Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Zayıflasam güzel kızım aslında :KK70:

$001.jpg

Niyee morelinn bozuk canikk

Canım benim ben bu şirkette 17 yılımı bitirdim.
Kısmi emekliliğimi istiyeceğim. Ayrılcam sanırım işten :KK43: bu yüzden :KK43:
Birde patronun durumu iyi değilken tazminat almam gerekli :KK43: bunuda ona yapmak zorundayım.
Eğer şirket kapanırsa avucumu yalamak zorundayım :KK43:
yani kısacası
iki arada bir derede kaldım :KK43:

Canım benim ben bu şirkette 17 yılımı bitirdim.
Kısmi emekliliğimi istiyeceğim. Ayrılcam sanırım işten :KK43: bu yüzden :KK43:
Birde patronun durumu iyi değilken tazminat almam gerekli :KK43: bunuda ona yapmak zorundayım.
Eğer şirket kapanırsa avucumu yalamak zorundayım :KK43:
yani kısacası
iki arada bir derede kaldım :KK43:

Hmm anladimm canimm daha öncede yazmistinnn
üzülmeeee hayirlisi neyse o olsun

KIZLAR aksama
corba
ıspanak yicem
evde tatlı var umarım dayanırım yemem ondan da bakalım hayırlsıı..
şimdi ben cıkıyorum öptümmmmmmmm

öğlen azcık kaçırdım 1 tane sodalı hamur 1 bardak çay 1dilim peynir 200 kadar ip atladım 150 basamak merdiven indim çıktım.cankızz pes etmediğine sevindim canım o kiloları verebilirsin ben 88 kiloydum artık benden bişey olmaz demiştim hep yiyodum bana 30 yaşında gibi gözüküyosun diyolardı daha 19 dum çok morelim bozuluyodu iki çocuğumu arka arkaya doğum yaptığım için çok kilo almıştım herkez veremezsin diyolardı ben eşinin yerinde olsam bırakırdım seni diyodu eşimde bana ayı demeye başlamıştı hatta aldatıldım kafama dank etti tabi bende hırslandım ve bir senede 27 kilo verdim ve eltimde kilo veremezsin demişti 1 ay önce birlikte alış verişe gittik ben 38 beden istedim bol geldi 36 giydiğimi görünce suratı düştü hatta o 40 beden istedi içine giremedi 42 aldı o mutluluğu sana anlatamam bence sende yapabilirsin tatlım

öğlen azcık kaçırdım 1 tane sodalı hamur 1 bardak çay 1dilim peynir 200 kadar ip atladım 150 basamak merdiven indim çıktım.cankızz pes etmediğine sevindim canım o kiloları verebilirsin ben 88 kiloydum artık benden bişey olmaz demiştim hep yiyodum bana 30 yaşında gibi gözüküyosun diyolardı daha 19 dum çok morelim bozuluyodu iki çocuğumu arka arkaya doğum yaptığım için çok kilo almıştım herkez veremezsin diyolardı ben eşinin yerinde olsam bırakırdım seni diyodu eşimde bana ayı demeye başlamıştı hatta aldatıldım kafama dank etti tabi bende hırslandım ve bir senede 27 kilo verdim ve eltimde kilo veremezsin demişti 1 ay önce birlikte alış verişe gittik ben 38 beden istedim bol geldi 36 giydiğimi görünce suratı düştü hatta o 40 beden istedi içine giremedi 42 aldı o mutluluğu sana anlatamam bence sende yapabilirsin tatlım

Aldatildinnnmii en cok korkdugumm seydir aldatirmakk affettinmiii peki
cokk iyiii kilo vermissinnn canimmm tebriklerrrrr
insallahhhh bende basaririmmm ya

Aldatildinnnmii en cok korkdugumm seydir aldatirmakk affettinmiii peki
cokk iyiii kilo vermissinnn canimmm tebriklerrrrr
insallahhhh bende basaririmmm ya

hemde kaçkere canım hep affetim ama 4 ay önce ayrılmıştım 6 ay ayrı kaldım ama ailemdende şiddet gördüm geldim diye yine dönmek zorunda kaldım maleseff

Hımm :KK43: yaşadıklarına inan çok üzüldüm. İnşallah birdaha yaşamazsın..
Ama helal olsun nasılda başarmışsın. Kırkbinkere maşallah canım benim.
ohhh iyi olmuş o eltine ohhh çatlasın..
Darısı başımıza canım benim.

cankizzzz duydun dimi bak neler anlatıyor arkadaşımız.. duyuyorsun dimi canım benim..

X