Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Kesinlikle katılıyorum canım sana.. Evet bırakmamalıyız.. Ama diğer yazımdada belirttim emin ol bu diyetin morelle bile çok etkisi varmış bunu daha iyi anladım
çok kötü günler geçiriyorum tam anlamıyla uyamasamda inanki abartmadım.. Tartıldım kiloda vermedim ama almadımda
Evet bende senin gibi düşünüyorum. Kilo verdiğimiz gün ödüllendirebiliriz kendimizi diye düşünüyorum bende caanım..

Canım benim teşekkür ederim paylaşımların için.
Evet yapı meselesi. .Dedim ya kuzenlerim iskelet gibiler ama bir yiyorlar görmen lazım.. Ben onların yediğini yesem yemin ederim bi bu kadar daha olduğum kesindir
metobolizma meselesi ayrıca.. Benim birde wc ye gidememe gibi bir sorunum var bununda etkisi büyükmüş. Doktorum söyledi
Bak sen hiç yiyemediğini söylüyorsun.. Yapı işte Bende yemek yeemek için çıldıryorum.
Anccak ara öğünleri atlamazsam böyle bir sorun yaşamıyorum.. Bunun farkına vardım en azından.

Denicemmm canimmmm :)

Ne demek tatlım ben teşekkür ederim.. İnşallah herşey yavaş yavaş istediğimiz gibi olur, aslında hemen oluverse daha iyi olucak ama olmuyo işte sabır ve gayret... Bende arada bulduğum olumlu sonuç verdiren diyetleri sizlerle paylaşırım. İnşallah herkes hedefindeki kiloya ulaşır.

Amin canım benim inşallah..
Ahh nerde keşke olsa ama olmuyor işte
Evet canım paylaşırsan seviniriz...
Çok çok teşekkür ederim. İnşallah.

Bulamamm tabiii senin gibi siskoyuu nerden bulcammm birdaha :)

ayenn canım ınsallah hersey cok guzel olcak

Ama iyiii geliyorr ara sira yaz kiz böyle :)
Kendime geliyorummm :):):):)

:)) Gelcem aşkım dedim ya çok morelim bozuk bu aralar.. o yüzden yoksa asla vazgeçmem sizden güzel arkadaşım benim.
hehe bi an kendimi benzin istasyonu gibi hissettim
varmı mazotu biten

ara : bir portakal,lipton kayısılı şekersiz form çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…