- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy ya kıyamam. Niye peki durdu ? Sperm kalitesi kaynaklı mı başka neden miKızlar bizde eşim bir yıldan süre iğne kullandı sperm çıkışı oldu onları dondurdular. Sonra beni hazırladılar yumurtalarım toplandı.5 tanesi iyi gidiyordu dün hepsi birden gelişimi durdu bugün doktorla görüştük.Ağustosta dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz
Aslında döllenme oldu gelişiminde sıkıntı vardı Dr.hediye DağdevirenOy ya kıyamam. Niye peki durdu ? Sperm kalitesi kaynaklı mı başka neden mi
Azospermi miydi eşiniz?Kızlar bizde eşim bir yıldan süre iğne kullandı sperm çıkışı oldu onları dondurdular. Sonra beni hazırladılar yumurtalarım toplandı.5 tanesi iyi gidiyordu dün hepsi birden gelişimi durdu bugün doktorla görüştük.Ağustosta dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz
EvetAzospermi miydi eşiniz?
Peki sperm çıkışı nasıl oldu? Azospermi neyden kaynaklıydı?
İğne kullandık çok uzun süre o şekilde oldu çıkış olmasa tese ameliyatı olacaktıPeki sperm çıkışı nasıl oldu? Azospermi neyden kaynaklıydı?
Biz de senin gibi ayni yollardan geciyoruz ben de pek umutlu degilim ama iste insan diyorki belkiİğne kullandık çok uzun süre o şekilde oldu çıkış olmasa tese ameliyatı olacaktı
Bizde umutlu değildik tese olacağı gün doktor bi örnek daha istedi o zaman çıkış oldu ameliyat iptal edildi.bu ay da embriyolarımız oldu fakat 3. Gün hepsinin gelişimi durdu.yani bilmiyorum bende umutsuzluğa kapılıyorumBiz de senin gibi ayni yollardan geciyoruz ben de pek umutlu degilim ama iste insan diyorki belki
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Bi umut peşinden gidiyoruzBiz de senin gibi ayni yollardan geciyoruz ben de pek umutlu degilim ama iste insan diyorki belki
Çıkış olsa kalitesi bilmem nesi Biri bitse biri başlıyor nasıl bir hastalıksa cidden. Allah yardimcimiz olsunBizde umutlu değildik tese olacağı gün doktor bi örnek daha istedi o zaman çıkış oldu ameliyat iptal edildi.bu ay da embriyolarımız oldu fakat 3. Gün hepsinin gelişimi durdu.yani bilmiyorum bende umutsuzluğa kapılıyorum
Aynen canım çıkış oldu bu sefer embriyoların hepsi öldü Allah yardımcımız olsun hayırlı ve sağlıklı evladımız olsun inşallahÇıkış olsa kalitesi bilmem nesi Biri bitse biri başlıyor nasıl bir hastalıksa cidden. Allah yardimcimiz olsun
İğne kullandık çok uzun süre o şekilde oldu çıkış olmasa tese ameliyatı olacaBenimle aynı sıkıntıda olanlar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim eşim in hormonal sıkıntıları var 0 sperm çıktı tedavimiz neredeyse 2 yıl olacak otrivella ve fostimon iğne kullanıyor haftanın 3 günü hala sperm çıkışı olmadı ama hormonel değerleri normal seviyeye ulaştı.benzer tedavi gorenler sonuç alanlar yazabilir mi
Azospermi miydi eşiniz?
Hormonlarla ilgili bir sıkıntı yok. Varikosel de yok. Genetik test 1 ay sonra belli olacak. Şimdilik kaynağını bilmiyoruz. Ama tedaviye başladık. Merional iğne ve klomen ile trental adlı hapları kullanıyor. Bir de bitkisel destek. Sizin eşiniz de mi azosperm?Hangi iğneleri kullandiniz acaba azosperm olma nedeni ne dediler
Evet . İgneleri bulabildimiz mi biz şuan bulamıyoruzHormonlarla ilgili bir sıkıntı yok. Varikosel de yok. Genetik test 1 ay sonra belli olacak. Şimdilik kaynağını bilmiyoruz. Ama tedaviye başladık. Merional iğne ve klomen ile trental adlı hapları kullanıyor. Bir de bitkisel destek. Sizin eşiniz de mi azosperm?
Çok aradım. Tek tek eczanelere telefon ettim. 2 iğne vardı. Birini şehrin bir ucunda diğerini bir ucunda buldum. Muadilleri de olur demişti doktor. Bir merifert bir de fostimon buldum aldım.Evet . İgneleri bulabildimiz mi biz şuan bulamıyoruz