• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Azospermi olup Ankarada gidebileceğimiz doktor ve tüp bebek merkezi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet hiçbir fark Yok ilacı şırıngaya çekince yavaş yavaş havasını al bir iki damla çıksın sorun degil ama hava kalırsa canı yanar
Aynen oyle oldu ikinci defa batirdim buyuk siringayla karistirp insulin siringasiyla kalcadan deri alti vuruyum oylemi

Onunlada vurabilirsin nasıl kolay geliyorsa öyle yap olur ikiside
Buyuk ucla hic yapamam korkarim cok batiririm diye havasini almaya korkuyorum ilac bisa gidecek diye ama bu sabah cok kotuydum 2 kolunuda acittim gozunden yas geldi

Buyuk ucla hic yapamam korkarim cok batiririm diye havasini almaya korkuyorum ilac bisa gidecek diye ama bu sabah cok kotuydum 2 kolunuda acittim gozunden yas geldi
Bişey olmaz korkma eşim havasını alıyor 5 ml ama 4 ml kalıyor illa çıkıyor eşim bişey olmaz diyip hava bırakmıyor o şişlikte yapar sen insülin iğnesiyle vur en iyisi

arkadaşlar eşim azospermi ve klinifelter sendromu durumu var 3. tedavimiz olacak mutsuz ve umutsuzuz ankarada en iyi doktor ve tüp bebek merkezi hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhabalar ;
Ben burda yeniyim ve 1.5 yıllık evliyim.
Herkese öncelikle başarılı sonuçlar diliyorumPozitif olup olumlu bakmamız gereken bir aşamadan geçmekteyiz hepimiz.
Benimde eşim azosperm(menide hiç sperm hücresi görülmedi , defalarca yapılan spermiyogram testleri sonucu). Üroloji doktorumuz ve profesörümüzün ortak yönlendirmesiyle tüp bebek cevabını duyduk. Şuan manen hazırmıyız bizi ne gibi bir süreç bekliyor bilmiyoruz. Şaşkın ama umutluyuz.Eşi azospermi olupta tüp bebek sonucu olumlu olanlar bana yazabilir mi? Herkese sabır ve olumlu sonuçlar diliyorum.Sevgiler

Merhabalar ;
Ben burda yeniyim ve 1.5 yıllık evliyim.
Herkese öncelikle başarılı sonuçlar diliyorumPozitif olup olumlu bakmamız gereken bir aşamadan geçmekteyiz hepimiz.
Benimde eşim azosperm(menide hiç sperm hücresi görülmedi , defalarca yapılan spermiyogram testleri sonucu). Üroloji doktorumuz ve profesörümüzün ortak yönlendirmesiyle tüp bebek cevabını duyduk. Şuan manen hazırmıyız bizi ne gibi bir süreç bekliyor bilmiyoruz. Şaşkın ama umutluyuz.Eşi azospermi olupta tüp bebek sonucu olumlu olanlar bana yazabilir mi? Herkese sabır ve olumlu sonuçlar diliyorum.Sevgiler
canım eşi azospermi olupta bebeği olan cok insan var hatta güzel tedavi olursa ve tedaviye cevap verirse doğal yoldan olanlar bile var ama bunun için azospermi sebebiniz önemli ama hata yapmayın iyi bir doktor tercih edin

canım eşi azospermi olupta bebeği olan cok insan var hatta güzel tedavi olursa ve tedaviye cevap verirse doğal yoldan olanlar bile var ama bunun için azospermi sebebiniz önemli ama hata yapmayın iyi bir doktor tercih edin
Bize testislerin sağlıklı çalışmadığı söylendi.Doğal olarak ilk tedavi talep ettik ama zaman kaybı olacağını tüp bebek merkezine gitmemizi söylediler.O kadar karışık bir durum ki kim ne söylese kapılıyor insan çaresiz artık hakkımızda en hayırlısı .. peki ilaç kullanan varmı acaba tedaviye kadar en azından?

