Erkek İnfertilitesi AZOSPERM OLUP BASARI ÖYKÜSÜ OLANLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bizde eşim bir yıldan süre iğne kullandı sperm çıkışı oldu onları dondurdular. Sonra beni hazırladılar yumurtalarım toplandı.5 tanesi iyi gidiyordu dün hepsi birden gelişimi durdu 😔 bugün doktorla görüştük.Ağustosta dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz

Kızlar bizde eşim bir yıldan süre iğne kullandı sperm çıkışı oldu onları dondurdular. Sonra beni hazırladılar yumurtalarım toplandı.5 tanesi iyi gidiyordu dün hepsi birden gelişimi durdu 😔 bugün doktorla görüştük.Ağustosta dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz
Oy ya kıyamam. Niye peki durdu ? Sperm kalitesi kaynaklı mı başka neden mi

Azospermi miydi eşiniz?

Biz de senin gibi ayni yollardan geciyoruz ben de pek umutlu degilim ama iste insan diyorki belki
Bizde umutlu değildik tese olacağı gün doktor bi örnek daha istedi o zaman çıkış oldu ameliyat iptal edildi.bu ay da embriyolarımız oldu fakat 3. Gün hepsinin gelişimi durdu.yani bilmiyorum bende umutsuzluğa kapılıyorum

Bizde umutlu değildik tese olacağı gün doktor bi örnek daha istedi o zaman çıkış oldu ameliyat iptal edildi.bu ay da embriyolarımız oldu fakat 3. Gün hepsinin gelişimi durdu.yani bilmiyorum bende umutsuzluğa kapılıyorum
Çıkış olsa kalitesi bilmem nesi Biri bitse biri başlıyor nasıl bir hastalıksa cidden. Allah yardimcimiz olsun

Kaç gündür araştırma yapıyorum. Burada yazılanları okuyorum. Bir umutlanıyorum bir ümitsizliğe kapılıyorum. Haftaya bir sperm testi vereceğiz ve keşke diyorum bir yanlışlık yapmış olsalar. Çok yorucu ve üzücü bir süreç kızlar ve inanılmaz korkuyorum, endişeliyim. İyi sonlanan hikayeler duymak istiyorum hep.

Vsllshs cikis vsr ama ise yarayacak mi embriyo olusacak mi sonra gelisecek mi felan bakalim ne olscak ne bitecek ben pek umut baglamamays calisiyorum ama insan icinden yine de umutlaniyor

İğne kullandık çok uzun süre o şekilde oldu çıkış olmasa tese ameliyatı olacaBenimle aynı sıkıntıda olanlar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim eşim in hormonal sıkıntıları var 0 sperm çıktı tedavimiz neredeyse 2 yıl olacak otrivella ve fostimon iğne kullanıyor haftanın 3 günü hala sperm çıkışı olmadı ama hormonel değerleri normal seviyeye ulaştı.benzer tedavi gorenler sonuç alanlar yazabilir mi

Azospermi miydi eşiniz?

Hangi iğneleri kullandiniz acaba azosperm olma nedeni ne dediler
Hormonlarla ilgili bir sıkıntı yok. Varikosel de yok. Genetik test 1 ay sonra belli olacak. Şimdilik kaynağını bilmiyoruz. Ama tedaviye başladık. Merional iğne ve klomen ile trental adlı hapları kullanıyor. Bir de bitkisel destek. Sizin eşiniz de mi azosperm?

Hormonlarla ilgili bir sıkıntı yok. Varikosel de yok. Genetik test 1 ay sonra belli olacak. Şimdilik kaynağını bilmiyoruz. Ama tedaviye başladık. Merional iğne ve klomen ile trental adlı hapları kullanıyor. Bir de bitkisel destek. Sizin eşiniz de mi azosperm?
Evet . İgneleri bulabildimiz mi biz şuan bulamıyoruz

X