Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

dayanmalısın tatlım :)o yönden iyim tatlımda ama hemde terside oluyo birazda kaçırdımmıda kilo alıyom hemen yani

canım yemekte etini yicem altında ki pidelerini yemicem zaten napim :)
yaa valla bende 1 kilo verdım bı daha az yesemde durdu kilo vermem anlamadım ki :KK37:

kızlar öğlen menüm :

1 tabak et döner (sadece et)
1 yabak yoğurt
1 kase ezogelin çorba
1bardak su :)

yemekte iskender vardı ben dayandım etini yedim cola vardı kazandibi vardı dayandım yemedimm..ama aklım kalmadı değil:KK53:

ÖĞLE:
Pırasa yemeği
Yoğurt
Tam buğday ekmeği

ARA ÖĞÜN:
1 kase çilekli yoğurt

nasıl iyi mi kızlar ??

Kizlarrrr dün saat 6dan sonra hic birsey yemedimm ve gece saat 3de yattimmm acliktannnn geberdimmm ve sabahh tartildimmmmm ve sooook oldummmmmmmmmm
79dumya hani bugünseeee76.300ciktimmmmmm ayy coooook mutluyummmmmmmmmm

nöbete geldiğim için kahvaltı yapmadım. Öglen kızarmış tavuk ve bulgur pilavı yedim ayran içtim. :KK43: uff uff..

Sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
yarim domates

ara 2tane kuru incit

öglen
2kacik bulgur pilavi
firinda patatesli köfte

ara 2tane incir

aksam ayniii

2litre su
1saat yürüyüss

ÖĞLE:
Pırasa yemeği
Yoğurt
Tam buğday ekmeği

ARA ÖĞÜN:
1 kase çilekli yoğurt

nasıl iyi mi kızlar ??

tatlım gayettt iyi bnce devamm :KK66:

araöğün:1 tane portakal biberiye yeşilçay 1 tanede çubuk tarçın içtim 200 kadarda ip atladım

gene ip atlamış yaa :) masaallah kuzum..

Kizlarrrr dün saat 6dan sonra hic birsey yemedimm ve gece saat 3de yattimmm acliktannnn geberdimmm ve sabahh tartildimmmmm ve sooook oldummmmmmmmmm
79dumya hani bugünseeee76.300ciktimmmmmm ayy coooook mutluyummmmmmmmmm

:KK9::KK9::KK9::KK9: motivasyon oldu dimi aferin kız sana devammmmmmmmmmmm

nöbete geldiğim için kahvaltı yapmadım. Öglen kızarmış tavuk ve bulgur pilavı yedim ayran içtim. :KK43: uff uff..

canım bı sıkıntı yok bence iyi yapmışsın..kızarmıs tavuk ıyıde bulguru az yeseydınnn..

Sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
yarim domates

ara 2tane kuru incit

öglen
2kacik bulgur pilavi
firinda patatesli köfte

ara 2tane incir

aksam ayniii

2litre su
1saat yürüyüss

ohh ohh masallah canımm devam et işteeee :KK9:

öğlen: 7 kaşık makarna salatası yani garnitürlü 200 kadar ip 30 dk koşu bandında yürüdüm 50 tane mekik çektim

sabah iş yğunluğundan kahvaltı bıle yapamadımm su içmeye fırsatım olmadı resmen.artık bende öğlen kahvaltı yaptım.1 avuç ta cevıoz yedım.portakal suyu içtim.

öğlen: 7 kaşık makarna salatası yani garnitürlü 200 kadar ip 30 dk koşu bandında yürüdüm 50 tane mekik çektim

tatlım yarışmayı sen kazancan sanırım hee :)) tebrikler

sabah iş yğunluğundan kahvaltı bıle yapamadımm su içmeye fırsatım olmadı resmen.artık bende öğlen kahvaltı yaptım.1 avuç ta cevıoz yedım.portakal suyu içtim.

ıyımıs canım az yemişşsin.. :KK66:

baş agrısından duramıyorum ne alakaysa gofret yedim :) kan sekeri düştü güya.. diyette olduğumu kendimi hissettirmemeliyim.

tatlım gayettt iyi bnce devamm :KK66:

gene ip atlamış yaa :) masaallah kuzum..

:KK9::KK9::KK9::KK9: motivasyon oldu dimi aferin kız sana devammmmmmmmmmmm

canım bı sıkıntı yok bence iyi yapmışsın..kızarmıs tavuk ıyıde bulguru az yeseydınnn..

ohh ohh masallah canımm devam et işteeee :KK9:

Acayipp motivasyonn olduuu yaaaa
cooooook mutluyummmmmm
menüm nasilll iyiii demiiii canimmmm

tatlım yarışmayı sen kazancan sanırım hee :)) tebrikler

ıyımıs canım az yemişşsin.. :KK66:

evet canım az yedım valla.az yemek ıstıyorum öğlen yıne işyerınde tatlı yedırmeye çalıştılar ama yemedim valla.bu haftada bıterse 1 ayım dolacak inşallah.nisanın ılk haftası memleketıme gıdıcem zayıflayarak zayıflayamassın dıyenlerı kudurtmak istıyorum

Acayipp motivasyonn olduuu yaaaa
cooooook mutluyummmmmm
menüm nasilll iyiii demiiii canimmmm

EVET TATLIM menu gayet ıyıdı yanı daha ne olsun..senın adına cok sevındım..

evet canım az yedım valla.az yemek ıstıyorum öğlen yıne işyerınde tatlı yedırmeye çalıştılar ama yemedim valla.bu haftada bıterse 1 ayım dolacak inşallah.nisanın ılk haftası memleketıme gıdıcem zayıflayarak zayıflayamassın dıyenlerı kudurtmak istıyorum

aferın yeme sakınnnnnnnn :) gercı dıyene bak aksam tatlıları goturdum ama iş yerınde yememeye calışıyorum sende yeme ..insallah mılletı catlatırsın :KK66:

valla canım sizin sayenizde gaza gelip yapıyom yoksa hiç böyle şeyler yapmazdım hepinize teşekkür ederim sizin sayenizde zayıflıyorum :)

EVET TATLIM menu gayet ıyıdı yanı daha ne olsun..senın adına cok sevındım..

aferın yeme sakınnnnnnnn :) gercı dıyene bak aksam tatlıları goturdum ama iş yerınde yememeye calışıyorum sende yeme ..insallah mılletı catlatırsın :KK66:

Ayy bendee cook sevindimmmm :):)

X