Bize testislerin sağlıklı çalışmadığı söylendi.Doğal olarak ilk tedavi talep ettik ama zaman kaybı olacağını tüp bebek merkezine gitmemizi söylediler.O kadar karışık bir durum ki kim ne söylese kapılıyor insan çaresiz artık hakkımızda en hayırlısı .. peki ilaç kullanan varmı acaba tedaviye kadar en azından?
elinizde hormon tahlilleri varsa yazabilirmisin birde testis boyutları nasıl

Selam kızlar bende yeni yeni ogrenmeye başladım bu surecleri. Kim bilir neler bekliyor 6 aydır istiyoruz bebek. Ama olmadı ilk defa geçen ay Dr gittim hormon testi ve regli iken alttan bakıldı rahim vs. Ayın 16 sında ikinci randevum var smear ve progesteron bakılacak yanlış hatırlamıyorsam.esim içinde spermiyogram istendi o yapılacak. Bu arada ankaradayim. Şuanda devlete gidiyrm ilk başta burda tahliler yapılsın sorun ne ise ona göre gzl bi hekime gideriz diye düşündüm Kaan hoca olacak muhtemelen bakalım kısmet .Allah kucagimizi boş bırakmasın. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda

Merhaba benim esimde azosperm ankarada mufit hocaya muayene oluyoruz suan tup bebek deniyoruz ve mucize oldu dogal yolla sperm bulundi 1 tane bunu mufit gunel hocamiza borcluyuz cok sukur kesinlikle tavsiye ederim kendi siteside var zaten bakabilirsiniz once kendinisine muayene olup daha sonra tup bebege gecilmesi gerektigini soyluyor ve cok hakli bize tedavi basladi ve su an 1 sperm bulundu mucize gibi 2.5 yildir 1 tane bile yoktu

Merhabalar ;
Öncelikle adınıza çok sevindim.Bu mükemmel bir haber Bizde önce tedavi olma taraftarıyız.Bize tedavi yönteminizden biraz bahsedebilir misiniz ?

Tabi o kadar mutluyum ki Rabbim herkese nasip etsin biz tesadufen mufit hocayi gorduk merkez arastirirken sonra kendine ait siteyi gordum mail attik tahlil sonuclarimizi daha onceki hikayemizi kendisi musait olunca donuyor maille ve bana muayene olmadan hic bir kadindogumcuya gitmeyin diyor sonra randevu istedik sitesinde numarasi var gen artta randevu verdi 3 merkezle anlamali bir doktor para hesabi gutmeyen hatta muayeneye indirim bilenyapan cok ilgili birisi esime tup bebege kadar iki aylik haftada iki kere yapacagi igne verdi bir tanede tablet ve sabah aksam keci niynuzu pekmezi biz dayanamadik bir ay sonra gelsek olur mu diye bakti tekrar duzenledi suan tedavideyiz kendiisi bizi kadin doguma yonlendirdi aysun hanima yarin opu var ve bugun test istediler mucoze gibi bir sperm bulundu

Ankarada bu doktor ve bizim3.tup bebegimiz bize asla acilmaz dedilee ameliyatla bile olmaz dediler ama sonuc cok mutluyuz esimin genetik testi herseyi mevcutti biz il disindan geldigimiz icin son bir tahlil yaptirip gelmistik ve ona gore tedavimizi duzenledi bu yolda o kadar umutlarimizlar oynaniyor ki o yuzden yanlisa dusmemek adina paylastim bi yardimim olursa ne ala

Ankarada bu doktor ve bizim3.tup bebegimiz bize asla acilmaz dedilee ameliyatla bile olmaz dediler ama sonuc cok mutluyuz esimin genetik testi herseyi mevcutti biz il disindan geldigimiz icin son bir tahlil yaptirip gelmistik ve ona gore tedavimizi duzenledi bu yolda o kadar umutlarimizlar oynaniyor ki o yuzden yanlisa dusmemek adina paylastim bi yardimim olursa ne ala

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Resmen umut oldunuz ve hemen sitesini bulup doktor beye soru sordum inş görür ve döner.bizde ankarada değiliz ama gerekirse gideriz.inş güzel haberi bende burda veririm sana

Insallah canim benim gorur verir mutlaka ilgili bir doktor ve para aci gutmeyen bir merkez yarin opu var daha bir kurus odemedik o kadar sey yapildi en sonuna istiyorlar herseyi insallah yardimci olabilmisimdir guzel haberler alirsinkz rabbim herkese nasip etsin

İnşallah eşim zaten 1 defa varikosel sebepli ameliyat oldu işimizi kaybettik inş tese ameliyatına gerek kalmaz en büyük duam bu şimdilik..çok teşekkürler.inş tedaviniz olumlu olur ve bebişinizi kucağınıza alırsınız

Teskkurler insallah beniim esimde inmemis testis olmus gec yasta farkedilmis orsit gecirmis tek testis ama buna sukur bakalim Allah herseyin hayirlisini nasip etsin

Back