Aynen oyle oldu ikinci defa batirdim buyuk siringayla karistirp insulin siringasiyla kalcadan deri alti vuruyum oylemiEvet hiçbir fark Yok ilacı şırıngaya çekince yavaş yavaş havasını al bir iki damla çıksın sorun degil ama hava kalırsa canı yanar
Onunlada vurabilirsin nasıl kolay geliyorsa öyle yap olur ikisideAynen oyle oldu ikinci defa batirdim buyuk siringayla karistirp insulin siringasiyla kalcadan deri alti vuruyum oylemi
Buyuk ucla hic yapamam korkarim cok batiririm diye havasini almaya korkuyorum ilac bisa gidecek diye ama bu sabah cok kotuydum 2 kolunuda acittim gozunden yas geldiOnunlada vurabilirsin nasıl kolay geliyorsa öyle yap olur ikiside
Bişey olmaz korkma eşim havasını alıyor 5 ml ama 4 ml kalıyor illa çıkıyor eşim bişey olmaz diyip hava bırakmıyor o şişlikte yapar sen insülin iğnesiyle vur en iyisiBuyuk ucla hic yapamam korkarim cok batiririm diye havasini almaya korkuyorum ilac bisa gidecek diye ama bu sabah cok kotuydum 2 kolunuda acittim gozunden yas geldi
Kalcaya ignenin ucunun hepsini batiriyimmiBişey olmaz korkma eşim havasını alıyor 5 ml ama 4 ml kalıyor illa çıkıyor eşim bişey olmaz diyip hava bırakmıyor o şişlikte yapar sen insülin iğnesiyle vur en iyisi
Yok hepsini batırmaya gerek Yok biraz batır yeter ilaç dışarı çıkmayacak kadarKalcaya ignenin ucunun hepsini batiriyimmi
Merhabalar ;arkadaşlar eşim azospermi ve klinifelter sendromu durumu var 3. tedavimiz olacak mutsuz ve umutsuzuz ankarada en iyi doktor ve tüp bebek merkezi hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum
canım eşi azospermi olupta bebeği olan cok insan var hatta güzel tedavi olursa ve tedaviye cevap verirse doğal yoldan olanlar bile var ama bunun için azospermi sebebiniz önemli ama hata yapmayın iyi bir doktor tercih edinMerhabalar ;
Ben burda yeniyim ve 1.5 yıllık evliyim.
Herkese öncelikle başarılı sonuçlar diliyorumPozitif olup olumlu bakmamız gereken bir aşamadan geçmekteyiz hepimiz.
Benimde eşim azosperm(menide hiç sperm hücresi görülmedi , defalarca yapılan spermiyogram testleri sonucu). Üroloji doktorumuz ve profesörümüzün ortak yönlendirmesiyle tüp bebek cevabını duyduk. Şuan manen hazırmıyız bizi ne gibi bir süreç bekliyor bilmiyoruz. Şaşkın ama umutluyuz.Eşi azospermi olupta tüp bebek sonucu olumlu olanlar bana yazabilir mi? Herkese sabır ve olumlu sonuçlar diliyorum.Sevgiler
Bize testislerin sağlıklı çalışmadığı söylendi.Doğal olarak ilk tedavi talep ettik ama zaman kaybı olacağını tüp bebek merkezine gitmemizi söylediler.O kadar karışık bir durum ki kim ne söylese kapılıyor insan çaresiz artık hakkımızda en hayırlısı .. peki ilaç kullanan varmı acaba tedaviye kadar en azından?canım eşi azospermi olupta bebeği olan cok insan var hatta güzel tedavi olursa ve tedaviye cevap verirse doğal yoldan olanlar bile var ama bunun için azospermi sebebiniz önemli ama hata yapmayın iyi bir doktor tercih edin
elinizde hormon tahlilleri varsa yazabilirmisin birde testis boyutları nasılBize testislerin sağlıklı çalışmadığı söylendi.Doğal olarak ilk tedavi talep ettik ama zaman kaybı olacağını tüp bebek merkezine gitmemizi söylediler.O kadar karışık bir durum ki kim ne söylese kapılıyor insan çaresiz artık hakkımızda en hayırlısı .. peki ilaç kullanan varmı acaba tedaviye kadar en azından?
Ankarada bu doktor ve bizim3.tup bebegimiz bize asla acilmaz dedilee ameliyatla bile olmaz dediler ama sonuc cok mutluyuz esimin genetik testi herseyi mevcutti biz il disindan geldigimiz icin son bir tahlil yaptirip gelmistik ve ona gore tedavimizi duzenledi bu yolda o kadar umutlarimizlar oynaniyor ki o yuzden yanlisa dusmemek adina paylastim bi yardimim olursa ne ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?