- 4 Ocak 2017
- 135
- 167
- 103
- 37
Teskkurler insallah beniim esimde inmemis testis olmus gec yasta farkedilmis orsit gecirmis tek testis ama buna sukur bakalim Allah herseyin hayirlisini nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teskkurler insallah beniim esimde inmemis testis olmus gec yasta farkedilmis orsit gecirmis tek testis ama buna sukur bakalim Allah herseyin hayirlisini nasip etsin
1 yıl önce tedavisiz tese olduk bişey çıkmadı parça alındı haploit hücre çıktı 6 aylık tedavi önerdi choriomon 5000 haftada 3 kez klomen gün aşırı promotil kullandık 6 ayın sonunda demen haploit testi yaptık sonuç olumlu çıkmayınca Kaan bey tedavimizi bitirdi daha dün öğrendik 35 gün sonra bitirdiği öğrenebildik ancak dönüyor şuna başka doktorları araştırıyorumArkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzuyazarmısınız?
İnşallah canım Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayı nasip etsin çarşamba günü gidicez bakalım hayırlısı ile bizde ilk önce zekai tahir burak önerir misinmerhabalar benim eşimde azosperm sebepsiz gibi görünüyor yani hormonlar , genetik vs her sey normal ama çıkış yok.. kaan beyin hastasıydık iki kez tese olduk ikisinde de spermlerimiz çıktı çok şükür. arkadaşlar yanlış anlamazsanız (eski yazılamı da okursanız nasıl zorlu yollardan geçtiğimizi görürsünüz zaten) kesinlikle Başkenti önermiyorum!!! evet Hulusi Hoca cok iyi bir hoca olabilir ama bizim gibi durumdakiler için en önemli şey laboratuarlar Başkentin embriyoloğu ve laboratuar şartları berbat.. biz ilk tüp bebek denememizi orda olduk her sey gayet güzel giderken tam transfer zamanı geldiğinde embriyo oluşmadı dediler yıkıldık sebep sorduk hiç bir cevap vermediler ve dondurulmuş bütün spermlerimizi harcadıklarını söylediler.. o kadar zor günler geçirdik ki tekrar aynı sürece girmemiz iki senemizi aldı eşim iki sene sonra tekrar kaan beyle tese oıldu ve kaan beyin de tavsiyesiyle HRS Tüp bebek merkezinde tedaviye başladık ordaki embriyolog Aykut Bey Allah bin kere razı olsun ve laboratuar sartları çok iyi benden toplanan 10 yumuırtayla 3 tane blastosist embriyo elde ettik.. ikisini taze denedik tutmadı şimdi kalan bi tane dondurduğumuz embriyomuzla 5 haftalık hamileyim inşallah Rabbim tamamına erdırsen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. azosperm cok zor bir süreç yaşamayan bilmez sorularınız olursa cevaplarım yine hayırlı akşamlar umarım yardımcı olmuşumdur...
biz de tedavisiz 2 yıl önce micro tese ameliyatı olduk sperm bulunamadı. antalyadayız. her yere gittik. genetik testler, hormonlar kromozomlar her şey normal. sebepsiz azosperm. bu zamana kadar hiç sperm bulunamadı. ameliyattan sonra klomen ve emodex kullandık sonuç yine aynı. ankarayı önerdiler. kaan aydosa testlerimizi mail attık. randevu alıp gelin dedi. daha randevu alamadık. bazı arkadaşlar müfit hocayı, bazıları tansel kaplancanı bazıları emre bakırcıoğlunu öneriyor. kafamız çok karışık. şu an biz de ne yapacağımızı inanın hiç bilmiyoruz. bilmediğimiz bir şehir. hangi doktor bize çare olacak çok zor.
Canim esine hic genetik test yapildi mi
Canim ayni tahlilleri birde mufit gunele mail at tabi istersen bilmiyorum benim esimde hormonlar genetik test hersey normaldi ama azosperm kucukken enf.gecirdigi icin kanal tikali denmisti herkes tese derken mufit bey teseye gerek kalmadan pesa ile buldu bi sansini dene derimevet her şey normal. genetikler. kromozomlar. hormonlar. ama sebepsiz azosperm dendi.
Canim ayni tahlilleri birde mufit gunele mail at tabi istersen bilmiyorum benim esimde hormonlar genetik test hersey normaldi ama azosperm kucukken enf.gecirdigi icin kanal tikali denmisti herkes tese derken mufit bey teseye gerek kalmadan pesa ile buldu bi sansini dene derim
Bitmez bitmez ama cok yorgunum beynim yorgunhayırlı, huzurlu , mutlu bir sabah olur inşallah. yine sabahın köründe başladık araştırmalara :))
Az once boyle bir yazi okudum sonra altinda gebelik cizelgesini gordum gozun aydin normal yollami olduSelam kızlar bende yeni yeni ogrenmeye başladım bu surecleri. Kim bilir neler bekliyor 6 aydır istiyoruz bebek. Ama olmadı ilk defa geçen ay Dr gittim hormon testi ve regli iken alttan bakıldı rahim vs. Ayın 16 sında ikinci randevum var smear ve progesteron bakılacak yanlış hatırlamıyorsam.esim içinde spermiyogram istendi o yapılacak. Bu arada ankaradayim. Şuanda devlete gidiyrm ilk başta burda tahliler yapılsın sorun ne ise ona göre gzl bi hekime gideriz diye düşündüm Kaan hoca olacak muhtemelen bakalım kısmet .Allah kucagimizi boş bırakmasın. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda
Teşekkürler darısı başına . Evet normal yolla oldu bende anlamadım nasıl oldu :)) Dr a gitmeye başlamıştım tahliller yapıldı işte adetin 3.gunu ve 21.gunu olan regli bekliyordum rahim filmi cektireyim diye.birde baktım adet gecikti iki gün Dr.gittim hamileyim.hic beklemiyordum rahim filmi sonrası aşılama yaptirrm diyordum inşallah sağlıklı devam eder Allahım sanada yaşatsın inşallahAz once boyle bir yazi okudum sonra altinda gebelik cizelgesini gordum gozun aydin normal yollami oldu
amin inşallah esinde sorun varmıydıTeşekkürler darısı başına . Evet normal yolla oldu bende anlamadım nasıl oldu :)) Dr a gitmeye başlamıştım tahliller yapıldı işte adetin 3.gunu ve 21.gunu olan regli bekliyordum rahim filmi cektireyim diye.birde baktım adet gecikti iki gün Dr.gittim hamileyim.hic beklemiyordum rahim filmi sonrası aşılama yaptirrm diyordum inşallah sağlıklı devam eder Allahım sanada yaşatsın inşallah
Yoktu şükürler olsunamin inşallah esinde sorun varmıydı
kaan Aydos olucak doktorum yazmışın oyuzden dedimYoktu şükürler olsun