Erkek İnfertilitesi Azosperm ve FSH yuksekligi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Meleekk3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
302
255
33
38
Merhaba arkadaşlar esimde azosperm var .2 .CÜ çocuk için tedaviye başlayacaz nişanın 20sinde Kaan Aydos la randevumuz var gelmeden önce yaptırın diye mailden birkaç test yaptırın dedi bizde yaptırdık eşimin FSH 22 çıkmış yüksek galiba düşürmek için bitkisel ne onerirsiniz

Merhaba bu konuyu bilmiyorum .ama benim esimde azosperm ne guzel birincisi olmuş allah bagislasin. Nerse tedavi oldunuz doktorunuzdan memnun miusnuz. Anlatir misiniz süreci

Merhaba cnm amin Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği..Biz Kaan Aydos muane olmuştuk .Ankara cebeci tıp fakültesindeydi Ozaman ..Mikro tese öncesi eşim ilaç kullandı her seferinde 4.u denemede tuttu bizim ..Bence önemli olan azospermde sabır inancı kaybetmemek önemli .Her olumsuz sknucta olsun dedik tekrar deneyeceğim pes etmek yok çok şükür rabbim nasip etti ..Şimdide kardeş için uğraşıyoruz..Kaan beyden biz hep memnun kaldık işinin ehli bı doktor diye dusunuyorum

Allah bagislasin. Ins rabbim 2.de nasip eder. Bizde yeni baslayacagiz.. Urolog olarak irfan ozcani duyduk elazığ da arastirma hastasensinde.ama tup bebek merkezine guvenmedim biraz. Cunku galiba ürolog. Kadar emriyolog da cok önemli kadin dogumcu. Kaliteli secme zarar vermeme konusinda. Allah bizde nasip etsin. .ins. Sizede kardesi

Amin inşallah cnm .. evet embriyolog merkez falanda önemli diye biliyorum ..Allah yardımcınuz olsun inşallah herşey gönlünüzce olur

Merhaba Melek Hanım, 2. Çocuk için olumlu sonuç alabildiniz mi?

Çok sevindim hangi ilacı kullandınız

Merhabalara arkadaşım
İnşallah rabbim 2 evladınızı da nasip eder çok sevindim sizin adınıza
Acaba sizin azo sebebiniz neydi?

Merhaba sizin adınıza cok mutlu oldum rabbim bizede nasip etsin olumlu sonuclar bende ağlamaktan perişan bir haldeyim son 3 gündür yeni öğrendim ve soku atlatamıyorum elimde sadece spermogram sonucu ve sıfır sperm görüldü var baska bisi yaptırmadık bu ay sonu yaptıracağız ve ne olucak diye düşünmek yıpratıyor.. tese ameliyatı zor ve sonrası sıkıntılımı diye merak ettim paylaşırsanız çok sevinirim sevgiler

Merhaba benim eşi
mde mikro tese ameliyatı oldu on gün kadar oluyor malesef sonuç olumsuz.

Merhaba, Micro tese öncesi ilaç tedavisi uygulandı mı?
Uygulandı 6 ay kadar corrıomon tam doğru yazamamış olabilirim adını koryomon diye okunuyor. Ama benim eşim fsh 135 idi 73 e düştü ama zaten yine çok yüksek bi rakam yüzde bir şansımız var diyordu zaten yine de denedim

Peki fsh hormonu okadar yüksek iken bişey hissediyormuydu belirtisi varmı aceba biz daha hormon tetkiklerini yapmadık ne olduğunu bilmiyoruz ? Ondan merak ettim

Yeniyimm yazdım size ama görüomusunuz bilemedim siz kime 6 ay tedavi oldunuz ?

Hayır bu ilacın hayata yansıyan herhangi bişeyi yok yani kan testi yapmadan anlaşılacak bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…