- 29 Haziran 2022
- 83
- 28
- 34
Yok lilyum. Oradan da anlayan çıkmadı. Hastanenin raporunu alınca belli olacak herhalde.Dur bakalım. Whatsappta azosperm olanların bir grubu var. Oraya sordum. Sana yazarım hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok lilyum. Oradan da anlayan çıkmadı. Hastanenin raporunu alınca belli olacak herhalde.Dur bakalım. Whatsappta azosperm olanların bir grubu var. Oraya sordum. Sana yazarım hemen.
Galiba canım çok merak ediyorumYok lilyum. Oradan da anlayan çıkmadı. Hastanenin raporunu alınca belli olacak herhalde.
Sonucu alınca hemen yaz. Merakta bırakma. İnşallah güzel olacak.Galiba canım çok merak ediyorum
Bitkisel destek ne kullanıyorsunuzHormonlarla ilgili bir sıkıntı yok. Varikosel de yok. Genetik test 1 ay sonra belli olacak. Şimdilik kaynağını bilmiyoruz. Ama tedaviye başladık. Merional iğne ve klomen ile trental adlı hapları kullanıyor. Bir de bitkisel destek. Sizin eşiniz de mi azosperm?
Macun ile çakşır, ısırgan otu ve çoban çökerten çayları içiyor eşim.Bitkisel destek ne kullanıyorsunuz
Bademcim ne yaptınız siz doktora tekrar gittiniz mi?bugün eşim sonucunu doktora göstermişYok lilyum. Oradan da anlayan çıkmadı. Hastanenin raporunu alınca belli olacak herhalde.
En son sana yazdığımdan beri gitmedik. 26 eylülde gideceğiz bir daha. Sizin sonuç nasıl? İyi haberler vardır inşallah.Bademcim ne yaptınız siz doktora tekrar gittiniz mi?bugün eşim sonucunu doktora göstermiş
Evet dün eşim görevden fırsat bulup gitmiş.eski sonuca göre çok çok iyi olmasa da iyi demiş en azından artık ölü cansız hücre yok demiş canlı sperm çıkışı olmuş demiş 2 aylık daha vitamin ve klomene devam et 2 ay sonra sperm testi yenilecek demiş.eğer aşılama için gerekli sayıya ulaşamazsak tüp bebeğe başlarız demiş.bu sonuç sizin için çok iyi en azından artık tese iptal olsa bile enjeksiyonla canlı spermlere ulaşacağımız kesin demişEn son sana yazdığımdan beri gitmedik. 26 eylülde gideceğiz bir daha. Sizin sonuç nasıl? İyi haberler vardır inşallah.
Yaa çok sevindim. Gözün Aydın. İnşallah sağlıkla kucağına al en kısa zamanda bebeğiniEvet dün eşim görevden fırsat bulup gitmiş.eski sonuca göre çok çok iyi olmasa da iyi demiş en azından artık ölü cansız hücre yok demiş canlı sperm çıkışı olmuş demiş 2 aylık daha vitamin ve klomene devam et 2 ay sonra sperm testi yenilecek demiş.eğer aşılama için gerekli sayıya ulaşamazsak tüp bebeğe başlarız demiş.bu sonuç sizin için çok iyi en azından artık tese iptal olsa bile enjeksiyonla canlı spermlere ulaşacağımız kesin demiş
İnşallah ama hala benim hiiiiç umudum yok psikolojim bozuldu çünküYaa çok sevindim. Gözün Aydın. İnşallah sağlıkla kucağına al en kısa zamanda bebeğini
Yaa ne güzel haberler almışsın daha ne olumsuz düşünüyorsun. Stres çok önemli bak. Güzel düşün güzel olsun her şey.İnşallah ama hala benim hiiiiç umudum yok psikolojim bozuldu çünkü
İnşallah canım isteyen kim varsa hayallerine kavuşur inşallahYaa ne güzel haberler almışsın daha ne olumsuz düşünüyorsun. Stres çok önemli bak. Güzel düşün güzel olsun her şey.
Amin inşallahİnşallah canım isteyen kim varsa hayallerine kavuşur inşallah
Son durumunuz nedir acaba merak ettim. Fsh ı nasıl düşürdünüzAmin inşallah
Meraba bizde aynı şikayetten dolayı aynı doktora başladık bu hafta acaba size hangi ilaçları vermişlerdiSamsun medical park gittiğimiz hastane üroloji dr. Abdullah açıkgöz çok iyi bir doktor tüp bebeği ise tayfun hocayla devam edeceğiz
Ovitrelle ve menapur iki iğne verdi ve de ek gıda olarak multifer sabah toz şaseyi suyla karıştırıp içti akşamda hapı vardı. Bir kutunun içinden hem hap hemde şase çıkıyor. Ama iğnelerin dozunu doktor hastanın durumuna göre değiştiriyorMeraba bizde aynı şikayetten dolayı aynı doktora başladık bu hafta acaba size hangi ilaçları vermişlerdi
Meraba bizde aynı şikayetten dolayı aynı doktora başladık bu hafta acaba size hangi ilaçları vermişlerdi
Bana mesaj atar mısınızBizim de teşhis koyulali 2 ay oldu. Genetik temiz herhangi delasyon yok azosperm yapabilecek. Hormonlar normal Tıkanıklik yok Nedeni belirsiz bizim de.
Bana mesaj atar mısınız ben gönderemedim deBiz de klomen menupin nutfeks bal polen karışımı omega 3 kullanıyoruz doktor kontrolunde. Sizin neyden kaynaklı azosperm ?