AZOSPERMİ OLANLAR UMUDUNUZU KAYBETMEYİN

Benim opu 1 hafta gecti yeni ywni kendime geliyorum acilkerden cikamadim degerlerim alt üst olmus biraz enfeksiyon çıktı kanda baya yıprandım 22 yi duyuncada çok şaşırdım
Yok ben de ağrı oldu ama öyle çok dayanamiyck kadar değildi hatta opudan geldiğim akşam konserve yaptm gece saat 2 de bitti işim öyle uyudum.Sadece opudan ağrım çoktu oda doktorm yumurtalarn büyüdüğü için oluyor dedi opudan iki üç gün sonra geçicek dedi öylede oldu

Yok morfoloji 0 olanlarında oluyo okudum öyle hasta çok zaten kalitesiz demek morfoloji güzel değil demek sizin nasıl morfoloji ne dediler. Emriyo hakkındada hiçbir bilgi verilmedi dondurduk dediler bu bilmiyorum.22 yumurta mi neden o kadar çok topladilar sonucta eşinizin durumu ortada ben 12 yi bile fazla buldum
İşte hiç morfoloji falan öyle bilgi vermediler.Tek embriyo oluştuğu için doktor dediki sadece spermde suçu aramayalm senin yumurtalarn de beni şaşırttı çok kaliteli değilmiş.Düşünsene 22 taneden 10 taneyi işleme aldilar.Ama insallah ikinci denemeye kendimi iki üç ay öncesi hazırliycam beslenme olarak özellikle,yumurta kalitesi için elimden geleni yapıcam gerisi takdiri ilahi

Arkadaşlar bu konuşmaya devam edelim. Eşim Azospermi çıktı yarın bi kere daha sperm testi verecek o da sıfır çıkarsa kesinleşecek durum. Sizde gelişmeler var mı

Arkadaşlar bu konuşmaya devam edelim. Eşim Azospermi çıktı yarın bi kere daha sperm testi verecek o da sıfır çıkarsa kesinleşecek durum. Sizde gelişmeler var mı
uzulme canım tedavinizin peşinden gidin gücünüz yettiğince.Biz şuan maddi olarak hazirlaniyorz dondurulmş spermimiz var onunla bir deneme yapıcaz insallah

X