Erkek İnfertilitesi Azospermi olup Ankarada gidebileceğimiz doktor ve tüp bebek merkezi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umutolsun

umudum yine geride kaldı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.465
477
648
35
arkadaşlar eşim azospermi ve klinifelter sendromu durumu var 3. tedavimiz olacak mutsuz ve umutsuzuz ankarada en iyi doktor ve tüp bebek merkezi hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum

Benim esimde azosperm canim ama biz istanbuldayiz.bizde ne yapcagimiz konusunda cok.caresiz kaldik

ankarada kaan aydos var onu bi araştırabilirsiniz.eşim azosprmi değil burda azospermi olup iden bir çok arkadaşımız var hatta tese yaptıran. internet sitesi var iletişim bilgilerine ordan bakıp ulaşabilirsiniz[/QUOTE]

canım bizde kaan beyin hastasıydık ama aynı zamanda güzel bir tüp bebek merkezide araştırmamız gerekiyor sizce genart nasıl

arkadaşlar ne olur bişeyler yazınnnn
Merhaba, bizde Kaan hocayla tedaviye devam ediyoruz, gen art ta Aysun Baltacı ile görüştük bize güven verdi, embriyologlari ve laboratuvarlari iyi gibi zaten bizden Kaan hoca ekstra testleri gen arttan istedi demek ki güveniyor

Merhaba, bizde Kaan hocayla tedaviye devam ediyoruz, gen art ta Aysun Baltacı ile görüştük bize güven verdi, embriyologlari ve laboratuvarlari iyi gibi zaten bizden Kaan hoca ekstra testleri gen arttan istedi demek ki güveniyor
canım sizde sorun nedir aceba ne zamandır kaan beyin hastasısınız

başkent üniversitesindeki tüp bebek bölümünümü öneriyorsunuz sizde sorun neydi aceba
Oneri olarak anlamayin lutfen bende sizin gibi arastirip ta oyle buldumhenuz gitmek kismet olmadi regl gunumu bekliyorum gitmek icin.esimin ileri hizli spermi 0 .banada en son gittigim doktor fsh ve prolaktin yuksek dediler

Oneri olarak anlamayin lutfen bende sizin gibi arastirip ta oyle buldumhenuz gitmek kismet olmadi regl gunumu bekliyorum gitmek icin.esimin ileri hizli spermi 0 .banada en son gittigim doktor fsh ve prolaktin yuksek dediler
hayırlısı bizde henüz karar veremedik rabbim hayırlı merkezlerle karşılaştırsın inşallah

hayırlısı bizde henüz karar veremedik rabbim hayırlı merkezlerle karşılaştırsın inşallah
merhabalar benim eşimde azosperm sebepsiz gibi görünüyor yani hormonlar , genetik vs her sey normal ama çıkış yok.. kaan beyin hastasıydık iki kez tese olduk ikisinde de spermlerimiz çıktı çok şükür. arkadaşlar yanlış anlamazsanız (eski yazılamı da okursanız nasıl zorlu yollardan geçtiğimizi görürsünüz zaten) kesinlikle Başkenti önermiyorum!!! evet Hulusi Hoca cok iyi bir hoca olabilir ama bizim gibi durumdakiler için en önemli şey laboratuarlar Başkentin embriyoloğu ve laboratuar şartları berbat.. biz ilk tüp bebek denememizi orda olduk her sey gayet güzel giderken tam transfer zamanı geldiğinde embriyo oluşmadı dediler yıkıldık sebep sorduk hiç bir cevap vermediler ve dondurulmuş bütün spermlerimizi harcadıklarını söylediler.. o kadar zor günler geçirdik ki tekrar aynı sürece girmemiz iki senemizi aldı eşim iki sene sonra tekrar kaan beyle tese oıldu ve kaan beyin de tavsiyesiyle HRS Tüp bebek merkezinde tedaviye başladık ordaki embriyolog Aykut Bey Allah bin kere razı olsun ve laboratuar sartları çok iyi benden toplanan 10 yumuırtayla 3 tane blastosist embriyo elde ettik.. ikisini taze denedik tutmadı şimdi kalan bi tane dondurduğumuz embriyomuzla 5 haftalık hamileyim inşallah Rabbim tamamına erdırsen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. azosperm cok zor bir süreç yaşamayan bilmez sorularınız olursa cevaplarım yine hayırlı akşamlar umarım yardımcı olmuşumdur...

nasıl mutlu oldum sizin adınıza.sağlıkla kucağınızı alın. Rabbim bizlere de yaşatır inşallah. bizim de herşey normal ama sperm yok. antalyadayız neresi varsa gittik. ameliyat da oldu eşim. ama ameliyat öncesi ilaç bile vermediler . tabi sonuç sıfır. yine bir şey bulunamadı çok zor zamanlar geçirdik. bu işin iyileri ankarada dediler. ben de ankarada iyi bir doktor araştırıyorum. kaan aydosu mu öneriyorsunuz? nasıl oldu ücreti ne kadar, ilaç bitkisel kür birşeyler kullandınız mı detaylı anlatabilir misiniz ?

Ankara da kaan aydos en iyidir hatta turkiyede ki en iyi andrologtur.. muayene ucreti 450 lira idi en son ama randevu alabilmek biraz zorludur en erken randevu tarihini 3 ay falan sonraya atarlar siz randevunuzu aldiktan sonra mail adresine durumunuzu anlatan ve sonuclarinizin oldugu bi mail atin internette var sayfasi zaten.. avikcasi ilk teseden once bitkisel bisey kullanmadik esim o zamanlar cok tersti kabullenmesi zaman aldi zor psikolojiker bunlar yasayan bilir ikinci teseden once kaan aydos bir takim igneler verdi ikincisinde daha cok sperm elde edildi zaten.. ilk tesedeki spermleri malesef baskent hastanesi yuzunden kaybettik ikincisinde ankara da hrs tup bebek kliginde esim tese olurken (kaan aydos tarafindan) benden de yumurta toplandi sonra taze embriyolarla yapilan tup bebegimiz tutmafi kasim 9da dondurulmus bi tane embriyoyla denedik simdi bu pozitif gorunuyo elhamdulillah Rabbim sonuna kadar gotursun kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkesle.. bu arada bitkisel kur olarak da bizimle ayni durumda olan bi tanidigimizin hic bir tedaviye gerek kalmadan bebek sahibi oldugunu duyduk antepte bir dukkanda ondan getirttik simdi esim ondan da kullaniyo isterseniz size ozelden numarisini falan verebilirim sabah aksam kullandigi bir kur var en azindan tese olmadan onu kullansin esiniz mutlaka biz 400 tlye getirttik..

A bu arada birde istanbul sisli memorial da semra kahraman ve ekibi icin harikalar cikiriyolar diyorlar isterseniz bir arastirin bize ankara yakin oldugu icin ankara tercih etmistik size hangisi uygun olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…