğiz. antalya tüp bebek merkezinde, dışardan gelen Ali Fuat Kocabıyık ameliyat etti. doktorumuzu bile ameliyattan sonra gördük tanıştık. dışardan gelip ameliyat edip gidiyormuş zaten. eşim çok acı çekti, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyor malesef. en azından öncesinden bir ilaç tedavisi uygulansaydı belki bulunurdu bilmiyorum :(

bizde cok hayal kırıklığı yasadık 3 defa biliçsiz tese oldu eşim rabbim bundan sonra yolumuzu acık etsin inşallah

Ankara da kaan aydos en iyidir hatta turkiyede ki en iyi andrologtur.. muayene ucreti 450 lira idi en son ama randevu alabilmek biraz zorludur en erken randevu tarihini 3 ay falan sonraya atarlar siz randevunuzu aldiktan sonra mail adresine durumunuzu anlatan ve sonuclarinizin oldugu bi mail atin internette var sayfasi zaten.. avikcasi ilk teseden once bitkisel bisey kullanmadik esim o zamanlar cok tersti kabullenmesi zaman aldi zor psikolojiker bunlar yasayan bilir ikinci teseden once kaan aydos bir takim igneler verdi ikincisinde daha cok sperm elde edildi zaten.. ilk tesedeki spermleri malesef baskent hastanesi yuzunden kaybettik ikincisinde ankara da hrs tup bebek kliginde esim tese olurken (kaan aydos tarafindan) benden de yumurta toplandi sonra taze embriyolarla yapilan tup bebegimiz tutmafi kasim 9da dondurulmus bi tane embriyoyla denedik simdi bu pozitif gorunuyo elhamdulillah Rabbim sonuna kadar gotursun kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkesle.. bu arada bitkisel kur olarak da bizimle ayni durumda olan bi tanidigimizin hic bir tedaviye gerek kalmadan bebek sahibi oldugunu duyduk antepte bir dukkanda ondan getirttik simdi esim ondan da kullaniyo isterseniz size ozelden numarisini falan verebilirim sabah aksam kullandigi bir kur var en azindan tese olmadan onu kullansin esiniz mutlaka biz 400 tlye getirttik..
Sorun neydi tam olarak Antep'teki kür ne için detaylı yazar mısınız? Bide antepte nerde yerini ismini biliyor musunuz?

Evet ilk başlarda kullanıyorduk ama eşim tadından dolayı içmek istemiyor ama şimdi yeniden baslıycam pazardan aldım tazesini hiç içmiyor kuruttum bende başlıycaz inşaAllah
Gunluk 1 bardakmi nohut yemegini kac gunde yapiiyosun incir bide havuc dedi doktor

Gunluk 1 bardakmi nohut yemegini kac gunde yapiiyosun incir bide havuc dedi doktor
Nohut için haftada 4 gün dedi Kaan bey onuda akşam yemekten sonra bir kasede yediriyorum içine tuz biraz kimyon at güzel oluyor incir İ hergün düzenli yiyor havuçta en iyi sıkılmış hali her akşam bir bardak sıkıyorum elma yada portakalla yap sade ağır geliyordu bize bu arada nohutu haşlıyorum poşetleyip buzluğa atıyorum hemen hemen her yemege koyuyorum pilavı nohutsuz yapmıyorum salataya da ağırlık ver her yemeğin yanında bol yeşillikli salata yedir

Nohut için haftada 4 gün dedi Kaan bey onuda akşam yemekten sonra bir kasede yediriyorum içine tuz biraz kimyon at güzel oluyor incir İ hergün düzenli yiyor havuçta en iyi sıkılmış hali her akşam bir bardak sıkıyorum elma yada portakalla yap sade ağır geliyordu bize bu arada nohutu haşlıyorum poşetleyip buzluğa atıyorum hemen hemen her yemege koyuyorum pilavı nohutsuz yapmıyorum salataya da ağırlık ver her yemeğin yanında bol yeşillikli salata yedir
Canim simdi igneyi yaptim cok acitiyosun diyo esim ayni zamanda kaniyo o senin attigin siringadan aldim bide onla denicem aceba kol oldugu icin mi cok aciyo kalcadan da deri alti yapilirmi

Canim simdi igneyi yaptim cok acitiyosun diyo esim ayni zamanda kaniyo o senin attigin siringadan aldim bide onla denicem aceba kol oldugu icin mi cok aciyo kalcadan da deri alti yapilirmi
Sen kalçadan dene birde biz hiç koldan yapmadık hep kalçadan yapıyoruz iğnenin içinde hava bırakmamaya dikkat et canım

Sen kalçadan dene birde biz hiç koldan yapmadık hep kalçadan yapıyoruz iğnenin içinde hava bırakmamaya dikkat et canım
Zaten havami vardi ne siringayi batirdim ilac gitmiyodu cani cok yandi cekipvtekrar batirdim cok agladim uzuldum kalcadanda deri alti olur mu

Zaten havami vardi ne siringayi batirdim ilac gitmiyodu cani cok yandi cekipvtekrar batirdim cok agladim uzuldum kalcadanda deri alti olur mu
Evet hiçbir fark Yok ilacı şırıngaya çekince yavaş yavaş havasını al bir iki damla çıksın sorun degil ama hava kalırsa canı yanar

Back