Erkek İnfertilitesi Azosperm ve FSH yuksekligi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet siz nerede yaptırıyorsunuz
Biz yurtdısındayız ondan burda sadece bir spermogram yaptık ve sonuc öyle cıkınca sok olduk simdi türkiye gelince hepsini yapmak istedik cünkü bizi ciddi anlamda bu sonuç sok etti bidaha tahlil bisi yapmadık elimizde sadece spermogram sonucu var

Anladım hayırlısı olur inşallah. Sizin spermogram sonucunuz ne çıktı

Bizde spermogramda sıfır cıktı ama meni volüm diğerleri hepsi normal di . Sonucta azospermi yazıyordu şok olduk .. sizin hangi nedene bağlı azospermi ?
Eşim testis torsiyonu ameliyatı geçirdiğinden dolayı. Umarım sizin ilaç ile tedaviniz olur bebek sahibi olursunuz umut her şekilde var inşallah hayırlısıysa olsun diyorum bende hep inşallah isteyen herkesin olur

Merhaba bizdede FSH yüksek ama tesede sperm bulunamadı bitkisel tedavide işe yaramadı masalesef

arkadaslar soyledimi bilniyorum fsh i dusurmeye testere disli aslan pencesi bire bir bi arastir bence faydasini gorursun Allahin izniyle

Bizimde fsh yüksek 21 bir haftadır aslanpencesi çayı içiyoruz 3 ocakta test yaptiracaz bakalim nasıl çıkacak sonuç..

Arkadaşlar azosperm de sperm bulundu diyelim, yumurta toplandı embriyo oluşturuldu. Sizde dondurulması mı iyi yoksa hemen mi enjekte edilmeli.?

Kactan kaca dustu aceba ve ne kadar surede ve ne yaptiniz aceba
Yani çok bi düşme olmadi fsh 21.6 eskiden..simdi 20ye düştü ama bunda aslanpencesi çayının etkisi varmi bilmiyorum. .yeme alışkanlığımizi değiştirdik artık yeşillik ağırlıklı besleniyoruz bazir gida tuketmiyoruz..bide pal polen propolis karışımı tüketti eşim..Havuç ve ısırgan çok kullandik..testosteronu eskiden 8di şimdi 11 oldu..beslenme çok önemli..sizde sorun neki sadece fsh mi yüksek. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…