Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

hemde kaçkere canım hep affetim ama 4 ay önce ayrılmıştım 6 ay ayrı kaldım ama ailemdende şiddet gördüm geldim diye yine dönmek zorunda kaldım maleseff

((((( ayy allah büyük sabır versin canım sana inan çok üzüldüm.
inşallah düzelirsin ne diyeyim. Eğer başka çaren yoksa
ayy çok üzüldüm ya (((((((

hemde kaçkere canım hep affetim ama 4 ay önce ayrılmıştım 6 ay ayrı kaldım ama ailemdende şiddet gördüm geldim diye yine dönmek zorunda kaldım maleseff

Böyleee aileleree sinirr oluyorummm hic anlamiyorlar yaa geri kafalilar resmen ya kusura bakma ama öyle yani benim babamda istememisti esimle evlenmemi ve bana dediki ayrilirsan sakin bu eve gelmee
naparsan yapp
allaha sükür olsunki esim cook iyi biri olurda ayrilirsamm hayatta gitmemm ailemin yaninaa
Cocuklarin icinmi affetinn canimm

Arkadaşlar.
bEN burada çok tuhaf biryerde çalışıyorum. Tost ekmeği bile yok.. Grissini, galeta vs.
adamdan şimdi tost istedim baktım yarım ekmeğe yapıyor yok yok istemem dedim.
haa siz şeysiniz dimi demezmi :) salak :)
grissinide yok

bende 2 dilim ekmek ile çorba içtim
doktorum veriyordu zaten
offf allahım çokmu yiyorum ney

Amin canım benim adamdan adam olmaz malasef canım inşallah ama yok yani 5 senedir evliyiz hep aynı. sakın pes etme canım

Yok canimm yaa gayett iyi gidiyorsunn

malesef canım beni bir odaya hapsettiler baba diyodum neolursun havva alayım azcık çok kötü oluyorum hıı çıkta dışarı o..... ol diyodu hiç bir zaman hakkımı helall etmiyorum çocuğumun birini aldı benden aplıyodu hep dayanamadım döndüm ama tabi eziliyorum şimdi bana mecbursun diyo zoruma gidiyo şiddette görüyom hiç birine helal etmiyom hakkımı

Arkadaşlar, Kankim
çıkmam gerekli .. Mesaim bitti. Tel'den girebilirsem eğer girerim ama eşim kızıyor giremiyorum.
Yarın oğluşumu doktora götüreceğim.
Öğleden sonra emeklilik işlerimi halledeceğim..
Akşam diyetisyende randevum var .. (çok kızacak çok)

Yarın yazamayabilirim. Kendinize iyi bak.
İyi akşamlarrr
bye

allah sana büyük sabır versin canım.
çok üzüldüm
hakkında hayırlısı olsun cnm

beni aldığında 45 kiloydum ozamanda aldatıldım yani ama şişmanlayınca daha beter oldu tabi bana bile dokunmuyodu

Canimmmm benimmm kiyamamm sanaa yaaa
hep babanin yüzünden seni yollamasa esin gelip üzür dilicegi zamanda ben kizimi sana ezdirmem birdaha yaparsan unut kizimi filan deseydi belkide esin korkudan düzelirdii
niye böyle düsünüyorlarki yok disari cikinca sey olurmussunn allah allahh
benim esim filan hep diyor ben kizlarimi hic birzaman ezdirmem diye aynen bende hayatta ezdirmem alirim direk yanimaa

babam çok geri kafalı bir insan maleesef çok insafsız biri nekadar güzel iyi bir eşin var kız evladı diye bırakırım filan demiyo

Pislikkkkkk adammmm
simdi nasilsinizz düzelme varmii

malasef canım çirkin bir insan olsam anlıcam ama çok bakımlı biriyim bide beni rus zanlediyolar hatta ama malesef hemde çok çirkin insanlarla aldatılıyorum daha devam ediyo canım ama çocuklarımın büymesinibekliyorum sinir hastası oldum. kusura bakmayın sıktım sizi kimsem olmadığı için paylaşamadım şimdi baya içimi döktüm

babam çok geri kafalı bir insan maleesef çok insafsız biri nekadar güzel iyi bir eşin var kız evladı diye bırakırım filan demiyo

Canimmm benimmm üzülmeee
Cook acimasizz bir baban varmis
yok canim dermii ölür o kizlari icin
ben diyorum bazen 3cocuguda yapalimmi belki erkek olur diye benim kizlarim yeter bana diyorr olursada allah sagliklisi neyse onu versin diyor

Canimm benim olurmuu hic icini dök tabii biz dinleriz seni üzülmee
kac yasindasinn cocuklarin kac yasinda
neyse canimm sabretceksinn artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…