Ogle bende arıyorum üretim yapilmiyormus bu 2 inci iğne değişimÇok aradım. Tek tek eczanelere telefon ettim. 2 iğne vardı. Birini şehrin bir ucunda diğerini bir ucunda buldum. Muadilleri de olur demişti doktor. Bir merifert bir de fostimon buldum aldım.
İnşallah en kısa zamanda çözülür sorun. Biz de ararken eczacılar zam gelecek o yüzden ilaç yok piyasada demişlerdi.Ogle bende arıyorum üretim yapilmiyormus bu 2 inci iğne değişim
Merhaba. Bizim hem ilaç hem de takviye baya yoğun. Klomen, trental, meriofert, D vitamini, mucocit ve zinco hap olarak kullandıklarımız. Bitkisel olarak macun, polen, 3 farklı bitki çayı kullanıyoruz. Tabi hepsini doktorumuz söyledi.Kızlar hangi ilaçları kullanıyor eşiniz ? Hangi takviyeler veriyorsunuz ?
Biz de klomen menupin nutfeks bal polen karışımı omega 3 kullanıyoruz doktor kontrolunde. Sizin neyden kaynaklı azosperm ?Siz neler kullanıyorsunuz?
Bizim de teşhis koyulali 2 ay oldu. Genetik temiz herhangi delasyon yok azosperm yapabilecek. Hormonlar normal Tıkanıklik yok Nedeni belirsiz bizim de.Şu an için kaynağı belli değil. 1 ay oldu teşhis konulanı. Hormonlar normal, tıkanıklıkla ilgili bir şey demedi doktor. Testislere de normal dedi. Genetik çıkmadı daha. Sizin kaynağı belli mi?
hangı doktora gidiyorsunuz ?Şu an için kaynağı belli değil. 1 ay oldu teşhis konulanı. Hormonlar normal, tıkanıklıkla ilgili bir şey demedi doktor. Testislere de normal dedi. Genetik çıkmadı daha. Sizin kaynağı belli mi?
Gaziantep te Murat Mermerkaya. Siz?hangı doktora gidiyorsunuz ?
İstanbul bülent erolGaziantep te Murat Mermerkaya. Siz?
İnşallah doktorlarımız şifa olur bizlereİstanbul bülent erol
Tıkanıklıkta tese de sperm bulunma ihtimali yüksek şanslı gruptansınız o zaman kuzumBizimde suan dediklerine göre genetik temiz çıktı ma biz tikanikliktan supheleniyoruz bizde sperm ml 0.5 cikiyor
Yani umarım oyledirTıkanıklıkta tese de sperm bulunma ihtimali yüksek şanslı gruptansınız o zaman kuzum
Hangi doktora gittiniz acaba ?Merhaba kızlar eşim benim hipogonadizm hastasıydı nisanda sadece 1 adet sperm çıkışı vardı 3 aylık ilaç kullanımı sonrası 9 milyona ulaştıkallahın izniyle bu ay addet döneminde doktorumuzla tüp bebek sürecine başlıyacağız. Ama tek birşeyi merak ediyorum acaba yine aynı çıkış gözükür mü yani benden yumurta toplanırlken ondan alınan spermiyogram testünde 9 milyon olur mu sperm sayısı siz nasıl bir yol izlediniz tüp bebek tedavisinde
Samsun medical park gittiğimiz hastane üroloji dr. Abdullah açıkgöz çok iyi bir doktor tüp bebeği ise tayfun hocayla devam edeceğizHangi doktora gittiniz acaba ?
9 milyon sperm varsa normal gebelik neden dusunmuyosunuzSamsun medical park gittiğimiz hastane üroloji dr. Abdullah açıkgöz çok iyi bir doktor tüp bebeği ise tayfun hocayla devam edeceğiz
Her testin sonucunda aynı sperm çıkışı gözlenmiyor bu hafta içi tekrar test vericez. Zaten %50 sı hareketli çıktı bu sefer nasil çıkar bilmiyoruz. Doktorumuzla ilerliyoruz belki aşılama olur belki tüp bebek duruma göre değişecek ama normal gebelik için beklemek gerekiyor bizde pek beklemek istemiyoruz9 milyon sperm varsa normal gebelik neden dusunmuyosunuz