- 24 Eylül 2017
- 751
- 730
- 103
- 31
- Konu Sahibi halide1212
-
Canım bi iki gün tahlil ve muayene ilaçları alma halloluyo yani iki gün olsa iyi olur hoca üç aylık tedavi veriyo üç ayda bir çağırıyo sanırım bizim ilaçlaro felan üç aylık yazdırdıcanımmm aminnn isteyen herkese çok dua ediyorum çokkk peki istanbula gittiğimizde ortalama süreç ne kadar oluyo kaç günde tedavi başlıo ve ne kadar arayla gidilio iş durumunda dolayı soruyorm cnm
İlaçlar için devlet raporu çıkarabildnz mi peki cnm verdiğin bilgiler için çok sağolasınCanım bi iki gün tahlil ve muayene ilaçları alma halloluyo yani iki gün olsa iyi olur hoca üç aylık tedavi veriyo üç ayda bir çağırıyo sanırım bizim ilaçlaro felan üç aylık yazdırdı
anladım cnm bitkisel olarak saraçoğlunun kürlerini önerio yoksa arı sütü poleni gibi şeyler mi var cnm tedavideRica ederim canım çıkardı sanırım hoca çünkü eczacı kullandığımız iğnelerin normalde çok pahalı oldugunu sölemişti eşime devlet karsılıyo dedi vitamin olanlaro sanırım karsılamıo birde bitkiseller var onlarıda karsılamıyo bin lira tutuyo yaklasık 3aylık ilaçlar tabi verdiği sete görede değişebilir yaklasık bu civarlarda
Anlaştıgı bi yer varmış onlar hazırlıo canım ecxane verio hepsinianladım cnm bitkisel olarak saraçoğlunun kürlerini önerio yoksa arı sütü poleni gibi şeyler mi var cnm tedavide
çok teşekkür ederim cnmAyrıntılı sperm testi istediği için hoca muayene ücreti birde o sperm testi bulundugu hastaneyede biz ücret ödemiştik toplam 650felandı sanırım
Rica ederim canım dua et yeterçok teşekkür ederim cnm
Yagmur arkadasim merhaba Oncelikle Allahu teala acil sifalar versin insallah tez zamanda ugrasmalarinizin karsiligini alir hayirli bir evlat sahibi olursunuz msj lariniza bakmaya basladim ilk yazdigim msj dan sonra bir sorum daha olacak size ultrasonu devlet hastanesi yapiyor mu peki carsamba gunune randevu aldik devlet hastanesinden hormon testlerini yaptirmak icin ardindan Celalettun Peru hoca dan randevu almayi dusunuyoruz eger yapilmiyorsa onden baska bir yerden yaptirsak mi diye sormak istedim size tesekkur ederim simdidentıkanıklık makattan girilerek yapılan bir ultrasonla anlaşıldı inhibin b hastaneler yapıyor
zeynepcim önce eşin devlet hastanesinde bir ürologa gidecek. yada dahiliyeye. ordaki hoca bütün kan testlerini yazar ,ultrasonları ister. tabi bunun için tanıdık bir hoca olmasında fayda var. gittiğiniz doktora durumu anlatın zaten genelde yardımcı oluyorlar. hocanın yanına gitmeden önce ; FSH ,LH, TESTESTERON,E2,PRL ve standart kan testlerini yaptırın. testis ultrasonu ,beyin mr ı ve ,tıkanıklık testlerini yaptırın. bunları dısarda yaptırsa 1-1,5 milyar para gider nerden baksan.Yagmur arkadasim merhaba Oncelikle Allahu teala acil sifalar versin insallah tez zamanda ugrasmalarinizin karsiligini alir hayirli bir evlat sahibi olursunuz msj lariniza bakmaya basladim ilk yazdigim msj dan sonra bir sorum daha olacak size ultrasonu devlet hastanesi yapiyor mu peki carsamba gunune randevu aldik devlet hastanesinden hormon testlerini yaptirmak icin ardindan Celalettun Peru hoca dan randevu almayi dusunuyoruz eger yapilmiyorsa onden baska bir yerden yaptirsak mi diye sormak istedim size tesekkur ederim simdiden
Canım bizde cp de 4. Aydayız ilk gittiğimizde %2 germ vardı üç ay sonunda o germde yok oldu tamamen sıfır ama bu seferki gidişinde eşim doppler felanda çektirmişti tıkanıklıkmış sanırım iki yerde tıkanıklık var demiş doktorMerhabalar kızlar nasılsınız tedaviler nasıl gidiyor. Çalışma hayatı yüzünden takip etmeye çalışıyorum ama sürekli bakamıyorum kk ye. Biz bu ay 9.ayımızı doldurduk tedavide ve geçen hafta celalettin hocanın yanına gittik ilerleme var çok yavaş olsa da ilk gittiğimizde sadece %2 spermatid varken şimdi %13 ve elogne spermatid stage I yavaş yavas çıkmaya başlamış. Yolumuz uzun daha farkındayım ama sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerlerde nasıl ilerlemeler?
Merhabalar kızlar nasılsınız tedaviler nasıl gidiyor. Çalışma hayatı yüzünden takip etmeye çalışıyorum ama sürekli bakamıyorum kk ye. Biz bu ay 9.ayımızı doldurduk tedavide ve geçen hafta celalettin hocanın yanına gittik ilerleme var çok yavaş olsa da ilk gittiğimizde sadece %2 spermatid varken şimdi %13 ve elogne spermatid stage I yavaş yavas çıkmaya başlamış. Yolumuz uzun daha farkındayım ama sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerlerde nasıl ilerlemeler?
Tıkanıklık için ne verdi celalettin hoca ?masaj falan dedimi ?Canım bizde cp de 4. Aydayız ilk gittiğimizde %2 germ vardı üç ay sonunda o germde yok oldu tamamen sıfır ama bu seferki gidişinde eşim doppler felanda çektirmişti tıkanıklıkmış sanırım iki yerde tıkanıklık var demiş doktor
Yok canım 4çay ve toz karışımı verdi bursadan biri varmış bi formülü varmış onu ara ondan istet dedi bide kastamonu siyah sarımsak varmış kırtorun diye ondan al ye dedi masaj felan demedi ama ben bide sülük felan yaptırsak mı diyorumTıkanıklık için ne verdi celalettin hoca ?masaj falan dedimi ?
Benim eşim hacamat yaptırdı sülükte yaptırcak faydası olursa yazarım burdanYok canım 4çay ve toz karışımı verdi bursadan biri varmış bi formülü varmış onu ara ondan istet dedi bide kastamonu siyah sarımsak varmış kırtorun diye ondan al ye dedi masaj felan demedi ama ben bide sülük felan yaptırsak mı diyorum
Olur canım hacamatı bilmiyorum ama sülük faydası olur gibime geliyo bizim burdan bir hoca da tavsiye etmişti hacamatı hatta bursadan birisini önermiş bu durunda olup sonuç almış bikaç kişi varmış zararı olacağını zaten düşünmüyorum. Hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsınız :)Benim eşim hacamat yaptırdı sülükte yaptırcak faydası olursa yazarım burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?