Evet bizde fsh cok yuksek 52 lerde 2 haftay oldu bizde maca ya birde gingseng kullanmaya basladik iki hafta sonra doktorumuz var insallah bi faydasi olurYani çok bi düşme olmadi fsh 21.6 eskiden..simdi 20ye düştü ama bunda aslanpencesi çayının etkisi varmi bilmiyorum. .yeme alışkanlığımizi değiştirdik artık yeşillik ağırlıklı besleniyoruz bazir gida tuketmiyoruz..bide pal polen propolis karışımı tüketti eşim..Havuç ve ısırgan çok kullandik..testosteronu eskiden 8di şimdi 11 oldu..beslenme çok önemli..sizde sorun neki sadece fsh mi yüksek. .
Genetik testlerinizi yaptirdinz mi yüksek olmasında biraz genetik de sebep olabiliyor...bide doktorunuz kim?Evet bizde fsh cok yuksek 52 lerde 2 haftay oldu bizde maca ya birde gingseng kullanmaya basladik iki hafta sonra doktorumuz var insallah bi faydasi olur
Biz genetik yaptirmadik biz kaan aydosa gittik ama ben yurt disinda yasiyorum burdada yaptirmadik ne gibi sebeb meselaGenetik testlerinizi yaptirdinz mi yüksek olmasında biraz genetik de sebep olabiliyor...bide doktorunuz kim?
Doktor daha iyi bilir ne desem boş şimdi iki test var genetik onlarin yapılması gerekiyor belki aileden gelen biseydir yada kromozon sayisindan kaynaklı sorundur..bunlar fsh yüksek olmasına sebep oluyor yada hiç birşey yoktur hormonlardan kaynakli sorundur..kaan bey gittiginzde bilgi verir size..Biz genetik yaptirmadik biz kaan aydosa gittik ama ben yurt disinda yasiyorum burdada yaptirmadik ne gibi sebeb mesela
Isırgan ve havucu biz de deniyoruz. İnşallah faydasını görürüz. Havuç günde kaç tane tüketiyor eşiniz?Yani çok bi düşme olmadi fsh 21.6 eskiden..simdi 20ye düştü ama bunda aslanpencesi çayının etkisi varmi bilmiyorum. .yeme alışkanlığımizi değiştirdik artık yeşillik ağırlıklı besleniyoruz bazir gida tuketmiyoruz..bide pal polen propolis karışımı tüketti eşim..Havuç ve ısırgan çok kullandik..testosteronu eskiden 8di şimdi 11 oldu..beslenme çok önemli..sizde sorun neki sadece fsh mi yüksek. .
Günde iki tane falan yiyor bazen yemiyor havuç suyu sıkıyoruz bir cay bardağı icine az zeytinyağı koyarak ..Isırgan ve havucu biz de deniyoruz. İnşallah faydasını görürüz. Havuç günde kaç tane tüketiyor eşiniz?
Bizimki de çok istekli yemiyor aynı dediğiniz gibi 2-3 tane. Suyu da faydalı olur mu acaba yoksa posasını mı tüketmesi gerekir?Günde iki tane falan yiyor bazen yemiyor havuç suyu sıkıyoruz bir cay bardağı icine az zeytinyağı koyarak ..
Benim bildiğim suyu daha faydalı ama farketmez tüketsinlerde nasıl olursa olsunBizimki de çok istekli yemiyor aynı dediğiniz gibi 2-3 tane. Suyu da faydalı olur mu acaba yoksa posasını mı tüketmesi gerekir?
Suyu ise çok daha kolay tüketmek. Valla her gece havuç soymaktan bi hal oldum. Erkekler çocuk gibiler, önüne koymayınca yemiyor :)Benim bildiğim suyu daha faydalı ama farketmez tüketsinlerde nasıl olursa olsun
Geçmiş olsun allah hepimizin yardımcısı olsun..hangi dr tedavi görüyorsunuz? Bize kendi doktorumuz incir ve çakşır tüketmek prolaktini arttırır testosteronu baskılar dedi..hormonlar normale dönünce tüketime baslanacakmis..siz yinede bi kendi doktorunuza danışın..Merhaba benim esimde azosperm aralık ayında öğrendik hayatimizin en zor günüydü o kara gün o anı unutmam mümkün değil.1 buçuk yıllık evliyim bi şeylerin ters gittiği içime doğuyordu artik hep kendimden biliyordum pko dan dolayı.Ne yapacağımızı bilmiyorduk araştırma hastanesine gidip araştırdık Eşimde sol 3 evrede varikosel de cıktı hormon testinde fsh 39 lh 15 lerde yuksek cıktı digerleri normaldi genetik testi icin 1 ay bekledik sonuç temiz cıktı. Genetik sonucunu beklemeden eşim varikosel ameliyati oldu 1 ay ı tamamladık. Hormon icin tedaviye henüz başlamadık bazı doktorlar bize hormonlara bi sey yapamayacaklarını söylediler araştırınca gördüm tedavi mümkünmüş bitkisel olarak zeytinyağı incir ve çakşır tozu bal karışımı yapıyoruz umarım sifa olur.
Kalbinizden gecen ne varsa bu gece başlangıcı olsun.. Vermeyecek olsaydı istemeyi vermezdi. Allah her şeyin hayırlısını versin..
Geçmiş olsun allah hepimizin yardımcısı olsun..hangi dr tedavi görüyorsunuz? Bize kendi doktorumuz incir ve çakşır tüketmek prolaktini arttırır testosteronu baskılar dedi..hormonlar normale dönünce tüketime baslanacakmis..siz yinede bi kendi doktorunuza danışın..
Cnm bizmde 15 fsh yuksekmi cok 15 ken tup bebek yapilirmiMerhaba arkadaşlar esimde azosperm var .2 .CÜ çocuk için tedaviye başlayacaz nişanın 20sinde Kaan Aydos la randevumuz var gelmeden önce yaptırın diye mailden birkaç test yaptırın dedi bizde yaptırdık eşimin FSH 22 çıkmış yüksek galiba düşürmek için bitkisel ne onerirsiniz
Cnm Benim esimde 21ken tesede bulunduCnm bizmde 15 fsh yuksekmi cok 15 ken tup bebek yapilirmi
Ozamn tup bebek.yaplr demi.cnmCnm Benim esimde 21ken tesede bulundu
Ewt cnm var bzde.sperm.sizinn yapildi.tup bebk cnmSizde Sperm var galiba bizim azospermdi TSE ameliyatında bulundu tup bebek yapılıyor cnm Dr aksi biseydemediyse
Sebebi arastAralık ayindaki tup bebek negatıf oldu cnm.buay tekrar basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?