Erkek İnfertilitesi Azosperm ve FSH yuksekligi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba üzerinden uzun zaman geçmiş ama bende yazmak istedm bizimde azosperm var bütün testler normal çktı sadece fsh yüksek 45 çktı doktor 3 veya 6 ay ilaç tedavisi uygulayalım belki kendiliğinden sperm çıkışı olur dedi choriomon 5000 ve progeny m verdi ilaç ve iğne olarak aranızda bu şeklde fsh yüksekliği olup faydasını gmren oldumu ameliyat olmadan sonuç alan varmı

merhaba bizimde fsh 39 du iğne tedavisinin 3. ayindayiz choriomonla hormonlar ilk aydan istenilen seviyeye ulaştı. sperm tahlili yaptırmadık henüz

Ne zaman yaptıracaksınız peki? Doktorunuz sperm çıkışı olur demişmiydi? Hangi doktora gidiyosunuz? Çok soru sordum hakkınızı helal edin ama insan bu sayfalarda aynı durumda olan kişilerke konuşunca gerçekten rahatlıyo

eşi testis torsiyonu ameliyatı olup çocuk sahibi olanlar var mı arkadaslar sayı ve hareketlilik düşük yardım

Eşim testis torsiyonu ameliyatı geçirdiğinden dolayı. Umarım sizin ilaç ile tedaviniz olur bebek sahibi olursunuz umut her şekilde var inşallah hayırlısıysa olsun diyorum bende hep inşallah isteyen herkesin olur
benim eşimde testis torsiyonu ameliyatı oldu azosperm denilmedi siz sonuç alabildiniz mi çocuğunuz oldu mu

fsh yüksek testesteron düşük olupta tese ameliyatında sprem bulunan oldu mu?
Lütfen teseyi son çare olarak düşünün bulunmazsa hayal kırıklığı yaşıyorsunuz ve en azından rosi olan bi yerde tese olun bizim dağ yüksekti testo cok düşük olmasa da düşüktü iğneyle normale döndü bu arada sebepsiz azo. Ama olgun sperm bulunamadı round spermatid cıktı

Cevabın için çok teşekkür ederim cnm. Zaten ameliyatdan yana değiliz. En azından olgun sprem olup olmadığına baktıralım diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…