Erkek İnfertilitesi Azospermi hakkında tecrübeler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ilk azospermi sonucunu alir almaz Çapa infertilite ve andoloji den ayni gune randevu aldik. Infertiliteye azospermi diyince islemleri hizlandirdi. (Normalde yumurta takibi vb surecleri ile basliyorlar) direk genetik testi istedi. Varikosel de vardi ama genetik testinden azfc oldugunu ogrenmek tedavi sureclerindeki kararlarimizda nokta atisi yapabilmemize ve beklentilerimizi dogru yonlendirmemize sebep oldu. Ozellikle istanbulda olan herkese capa da genetik testine gitmesini oneriri.

SLM KIZLAR DÜN bahceci tüp bebek merkezini aradım eşim ameliyat sonra kendini baya toparladı kollarını sıvadı hadi başlayalım tekrar dedi dr konuştum 1 ay daha bekliyelim biraz daha toparlansın azo sperm i olan kısılerde ameliyat üzüntu stres daha da azaltabiliyormus sper mi
26/12/2018 de başlayacağim insallah

iyi günler arkadaşlar bizde sizinle aynı soruna sahibiz yeni öğrendik hastane gittk bize tüp bebek dediler ama eşime testler dışında birsey yapmadılar. hastaneye tam güvenemiyorum. genetik faktör mu yada tıkanıklık mı var doktor net birşey soylemedi. kafam karışık durumda uyltrasyona falan göndermedi bizi.

Merhab arkadaslar eşimde mırfolojı hateket sıkıntısı var celalettın peru ınhıbın b ıstedı bu hangı hastanelerde verılıyor ucretsiz

Meghaba celalettın beyden memnun kaldınız. I

2 ay sonraya gün veriliyor.Siz nasıl aldınız doktor mu hızlandırdı işi

2 ay sonraya gün veriliyor.Siz nasıl aldınız doktor mu hızlandırdı işi
Internette 20.00 da birkacgun sonrasi icin randevu sistemi aciliyor. Esimle iki koldan sayfayi yenileyerek ilk denemede randevu almayi basardik. Tanidik fln yok. Randevular 5 dk da doluyor ama biz sorun yasamadik. Simdi sistemi degistirler mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…